Axelero kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Axelero

Az Externet extra kedvezménnyel várja a T-Online kirúgott ügyfeleit

Az Externet sajnálatosnak tartja a T-Online diszkriminatív lépését saját előfizetőivel szemben. Minden olyan T-Online előfizetőnek, akinek a szolgáltató “túlzott” letöltés miatt felmondott, egy hónap ingyenes, valóban korlátlan ADSL előfizetést ajánl fel.

2005. augusztus 8. 10:03

Nyílt levél a megszüntetett T-Online ADSL előfizetésekkel kapcsolatban

Az alábbi közleményt a Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága (NETÉRT) két másik társadalmi-szakmai szervezettel egyetértésben bocsátotta ki és küldte meg lapunknak:

2005. augusztus 8. 09:49

Új lakossági csomagok a T-Online-tól

Megújuló termékkínálatról, új tartalomszolgáltatásokról tartott az Internet Világnapján sajtótájékoztatót a régi-új piaci szereplő, a T-Online Magyarország (Axelero) internet szolgáltató vezérigazgatója, Simó György.

2005. május 17. 16:37

Új értékesítési vezérigazgató-helyettes az Axelerónál

2005. május 1-től Pukler Gábor személyében új értékesítési vezérigazgató-helyettest nevezett ki az Axelero Internet. A szakember a poszton Héjjas Gábort váltja, aki szintén május 1-től a Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletágának Lakossági Szolgáltatások divízióját vezeti.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Axelero
2005. május 4. 13:26

go.hu: online diszkont utazási iroda

go.hu néven kezdi meg tevékenységét hazánkban az első online diszkont utazási iroda, amelynek termékpalettáján 465 hagyományos és 80 fapados légitársaság, világszerte 40 000 szállás és több ezer szervezett út érhető el. Az érdeklődők legfeljebb három lépésben le tudják foglalni a számukra legkedvezőbb utazási ajánlatot, amelyért a portál árgaranciát is vállal. A portált a Vista Utazási Irodák és az Axelero Internet hozta létre.

Kulcsszavak: Axelero turizmus
2005. április 27. 19:35

Axelero Marketline - tavaly 18 százalékkal nagyobb forgalom

Az elektronikus piacteret működtető, tanácsadással és elektronikus számlázással is foglalkozó Axelero Marketline az elmúlt évben 500 millió forint árbevételt ért, ami több mint 18 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit.

2005. április 18. 09:02

Marketline: az elektronikus beszerzési piac fejlődését az iparági megoldások biztosíthatják

Az elektronikus beszerzés terjedésével a piaci szereplők már nemcsak egy általános e-folyamat szállítót vagy szolgáltatót keresnek, hanem az adott iparágukra üzleti modelljüknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat, így az e-beszerzési piac motorja az elkövetkező időszakban az iparági megoldások terjedése lesz.

Kulcsszavak: e-business Axelero
2005. április 16. 08:32

Havidíjas elszámolással értékesít Microsoft-termékeket az Axelero

A két vállalat közötti együttműködés keretében az Axelero egyedülálló havidíjas elszámolású konstrukcióban kínálja a Microsoft Windows XP és a Microsoft Office 2003 termékeket.

2005. április 6. 14:39

"Lakástrend és Design 2005": digitális nappali, vezetékek nélkül

Az Axelero Internet és a Cisco Systems (illetve Linksys leányvállalata) digitális nappali koncepciója mutatkozik be holnaptól a Műcsarnokban, a "Lakástrend és Design 2005" kiállításon - jelentették be a két cég vezetői a rendezvény mai sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: konvergencia Cisco Axelero
2005. március 9. 18:04

Axelero Weblapvarázsló: saját weboldal akár 30 perc alatt!

Az Axelero Internet Weblapvarázsló néven új szolgáltatást indított, amellyel minden egyéni és vállalati felhasználó egyszerűen elkészítheti saját weboldalát egy internetböngésző segítségével.

Kulcsszavak: website onlineszolg Axelero
2005. február 23. 10:26

Fennállása óta először nyereséges évet zárt az Axelero Internet

A növekvő forgalom motorja a szélessávú internet – ezen belül főképp az ADSL – terjedése volt, amelyből közel két és félszer több bevétele származott a vállalatnak 2003-hoz viszonyítva.

Kulcsszavak: +céginfo Axelero
2005. február 21. 13:19

Axelero: új Kábelnet Play csomag és forgalomarányos szolgáltatások

Az Axelero Internet 2005. február 1-jétől jelentős változásokat léptetett életbe új előfizetői körében a kábelnetes portfóliót érintően. Elindult a Kábelnet Play szolgáltatás értékesítése, illetve már meglévő kábelnetes eléréseiket forgalomarányos előfizetési lehetőségekkel bővítették.

Kulcsszavak: Axelero
2005. február 16. 17:06

Kétmillió aktív postafiók a [freemail]-nél

A [freemail], Magyarország első, 1997 óta működő, ingyenesen használható, magyar nyelvű publikus levelező-szolgáltatása mára közel kétmillió postafiók üzemeltetésével a hazai internethasználók közel felét, mintegy egymillió internetezőt szolgál ki.

Kulcsszavak: onlineszolg e-mail Axelero
2005. február 9. 12:01

Új, forgalomarányos elszámolású ADSL-csomagok az Axelerónál

A átlagos internetforgalommal rendelkező vagy kezdő felhasználók az eddigieknél kedvezőbb díjú csomagokkal internetezhetnek.

Kulcsszavak: ADSL Axelero
2005. február 1. 10:34

Tovább bővül az Axelero Adatparkja

Az Axelero Internet 2005 elejétől több mint kétszeresére növeli a vállalatok számára szerverelhelyezést és szerverbérleti lehetőséget nyújtó Axelero Adatpark területét, elsősorban a szélessávú internetezést kiszolgáló szolgáltatások fokozódó szerverigényének kielégítésére.

Kulcsszavak: szerver hosting Axelero
2005. január 12. 21:22

Új marketing- és kommunikációs vezetők az Axelerónál

Az Axelero Internet 2005. január 1-jétől új vezetőkkel erősíti csapatát.

Kulcsszavak: Axelero
2005. január 7. 15:15

Gyermekbarát internet - védett és szerkesztett tartalom

Az Axelero Internet és a Minimax szerkesztett tartalmat és védett internetezést kínál a gyermekek számára - jelentette be a két cég szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Axelero
2004. december 9. 11:00

Évente 40 százalékkal nő a szélessávú előfizetők száma

A szélessávú hozzáférések száma a jelenlegi 315 ezerről 2006-ra 550 ezer fölé nő a magyar piacon.

Kulcsszavak: onlineszolg ADSL DSL Axelero
2004. november 30. 09:17

Axelero internet-utalvány béren kívüli juttatásként

A tavaly megváltozott adótörvények sűrűjében sok vállalat észre sem vette, hogy új, a korábbiaknál kedvezőbb lehetőség nyílt számára a béren kívüli juttatások területén: 2003. január elseje óta a cégek otthoni internet-hozzáféréssel is támogathatják dolgozóikat.

2004. november 24. 13:40

Az Axelero Internet növeli a Kábelnet sávszélességét is

Az Axelero Internetnél az ADSL szolgáltatásokhoz hasonlóan 2004 novemberétől növekednek a Kábelnet hozzáférések maximális sebességei is.

Kulcsszavak: kábel ADSL Axelero
2004. november 15. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás