Avaya kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Avaya

Videokonferencia-fejlesztő céget vásárolt az Avaya

A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya Inc. felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló video-konferencia és telepresence technológiák vezető szállítóját, a Radvision Ltd.-t.

2012. április 2. 10:33

Az Algotech ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését

Az Algotech – mely vezető szerepet játszik Európában a kontakt centerekhez, az egységes kommunikációhoz (UC), a video átvitelhez és a nagyvállalati informatikai rendszerekhez kötődő technológiai megoldások piacra vitelében – elsőként, és ez idáig a régióban egyedüliként, ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését.

Kulcsszavak: +céginfo Algotech Avaya
2011. július 13. 15:03

A kimagasló szolgáltatási szintet díjazta az Avaya

Az Avaya új minősítési rendszert dolgozott ki a partnerei által nyújtott szolgáltatási szintek megítélésre. Az Avaya Service Expert címet a közép-kelet-európai régióban elsők között a NET’54 Üzleti Kommunikáció szerezte meg.

Kulcsszavak: +céginfo NET54 Avaya-hu Avaya
2011. július 6. 17:02

Díjnyertes ügyfélszolgálati forgalom

A vállalati kommunikációs rendszereket forgalmazó Avaya idén is díjazta legjobban teljesítő partnereit. 2010-es eredményei alapján hazánkban a NET’54 Üzleti Kommunikáció szerezte meg az Avaya 2010 Legnagyobb Forgalmú Partnere címet. A vállalat nem csak az Avaya platformon volt sikeres, 2010-ben megduplázta forgalmát, mely így elérte a 2 milliárd forintot.

Kulcsszavak: Avaya
2011. június 16. 10:33

Avaya Gold Business Partner lett a NET’54

2010-es szakmai és üzleti eredményei alapján a NET’54 Üzleti Kommunikáció elnyerte az Avaya Gold Business Partner státuszt. A távközlési megoldásszállító az Avaya követelményrendszerét jelentősen túlteljesítve lett a cím birtokosa.

Kulcsszavak: +céginfo Avaya
2011. február 8. 15:15

A NET’54-gyel központosít a K&H

Új központi telephelyén található ügyfélszolgálati rendszerének korszerűsítéséhez és karbantartásához keresett partnert a K&H Bank. Az Avaya alapokon nyugvó rendszer áttelepítésére és frissítésére kiírt tendert a NET’54 Üzleti Kommunikáció nyerte el.

2010. október 26. 13:05

Nemzetközi Avaya elismerés a NET'54-nek

Világszinten az Avaya partnerek mindössze néhány százaléka rendelkezik Joint Service Delivery (JSD) minősítéssel, melyet a napokban kapott meg a NET’54 Üzleti Kommunikáció. A 2 évre szóló cím birtokosától az Avaya alközpontok, call és kontakt centerek vagy IP telefónia rendszerek alkalmazói a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő kiemelt szolgáltatási szintet kapják.

Kulcsszavak: Avaya NET54 +céginfo
2010. február 9. 11:02

Új marketingigazgató az Avaya EMEA régióban

Biswajit Parashar feladata a régió marketingtevékenységének vezetése, beleértve a folyamatos felhasználói élmény biztosítását.

Kulcsszavak: Avaya CIO
2009. szeptember 7. 10:59

Az Avaya megvásárolja a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét

Az Avaya megállapodásokat írt alá, amelyek értelmében megvásárolja Nortel Enterprise Solution-t, a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét 475 millió dollárért.

Kulcsszavak: Avaya Nortel +céginfo
2009. július 21. 17:17

A kkv-k fejleszteni fogják kommunikációs technológiájukat

A gazdasági visszaesés ellenére az angol, francia, olasz és orosz kisvállalatok azt tervezik, egy éven belül fejleszteni fogják kommunikációs technológiájukat, derült ki a legújabb Avaya kutatásból.

2009. június 23. 20:02

Avaya Aura: a vállalatok biztonságosan integrálhatják működésükbe a Facebookot és a Twittert is

Új kommunikációs architektúrával jelentkezett ma az Avaya. Az Avaya Aura állítólag radikálisan egyszerűsíti a kommunikációt a felhasználók, az alkalmazások és a rendszerek térben való korlátlan, rugalmas összekapcsolása révén. Használatával könnyen integrálható a kommunikáció az olyan heterogén környezetű vállalatok esetében is, ahol több telephely és többféle kommunikációs csatorna is megtalálható.

Kulcsszavak: Avaya
2009. március 30. 15:21

A továbbiakban a Procomp értékesíti az Avaya Integral üzleti telefonokat

A piac átrendeződése miatt az Avaya a Procomp Telecom Kft.-t bízta meg Integral üzleti telefonjainak importőri feladataival. A korábbi forgalmazó Bosch eladta távközlési üzletágát egy volt viszonteladójának, és mivel az Avaya szeretné a jövőben is megfelelő szinten kiszolgálni partnereit, így a zavartalan áruellátás biztosítása érdekében az importőri feladatok ellátására megállapodott a Procomppal.

Kulcsszavak: Avaya
2009. február 13. 14:04

Avaya Video Assist: ügyfélszolgálati szoftver kiskereskedőknek

Az Avaya bemutatta kifejezetten a kiskereskedők számára készült Avaya Video Assist (AVA) ügyfélszolgálati szoftverét, amely azt illusztrálja, hogy a telefonközpontok és az Egységes Kommunikáció technológiái hogyan hasznosíthatók a kiskereskedelmi ügyfélszolgálatok munkájában, hogyan lehet hatékonyságot és ügyfél-elégedettséget növelni.

2009. február 3. 16:18

Michael Bayer az Avaya stratégiaváltásáról

A vállalati kommunikációs rendszerek vezető szállítójaként ismert Avaya stratégiájának a változásairól, termékcsoportjainak átalakulásáról és a vállalat hosszú távú céljairól beszélt ma Budapesten - a szaksajtó képviselői előtt - Michael Bayer, a vállalat EMEA régiós elnöke. Az új stratégia fókuszában a partnerközpontúság áll.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo
2008. november 6. 14:53

Kevin Kennedy - Új elnök és vezérigazgató az Avayánál

2009. január 1-jétől Kevin Kennedy vezeti elnöki és vezérigazgatói pozícióban az Avayát. Charles Giancarlo az Avaya vezérigazgatójaként 2008 végéig dolgozik, utána az igazgatótanács elnökeként folytatja munkáját a vállalatnál.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo CIO
2008. október 31. 12:42

Avaya Gold Enterprise Partner lett a NET'54 Kft.

A NET’54 Kft. köszönhetően a tavalyi 1,2 milliárd forintos Avaya termékekben realizált forgalmának és az idei évben a szakembergárdája által megszerzett számos Avaya műszaki vizsgának Magyarországon elsőként megkapta az Avaya Gold Enterprise Partner minősítést.

Kulcsszavak: Avaya
2008. augusztus 18. 14:46

Avaya: egységes "olimpiai" kommunikációs megoldás

Az NBC Universal az Avayát kérte fel, hogy a pekingi olimpia ideje alatt, augusztus 8-a és 24-e között a közvetítéshez szükséges egységes kommunikációs megoldást szállítsa a tv-társaság számára.

Kulcsszavak: olimpia Kína NBC Avaya
2008. augusztus 12. 19:23

Avaya: új EMEA értékesítési és operatív vezető

Az Avaya bejelentette, hogy Michael Bayer, mint az Avaya EMEA (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) régió értékesítési és operatív elnöke csatlakozott a vállalathoz. Bayer feladata a régió vezetése, illetve a folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel az Avaya egységes kommunikációs rendszereinek, kontaktcenter és IP telefonos megoldásainak sikeres megvalósítása érdekében.

Kulcsszavak: CIO Avaya
2008. július 8. 11:33

Avaya: web alapú kereső és diagnosztizáló eszközök

A vállalatok kommunikációs alkalmazásuk kezelésére a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb és legeredményesebb megoldást keresik. Az Avaya épp ezért bemutatta a támogatási eszközök új csoportját, mely az internetet használja a rendszerekhez való hozzáférésre, ezen keresztül történik a karbantartáshoz nélkülözhetetlen adatok összegyűjtése és a hibaelhárítás is.

Kulcsszavak: Avaya hálózat
2008. június 15. 10:30

Hangvezérelt Avaya üzenetkezelés - veszélyek nélkül

Az Avaya legújabb fejlesztésének köszönhetően mostantól lehetővé válik, hogy akár vezetés közben telefonálhassunk és tarthassuk a kapcsolatot a munkahelyünkkel, szerkesszük naptár bejegyzéseinket vagy ütemezzünk konferenciát, mindezt pedig tegyük nyugodtan, minden veszély nélkül.

2008. június 3. 11:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32
online sportfogadás