Android 6.0 Marshmallow kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Android 6.0 Marshmallow

Megérkezett az Android 6.0.1 végleges kiadása

A Google kiadta Android operációs rendszerének legújabb frissítését. A 6.0.1 Marshmallow verzió nem tartogat nagy változásokat.

2015. december 11. 08:21

A Marshmallow is felkerült az Android népszerűségi listára

Igaz, még csak minimális mértékben használják a legújabb, Android 6.0-ás verziót a felhasználók, már most elterjedtebb a Froyónál, amely várhatóan hamarosan lekerül a listáról.

2015. november 10. 12:29

Az LG G4 tulajdonosok frissíthetnek először Android 6.0 Marshmallow-ra

Az LG G4 okostelefonja az első készülék a világon, mely frissíthető az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerre. A vállalat mindent megtesz azért, hogy az új rendszer minél előbb elérhetővé váljon a csúcskészülék tulajdonosok számára. A Marshmallow operációs rendszer az év utolsó negyedévében érkezik Magyarországra is.

2015. október 23. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01