BCN kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BCN

BCN Rendszerház Kft.: Egyesült a Matávcom és a BCN Kft.

A BCN Kft. beolvadt a Matávcom Kft-be, majd az új cég felvette a BCN Rendszerház Informatikai és Kommunikációs Hálózatokat Szolgáltató Kft. nevet.

2004. december 28. 10:13

Átszervezés a Matáv Csoportban

Április 3-án sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Matáv korábbi üzleti kommunikációs üzletága, továbbá a MatávCom nem alközponti szolgáltatással foglalkozó részlegei, és két Matáv cég, a multimédia-specialista (és eddig a MatávCom égisze alatt működő) BCN Kft., valamint a kártyás szolgáltatásokat nyújtó CardNet Kft. összevonásával, április 1-jével Üzleti Megoldások néven új üzletág kezdte meg tevékenységét a Matáv Csoportban.

2002. április 3. 20:25

Újabb minősített partnerek a Cisco-hálózatban

Az IBM Magyarország Kft. Cisco Gold Partner, a BCN Kft. Silver Partner minősítést szerzett. A Cisco Systems Magyarország Kft. jelenleg 30 Premier, 3 Silver (Innet, Compaq, NETvisor) és 2 Gold (LNX, Synergon) partnerrel működik együtt.

2001. február 16. 16:45

Cisco silver partner lett a BCN Kft.

A videokonferencia-rendszerek és szolgáltatások területén piacvezető BCN Kft. egyéves felkészülés után szeptemberben elnyerte a Cisco Systems silver partner minősítést - közölték a két cég képviselői csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Cisco BCN ügyvitel
2000. október 6. 07:34

Közép-Európa legkorszerűbb Campus ATM-hálózata

A BME és az ELTE közös informatikai épületében április 20-án ünnepélyesen bemutatták a magyar felsőoktatás egyik legkomplexebb ATM-hálózatát.

1999. április 26. 08:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32
online sportfogadás