Asha kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Asha

LinkedIn – már az érintőképernyős Asha modelleken is

A LinkedIn bemutatta alkalmazásának azon változatát, amely a Nokia Asha család érintőképernyős modelljein is fut.

2013. augusztus 6. 12:48

A legújabb és legokosabb – Asha 501

A mai napon a sajtó képviselői rendhagyó helyen – az állatkertben – ismerkedhettek meg közelebbről is az Asha család legújabb tagjával. Az Asha 501 jelentősen eltér elődjeitől, nemcsak okosabb, de teljesen más alapokon is fut.

Kulcsszavak: okostelefon Nokia Asha
2013. május 9. 16:05

Nokia Asha 210: közösségi kapcsolattartásra tervezve

A Nokia bemutatta az Asha készülékcsalád legújabb tagját, mely még több közösségi élményt biztosít a felhasználók számára elérhető áron. A Single SIM és Easy Swap Dual SIM változatokban is hamarosan elérhető Nokia Asha 210 az egyedi képalkotási technológiának és a Nokia dizájnnak köszönhetően kitűnik a tömegből. A készülék wifi-kompatibilis, így minimális költségek mellett az internetezés élménye maximális lehet, ráadásul ez a világon az első készülék, mely dedikált WhatsApp gombbal rendelkezik.

Kulcsszavak: Asha okostelefon Nokia
2013. április 24. 18:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás