BCN kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BCN

BCN Rendszerház Kft.: Egyesült a Matávcom és a BCN Kft.

A BCN Kft. beolvadt a Matávcom Kft-be, majd az új cég felvette a BCN Rendszerház Informatikai és Kommunikációs Hálózatokat Szolgáltató Kft. nevet.

2004. december 28. 10:13

Átszervezés a Matáv Csoportban

Április 3-án sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Matáv korábbi üzleti kommunikációs üzletága, továbbá a MatávCom nem alközponti szolgáltatással foglalkozó részlegei, és két Matáv cég, a multimédia-specialista (és eddig a MatávCom égisze alatt működő) BCN Kft., valamint a kártyás szolgáltatásokat nyújtó CardNet Kft. összevonásával, április 1-jével Üzleti Megoldások néven új üzletág kezdte meg tevékenységét a Matáv Csoportban.

2002. április 3. 20:25

Újabb minősített partnerek a Cisco-hálózatban

Az IBM Magyarország Kft. Cisco Gold Partner, a BCN Kft. Silver Partner minősítést szerzett. A Cisco Systems Magyarország Kft. jelenleg 30 Premier, 3 Silver (Innet, Compaq, NETvisor) és 2 Gold (LNX, Synergon) partnerrel működik együtt.

2001. február 16. 16:45

Cisco silver partner lett a BCN Kft.

A videokonferencia-rendszerek és szolgáltatások területén piacvezető BCN Kft. egyéves felkészülés után szeptemberben elnyerte a Cisco Systems silver partner minősítést - közölték a két cég képviselői csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Cisco BCN ügyvitel
2000. október 6. 07:34

Közép-Európa legkorszerűbb Campus ATM-hálózata

A BME és az ELTE közös informatikai épületében április 20-án ünnepélyesen bemutatták a magyar felsőoktatás egyik legkomplexebb ATM-hálózatát.

1999. április 26. 08:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás