Areco kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Areco

ISO 9001:2000 tanúsítványt szerzett az Areco

A cég által nyújtott minőségi munka hivatalos elismeréseként az Areco Systems Kft. elnyerte az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítványt. A tanúsítást a nemzetközileg is elismert SGS Hungára Kft. végezte.

Kulcsszavak: Areco +céginfo
2004. február 9. 17:22

Rádió-LAN forradalom a kis irodákban is!

Nem csak a repülőtereken, metróalagutakban, pályaudvarokon, vonatokon hódít a WiFi rádiós hálózati (WLAN) elérés, hanem már a kis irodákban is egyre hasznosabb eszköz, mivel rendkívül rugalmas informatikai környezetet tud teremteni. A VoIP kombinációval a lokális kommunikáció is rugalmasabb lehet, mint akár helyi telefonközpontokkal, akár mobiltelefonokkal. Ugyanis nincs kommunikációs pluszköltség (a telekom cégek bánatára)!

2003. december 7. 13:30

Piacra lép az első 802.16a WMAN termék?

A kanadai Redline Communication cég az idei októberi ITU telekommunikációs kongresszuson fogja bemutatni a 3,5 GHz-es, licencköteles sávba szánt rádiós városi hálózati (Wireless Metropolitan Area Networks – WMAN) kommunikációs eszközeit, amelyek akár 30 km-es körzet átfogására is használhatók, 70 Mbps, tehát szélessávú sebességgel.

2003. október 5. 18:10

Ingyenes e-book a Windows 2003-as Active Directory adminisztrációjáról

A Windows and .NET magazin hírlevele, más online hírforrásokkal együttműködve, fontosnak tartja a Microsoft Windows 2003-ban megvalósított Active Directory címtári technológia üzemeltetési és használati lehetőségeinek a minél szélesebb körű ismertetését.

2003. szeptember 21. 17:20

Oracle alkalmazásfejlesztés Tarantellával

Az Oracle átalakítja az alkalmazásfejlesztési módszerét egy olyan szoftver használatával, amely a központi alkalmazásfejlesztési környezet távoli elérését teszi lehetővé. Jerome Labat, az Oracle alkalmazásfejlesztési elnökhelyettesének elmondása szerint a cég hivatalosan a Tarantella Enterprise 3-at választotta a Tarantella Inc.-től a központosított fejlesztési modell átjárójaként.

Kulcsszavak: Tarantella Oracle SCO Areco
2003. május 14. 20:10

Egy trend a sok közül: Messzi még a papír nélküli iroda

Aki az Areco Informatikai Kft.-nél szeretné beszerezni irodaszereit, annak nem kell feltétlenül kilátogatnia a kőbányai vásárvárosba - már jó néhány éve bármely internetre kötött számítógépről felkereshető az online áruház, amelynek nem is egy bejárata van: mehetünk a www.areconet.hu címre, de az általánosabb www.irodaszer.com ugyanide vezet.

Kulcsszavak: iroda trend Areco
2002. november 9. 16:33

Kik vásárolnak online?

Teljes körű reprezentatív felmérés ez ideig nem készült még az online vásárlókról, de Prím Online Áruház kapuján keresztül is megközelíthető eBolt látogatói közül közel félezren kitöltötték tavaly év végén a vásárlói kérdőívet, s ezeknek az adatoknak a feldolgozásából levonható néhány következtetés.

Kulcsszavak: Ebolt Areco e-commerce
2002. február 26. 14:04

Caldera-vezető Budapesten

Greg Bogochwalski, az SCO-utód Caldera kelet-európai regionális igazgatója szeptember 18-án a Caldera-disztribútor Areco Systems cégnél találkozott a hazai szaksajtó képviselőivel.

Kulcsszavak: +céginfo Areco Caldera
2001. szeptember 19. 11:39

Új kapcsolatok, új árufajták

A magyar online áruházak élvonalában működik az ArecoTrade online irodaszer-áruháza, az ArecoNet, ahol jóval több, mint ötezer árucikk és több tucat márkapartner közül választhatunk.

Kulcsszavak: onlineszolg Areco
2001. május 3. 21:41

Új elektronikus áruházi rendszer

Az idei karácsonyi forgalom év végi összegzésekor egészen biztosan kiderül, hogy a legnagyobb forgalmú webes áruházak egy ma még újdonságnak számító, korszerű elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat kínáló szoftverrendszerrel kerültek a dobogóra. A kulcsszó: eSys…

2001. január 18. 22:17

Az ősz hazai Unix rendezvénye a Kempinskiben

Az Intel, a Software AG, az SCO és az Areco Systems Kft. közösen rendeznek november 21-én Budapesten, a Kempinskiben „e-business megoldások Intel alapú Unix platformon” címmel félnapos konferenciát.

2000. november 19. 09:13

Irodaszer online

A magyar online áruházak sorában az elsők között jelent meg a neten az ArecoTrade online irodaszer-áruháza, az ArecoNet. Ez nem azonos az Areco Systems e-boltjával, de be kell vallani, hogy itt a többféle Areco között nem csupán névrokonság áll fenn. Az Areco Systems, az ArecoTrade és az ArecoNet egykor egy cég volt, majd szétválásuk után a rendszerfejlesztéssel foglalkozó Areco Systems készítette el egyfajta referenciamunkaként az www.areconet.hu vagy www.irodaszer.com címen elérhető áruházat.

Kulcsszavak: Areco onlineszolg +céginfo
2000. november 4. 21:35

Boltban, nagykerben és online is

Az Areco Informatikai Kft. régi ismerős, irodatechnikában mindent mindenféle formában (több kiskereskedelmi bolt, nagykereskedelmi forgalmazás, az első online irodatechnikai áruház - www. areconet.hu) kínál, ami csak egy korszerű "office"-nak kellhet.

Kulcsszavak: Areco +céginfo
2000. március 16. 22:14

Perek a láthatáron

Vezércikkünkben jeleztük, hogy a felemás domainregisztráció nyomán perek sokasága van kilátásban, miközben feltehető, hogy az alapvető gondok nem oldódnak meg a bíróságon. Néhányat közreadunk azokból a sajtóközleményekből, e-mailekből, amelyek előrevetítik a perek árnyékát. Cikkünk szerves folytatása a Prím Offline rovatnak, az alábbiak egy része már fenn van a Prím Online-on.

2000. március 16. 22:09

Új szakbolt a legnagyobb magyar elektronikus áruházban

Az eBolt (amelynek Prím Online Számítástechnikai Áruház elnevezésű kapujához közvetlen átjárást biztosít oldalunk is) a karácsonyi vásárra való tekintettel november 20-án megnyitja szórakoztatóelektronikai áruházát is. A szerdai sajtótájékoztatón Vajda Péter ügyvezető az alig öt-hat hónapos, kifejezetten elektronikus kereskedelemre szakosodott áruház imponáló forgalmi adatairól is beszámolt.

Kulcsszavak: +fontos e-commerce Areco Ebolt
1999. november 18. 15:14

Üzlettôl üzletig

Az Areco Systems Kft. tevékenységi körébe fôként rendszerintegráció, nyílt rendszerekkel kapcsolatos szoftverdisztribúció, elektronikus áruházak megvalósítása és intranetes, internetes alkalmazásfejlesztés tartozik.

1999. május 9. 17:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás