Arcus kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Arcus

Ingyenes Silverlight-oktatás - gyakornoki állás diákoknak

A „virtuális séta” után virtuális múzeumlátogatás és térítésmentes Silverlight-oktatás a folytatódó Microsoft-Arcus együttműködés eredménye.

2008. június 11. 17:35

Senior kommunikációs szakemberekkel erősített az Arcus

Új menedzserekkel bővült a 2008. elején létrehozott Arcus PR. Az Arcus Interactive Group hazánkban elsőként interaktív PR-megoldásokat is nyújtó üzletága Jávor Zsófiával, a Grey Worldwide Hungary és Turóczi Gáborral, az ITD Hungary volt menedzserével erősített.

Kulcsszavak: Arcus CIO
2008. május 28. 12:19

Keresőmarketing: AdGooroo-partner lett az Arcus Search

Az Arcus Search mai budapesti sajtótájékoztatóján Fazakas László, a cég divízióvezetője bejelentette: a hazai piacvezető keresőmarketing-ügynökség együttműködési megállapodást kötött az amerikai AdGooroo-val. Továbbá: az Arcus nemzetközi színvonalú versenytárs-vizsgálatával újabb értéknövelt szolgáltatási csomagokat vezet be 2008 márciusától ügyfelei részére.

Kulcsszavak: +céginfo marketing Arcus
2008. március 6. 15:22

Keresőmarketing - 250 százalékos növekedés az idén

A keresőmarketingre vagyis az internetes keresőkben való hatékony megjelenésre költött összeg 250 százalékkal nőt az idén, a reklámnak erre a területére fordított összeg mintegy 1 milliárd forint volt Magyarországon - mondta Fazakas László a keresőmarketinggel foglalkozó Arcus Search divízióvezetője kedden, sajtótájékoztatón Budapesten.

Kulcsszavak: Arcus marketing
2007. november 28. 09:30

Virtuális séta a Szépművészeti Múzeumban

A Microsoft, az Arcus Interactive Group és a Szépművészeti Múzeum együttműködésében megvalósult alkalmazás segítségével egy képzeletbeli, virtuális térben is megismerkedhetünk a múzeum állandó gyűjteményeinek válogatott műalkotásaival. A virtuális séta néven a múzeum weboldaláról elérhető alkalmazást az Arcus Interactive Group szakemberei fejlesztették, a fejlesztés támogatója a Microsoft, a technológiai háttér pedig a Microsoft által frissen bemutatott Silverlight technológia.

Kulcsszavak: művészet Arcus Microsoft
2007. november 14. 18:37

Új generációs webtechnológiát integrál az Arcus

Kulcsfontosságú, az internetes fejlesztések jövője szempontjából meghatározó eszközt fejleszt a Microsoft. A CEE Remix 2007 konferencián bemutatott Silverlight technológia egyik első hazai alkalmazása a Szépművészeti Múzeum gyűjteményeit mutatja be.

Kulcsszavak: Microsoft Arcus website
2007. június 17. 12:30

Marketing 2.0: üzenetek helyett dialógus

Lezárult a 2007-es Konferencia, amely a tudatos fogyasztókról, a tartalmat aktívan létrehozó felhasználókról, és a marketing 2.0 eszközeiról szólt. Május 10-11-én, közel 250 vendég részvételével zajlott az Arcus Interactive Group és a Figyelő Konferenciák rendezvénye, „A fogyasztók forradalma” alcímmel.

2007. május 15. 10:23

Fogyasztók forradalma - interaktív marketing konferencia

Májusban második alkalommal rendezik meg az IMA (Interaktív Marketing) Konferenciát, „A fogyasztók forradalma” alcímmel. Az Arcus Interactive Group és a Figyelő Konferenciák közös eseményére többszáz marketing-szakembert várnak a régióból, hogy tapasztalatot cseréljenek a rohamosan változó fogyasztói magatartásról, a felhasználók hatalomátvételéről, és az interaktív marketing-kommunikáció egyre növekvő szerepéről.

Kulcsszavak: Arcus konferencia marketing
2007. április 3. 11:10

BMW Magyarország: integrált CRM az Arcus Interactive-tól

Partnerkapcsolatainak építésére és fejlesztésére a BMW Magyarország CRM rendszert hozott létre, amelynek kidolgozásával és működtetésével az Arcus Interactive Group-ot bízta meg.

Kulcsszavak: CRM Arcus
2007. január 24. 12:18

Kimagasló gazdasági teljesítményt nyújt az Arcus Interactive Group

Kimagasló gazdasági teljesítményéért a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) elismerésében részesült az Arcus Interactive Group, a legnagyobb hazai független interaktív ügynökség. Az idén kilencedik alkalommal kiosztott Év Vállalata Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a sikeres vállalatokra, egyben kifejezi a kockázati tőke iparág elismerését a kiemelkedő üzleti eredmények iránt.

Kulcsszavak: díj Arcus
2006. november 22. 12:40

Új üzletfejlesztési igazgató az Arcus Interactive Group vezetőségében

Az Arcus Interactive Group üzletfejlesztési igazgatója 2006 őszétől Thuróczy Tímea,  aki a Sanoma Budapest értékesítési csapatából érkezett az interaktív ügynökségi csoporthoz.

Kulcsszavak: Arcus marketing
2006. október 12. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16