Avaya kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Avaya

Videokonferencia-fejlesztő céget vásárolt az Avaya

A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya Inc. felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló video-konferencia és telepresence technológiák vezető szállítóját, a Radvision Ltd.-t.

2012. április 2. 10:33

Az Algotech ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését

Az Algotech – mely vezető szerepet játszik Európában a kontakt centerekhez, az egységes kommunikációhoz (UC), a video átvitelhez és a nagyvállalati informatikai rendszerekhez kötődő technológiai megoldások piacra vitelében – elsőként, és ez idáig a régióban egyedüliként, ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését.

Kulcsszavak: +céginfo Algotech Avaya
2011. július 13. 15:03

A kimagasló szolgáltatási szintet díjazta az Avaya

Az Avaya új minősítési rendszert dolgozott ki a partnerei által nyújtott szolgáltatási szintek megítélésre. Az Avaya Service Expert címet a közép-kelet-európai régióban elsők között a NET’54 Üzleti Kommunikáció szerezte meg.

Kulcsszavak: +céginfo NET54 Avaya-hu Avaya
2011. július 6. 17:02

Díjnyertes ügyfélszolgálati forgalom

A vállalati kommunikációs rendszereket forgalmazó Avaya idén is díjazta legjobban teljesítő partnereit. 2010-es eredményei alapján hazánkban a NET’54 Üzleti Kommunikáció szerezte meg az Avaya 2010 Legnagyobb Forgalmú Partnere címet. A vállalat nem csak az Avaya platformon volt sikeres, 2010-ben megduplázta forgalmát, mely így elérte a 2 milliárd forintot.

Kulcsszavak: Avaya
2011. június 16. 10:33

Avaya Gold Business Partner lett a NET’54

2010-es szakmai és üzleti eredményei alapján a NET’54 Üzleti Kommunikáció elnyerte az Avaya Gold Business Partner státuszt. A távközlési megoldásszállító az Avaya követelményrendszerét jelentősen túlteljesítve lett a cím birtokosa.

Kulcsszavak: +céginfo Avaya
2011. február 8. 15:15

A NET’54-gyel központosít a K&H

Új központi telephelyén található ügyfélszolgálati rendszerének korszerűsítéséhez és karbantartásához keresett partnert a K&H Bank. Az Avaya alapokon nyugvó rendszer áttelepítésére és frissítésére kiírt tendert a NET’54 Üzleti Kommunikáció nyerte el.

2010. október 26. 13:05

Nemzetközi Avaya elismerés a NET'54-nek

Világszinten az Avaya partnerek mindössze néhány százaléka rendelkezik Joint Service Delivery (JSD) minősítéssel, melyet a napokban kapott meg a NET’54 Üzleti Kommunikáció. A 2 évre szóló cím birtokosától az Avaya alközpontok, call és kontakt centerek vagy IP telefónia rendszerek alkalmazói a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő kiemelt szolgáltatási szintet kapják.

Kulcsszavak: Avaya NET54 +céginfo
2010. február 9. 11:02

Új marketingigazgató az Avaya EMEA régióban

Biswajit Parashar feladata a régió marketingtevékenységének vezetése, beleértve a folyamatos felhasználói élmény biztosítását.

Kulcsszavak: Avaya CIO
2009. szeptember 7. 10:59

Az Avaya megvásárolja a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét

Az Avaya megállapodásokat írt alá, amelyek értelmében megvásárolja Nortel Enterprise Solution-t, a Nortel nagyvállalati megoldások részlegét 475 millió dollárért.

Kulcsszavak: Avaya Nortel +céginfo
2009. július 21. 17:17

A kkv-k fejleszteni fogják kommunikációs technológiájukat

A gazdasági visszaesés ellenére az angol, francia, olasz és orosz kisvállalatok azt tervezik, egy éven belül fejleszteni fogják kommunikációs technológiájukat, derült ki a legújabb Avaya kutatásból.

2009. június 23. 20:02

Avaya Aura: a vállalatok biztonságosan integrálhatják működésükbe a Facebookot és a Twittert is

Új kommunikációs architektúrával jelentkezett ma az Avaya. Az Avaya Aura állítólag radikálisan egyszerűsíti a kommunikációt a felhasználók, az alkalmazások és a rendszerek térben való korlátlan, rugalmas összekapcsolása révén. Használatával könnyen integrálható a kommunikáció az olyan heterogén környezetű vállalatok esetében is, ahol több telephely és többféle kommunikációs csatorna is megtalálható.

