BÉT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BÉT

Tőzsdére viszi részvényeit a BILK Logisztikai Nyrt.

A BILK Logisztikai Nyrt. bevezeti részvényeit a Budapesti Értéktőzsdére – jelentette be sajtótájékoztatón Wáberer Lívia, a társaság vezérigazgatója. A BILK valamennyi értékpapírját a BÉT-re viszi, és azok legalább 25, de legfeljebb 49 százalékát kínálja jegyzésre a befektetők részére. A jegyzési időszak 2018. június 20-án kezdődött és július 4-ig tart. A részvények kizárólagos értékesítője a Raiffeisen Bank.

2018. június 22. 13:35

Kétmilliós bírságot kapott a Business Telecom

Kétmillió forint bírságot rótt ki a Business Telecom Nyrt.-re a BÉT vezérigazgatója, mert a társaság elmulasztotta rendkívüli tájékoztatási kötelezettségét.

2014. szeptember 23. 12:33

BÉT - A kedvező hangulat ellenére is esett a Magyar Telekom

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 16,64 pontos, 0,09 százalékos csökkenéssel, 17.889,44 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 6,4 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Kulcsszavak: BÉT Magyar Telekom
2012. augusztus 10. 08:17

Egymillió forintos bírsággal sújtotta a tőzsde az MTelekomot

A PSZÁF kétszer 6 millió forintos bírsága után a tőzsde is kiszabta a maga büntetését a Magyar Telekomra, mert a cég 236 nappal túllépte a tőzsdei éves jelentés közzétételének határidejét.

2007. január 17. 09:15

Informatikai vállalatok a Tőzsdeképes Cégek Klubjában

Két informatikai vállalattal bővült a tőzsdeképes cégek klubja, az AITIA Informatikai Rt. és a Duna Elektronika Kft. mutatkozott be kedden a budapesti értéktőzsdén.

2003. október 9. 11:15

BÉT: további fejlesztések a honlapon

A Budapesti Értéktőzsde a jövőben vonzóbbá kívánja tenni internetes oldalán a cégek számára befektetői információk közzétételét, többek között kereső programmal szeretnék segíteni a tájékozódást - mondta Szendrei Csaba, a BÉT kibocsátó és tagi főosztályának vezetője szerdán, sajtótájékoztatón, Budapesten.

Kulcsszavak: tőzsde BÉT onlineszolg
2001. október 11. 09:43

Internetes kommunikációs szolgáltatást nyújt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elindította hétfőn ingyenes Internetes Kommunikációs Szolgáltatását (IKSZ), így a kibocsátók információi a tőzsde honlapján egy órán belül megjelenhetnek. A közlésre szánt információkat (soron kívüli tájékoztatások, gyors- és éves jelentések stb.) a BÉT-re érkezésüket követő egy órán belül teszi elérhetővé a tőzsde.

Kulcsszavak: tőzsde BÉT onlineszolg
2001. július 16. 21:53

BÉT - kibocsátói információk a tőzsde honlapján

A Budapesti Értéktőzsde július 16-tól honlapján jelenteti meg a kibocsátóktól a BÉT-hez eljuttatott információkat - olvasható a tőzsde legfrissebb hírlevelében.

2001. július 11. 08:44

BÉT-lét

Magyarországot még alig érte el az internetes vállalkozásokat pozitívan értékelő hangulat, máris a kijózanodás jelei mutatkoznak. Az új gazdaság cégei közül csak kevesen tudtak kockázati tőkét bevonni, a befektetők óvatosak, s ez az elkövetkezendő hónapokban - még ha valóban tapasztalni is lehet a kedvező irányba történő lassú elmozdulást - sem igen fog megváltozni. Mindeközben a Budapesti Értéktőzsdén már megjelent az első internetes cég, többen pedig bebocsátásra várnak.

Kulcsszavak: BÉT tőzsde trend
2001. április 24. 11:50

A BÉT Tanácsa elutasította a Synergon fellebbezését

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Tanácsa elutasította a Synergon Informatikai Rt. fellebbezését - mondta Dunavölgyi Mária ügyvezető igazgató a tanácsülést követő budapesti sajtótájékoztatón, kedden. A BÉT a Synergon Rt.-t 2000. december 4-én 750 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezte, mivel a cég november 23-án megsértette az információk nyilvánosságra hozatalára vonatkozó tőzsdei szabályokat.

2001. január 17. 10:42

Graphisoft - május 16-tól a tőzsdén

Az elsősorban építészeti szoftvereket gyártó Graphisoft N. V. törzsrészvényeivel május 16-tól lehet kereskedni a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT).

2000. május 11. 10:01

Új internetes kereskedési lehetőség a BÉT-en

A NET Trade-Central Europe.com /NT-CE.com/ internetes brókerügynökség a CMA Small Systems AB közreműködésével májustól megkezdi internetes kereskedési szolgáltatását a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT).

Kulcsszavak: BÉT onlineszolg tőzsde
2000. április 3. 20:26

Kockázatok az internetes kereskedés során

Az interneten keresztüli tőzsdei ügyletek során felmerülő esetleges problémákról, a lehetséges kockázatokról Horváth Szabolcsot, a Procent Befektetési Rt. Internet Üzletágának vezetőjét kérdeztük.

1999. december 15. 16:45

London-Budapest tengely

A Londoni Értéktőzsde (LSE) és a Budapesti Értéktőzsde a december 10-én megállapodást írt alá, amely kiterjed a két tőzsde közötti információszolgáltatásra.

Kulcsszavak: trend LSE BÉT tőzsde
1999. december 12. 20:57

Indul a határidős távkereskedés a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde pénteken elindítja a határidős távkereskedést, miután sikeresen lezárult az elektronikus rendszer tesztelése, valamint bővíti internetes szolgáltatásait.

Kulcsszavak: BÉT onlineszolg
1999. szeptember 17. 13:59

BÉT: szeptembertől elektronikus határidős piac

A tervek szerint szeptember közepétől indulhat az elektronikus határidős kereskedés a tőzsde jelenlegi MMTS I rendszerén belül - közölte Simor András, a Budapesti Értéktőzsde Tanácsának elnöke egy sajtótájékoztatón, kedden.

Kulcsszavak: e-commerce BÉT tőzsde
1999. augusztus 16. 10:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2020-ban is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával. A megmérettetés keretében immár 29. alkalommal fogják elismerni a legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket. Nevezni 2021. február 10-ig lehet. 

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01
online sportfogadás