Andy Grove kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Andy Grove

A XX. Század legbefolyásosabb magyarja

Ez a hét vallási körökben az elmúlás és a feltámadás, az újjászületés hete, s lehet, hogy - kicsit átevezve a világi vizekre, s kikötve a műszaki tudományok talaján - ennek fényében is érdemes visszatekinteni a héten elhunyt Andy Grove-ra, hogy átérezzük: elmúlása milyen veszteség, az informatika - vagy még pontosabban: az emberi képesség - pedig miképp és hányszor született újjá általa. Amerikai tudósítónk Horváth László és harvardos osztálytársa, az Andy Grove által mentorált Tony Kiehn közösen írták a visszaemlékező sorokat, és jó ís így: a megemlékezés is csak részben magyar, ahogy az Intel vezérigazgatója is csak részben volt az... 

2016. március 25. 15:07

35 éves az Intel

[smallimage 1 left] Az Intel Corporation-nél megkezdődött az a 35 éves fennállást ünneplő globális eseménysorozat, melynek első állomásaként ma csúcstechnológiás termékeket helyeztek el egy - a központban felállított - időkapszulában.

Kulcsszavak: Andy Grove Intel
2003. július 15. 11:26

Egy legenda elköszönt

Az elektronika egyik, ma már legendás alakja, az Intel társalapítója, Gordon Moore hivatalosan bejelentette, hogy „lelép” a vállalat éléről. Gordon Moore távozási szándékát az Intel részvényeseinek éves konferenciáján jelentette be. Moore ezzel egy briliáns karriert zárt le az elektronikai iparban.

2001. május 27. 09:48

Tinédzsereknek adott Intel-ösztöndíjakat Grove

A San Joséban tartott 52. Intel International Science and Engineering kiállításon több középiskolás kapott 50 000 dollár értékű ösztöndíjat Andy Grove-tól, a cég egyik alapítójától és egykori elnökétől.

2001. május 13. 18:14

USA/fejlett technológia - Grove-ajánlások

Andrew Grove, a kaliforniai Intel lapkagyártó óriáscég elnöke szerint az Egyesült Államoknak az eddiginél nagyvonalúbban kellene kezelnie az amerikai egyetemeken diplomázó és az információs technológiai (IT) iparban alkalmazható külföldi fiatalok munkavállalási engedélyezését.

Kulcsszavak: Andy Grove felsőoktatás
2001. február 8. 09:37

Híres magyarok, magyar hírességek

Kulcsszavak: Andy Grove website
2000. január 3. 15:28

Comdex 99

November 15-én immáron húszadik alkalommal nyitotta meg kapuit a Las Vegas-i Comdex. A rendezvényről készült gyorsjelentésünkből kiderül, hogy Gatesnek még mindig akadnak jó ötletei, de ezek már egytől egyig, akárcsak az IT-ipar többi szereplőjének fejlesztései, az internet irányába mutatnak, vagy ha úgy tetszik, minden gondolat a "dot-com" körül forog.

1999. december 15. 16:01

Intel-jövőkép

Az Intel jelenlegi jövőképét és a következő két évre kitűzött céljait bemutató tájékozatót szervezett szeptember utolsó napján az Intel Magyarország és az Albacomp, s a prezentációt stílszerűen egy balatoni komphajón (mondhatni Alba-kompon) tartották meg, a székesfehérvári rt. legjelentősebb partnereinek részvételével.

1999. október 14. 12:22

CA-World: Grove, Barrett az internetkereskedelemről

A New Orleansban megrendezett CA-World két plenáris előadását Craig Barrett, az Intel elnök-vezérigazgatója és (videokonferencia révén) Andrew Grove, az Intel igazgatótanácsának elnöke tartotta.

1999. augusztus 16. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

No nem az ország élén, hanem az autókban. És pedál sem.  A Volkswagen a Genfi Autószalonban bemutatkozó I.D. VIZZION tanulmányában fogalmazta mega jövő egyéni mobilitásáról alkotott elképzelését. Elektromos hajtásrendszere különösen tisztává teszi e modellt a forgalomban, míg az automatizált vezetés biztonságossá és jóval kényelmesebbé avatja. Az I.D. VIZZION immár kormánykerék és látható kezelőelemek nélküli utastere az utazás és az időtöltés teljesen újszerű élményét kínálja.

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

Az idei Evolution konferencia számokkal és tényekkel, a gyakorlati oldalról megközelítve mutatja be, hogy a mindent felforgató üzleti változások nincsenek olyan messze, sőt számos alapelemük már most is létezik. 

2018. február 8. 10:28
cloudappsportal.com