Kulcsszavak: Avaya
2009. március 30. 15:21

A továbbiakban a Procomp értékesíti az Avaya Integral üzleti telefonokat

A piac átrendeződése miatt az Avaya a Procomp Telecom Kft.-t bízta meg Integral üzleti telefonjainak importőri feladataival. A korábbi forgalmazó Bosch eladta távközlési üzletágát egy volt viszonteladójának, és mivel az Avaya szeretné a jövőben is megfelelő szinten kiszolgálni partnereit, így a zavartalan áruellátás biztosítása érdekében az importőri feladatok ellátására megállapodott a Procomppal.

Kulcsszavak: Avaya
2009. február 13. 14:04

Avaya Video Assist: ügyfélszolgálati szoftver kiskereskedőknek

Az Avaya bemutatta kifejezetten a kiskereskedők számára készült Avaya Video Assist (AVA) ügyfélszolgálati szoftverét, amely azt illusztrálja, hogy a telefonközpontok és az Egységes Kommunikáció technológiái hogyan hasznosíthatók a kiskereskedelmi ügyfélszolgálatok munkájában, hogyan lehet hatékonyságot és ügyfél-elégedettséget növelni.

2009. február 3. 16:18

Michael Bayer az Avaya stratégiaváltásáról

A vállalati kommunikációs rendszerek vezető szállítójaként ismert Avaya stratégiájának a változásairól, termékcsoportjainak átalakulásáról és a vállalat hosszú távú céljairól beszélt ma Budapesten - a szaksajtó képviselői előtt - Michael Bayer, a vállalat EMEA régiós elnöke. Az új stratégia fókuszában a partnerközpontúság áll.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo
2008. november 6. 14:53

Kevin Kennedy - Új elnök és vezérigazgató az Avayánál

2009. január 1-jétől Kevin Kennedy vezeti elnöki és vezérigazgatói pozícióban az Avayát. Charles Giancarlo az Avaya vezérigazgatójaként 2008 végéig dolgozik, utána az igazgatótanács elnökeként folytatja munkáját a vállalatnál.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo CIO
2008. október 31. 12:42

Avaya Gold Enterprise Partner lett a NET'54 Kft.

A NET’54 Kft. köszönhetően a tavalyi 1,2 milliárd forintos Avaya termékekben realizált forgalmának és az idei évben a szakembergárdája által megszerzett számos Avaya műszaki vizsgának Magyarországon elsőként megkapta az Avaya Gold Enterprise Partner minősítést.

Kulcsszavak: Avaya
2008. augusztus 18. 14:46

Avaya: egységes "olimpiai" kommunikációs megoldás

Az NBC Universal az Avayát kérte fel, hogy a pekingi olimpia ideje alatt, augusztus 8-a és 24-e között a közvetítéshez szükséges egységes kommunikációs megoldást szállítsa a tv-társaság számára.

Kulcsszavak: olimpia Kína NBC Avaya
2008. augusztus 12. 19:23

Avaya: új EMEA értékesítési és operatív vezető

Az Avaya bejelentette, hogy Michael Bayer, mint az Avaya EMEA (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) régió értékesítési és operatív elnöke csatlakozott a vállalathoz. Bayer feladata a régió vezetése, illetve a folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel az Avaya egységes kommunikációs rendszereinek, kontaktcenter és IP telefonos megoldásainak sikeres megvalósítása érdekében.

Kulcsszavak: CIO Avaya
2008. július 8. 11:33

Avaya: web alapú kereső és diagnosztizáló eszközök

A vállalatok kommunikációs alkalmazásuk kezelésére a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb és legeredményesebb megoldást keresik. Az Avaya épp ezért bemutatta a támogatási eszközök új csoportját, mely az internetet használja a rendszerekhez való hozzáférésre, ezen keresztül történik a karbantartáshoz nélkülözhetetlen adatok összegyűjtése és a hibaelhárítás is.

Kulcsszavak: Avaya hálózat
2008. június 15. 10:30

Hangvezérelt Avaya üzenetkezelés - veszélyek nélkül

Az Avaya legújabb fejlesztésének köszönhetően mostantól lehetővé válik, hogy akár vezetés közben telefonálhassunk és tarthassuk a kapcsolatot a munkahelyünkkel, szerkesszük naptár bejegyzéseinket vagy ütemezzünk konferenciát, mindezt pedig tegyük nyugodtan, minden veszély nélkül.

2008. június 3. 11:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás