BTC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BTC

Az AIG Investments felvásárolta a bolgár BTC távközlési cég 90 százalékát

Az amerikai AIG biztosító egyik leánycége, az AIG Investments pénteken 2,77 milliárd leváért (1,4 milliárd euró) felvásárolta a bolgár távközlési cég, a BTC 90 százalékát.

Kulcsszavak: BTC +céginfo
2007. augusztus 21. 08:31

Nemzetközi beruházási csoport a BTC új gazdája

Bolgár sajtójelentések szerint csütörtöktől már az AIG Global Investment Group nemzetközi beruházási csoport a fő részvényes Bulgária vezető távközlési vállalatában, a BTC-ben, 65 százalékot birtokolva annak részvényeiből. A vétel valamivel 2,1 milliárd levás ár felett jött létre.

Kulcsszavak: +céginfo BTC
2007. május 4. 08:45

Orosz érdeklődés a BTC iránt

Az orosz AFK Sistema konszern, amelynek feje a leggazdagabb oroszok közé tartozó Vlagyimir Jevtusenkov, különböző sajtóforrások szerint többségi részt akar szerezni a balkáni ország távközlési vállalatában, a BTC-ben, amely a vezetékes hálózat monopolvállalata és egy mobilos szolgáltatót is 100 százalékban tulajdonol. Orosz források cáfolták az értesülést.

Kulcsszavak: BTC
2007. február 12. 10:33

A svájci Barclays bank 10 százalékos részt szerzett a bolgár Telecomban

A svájci Barclays bank 10,8 százalékos részesedést szerzett a BTC bolgár távközlési vállalatban. A bolgár kormány a múlt héten vitte a BTC részvényeinek 35 százalékát a piacra, itt történt a Barclays vásárlása nem közölt áron.

Kulcsszavak: BTC
2005. február 4. 13:05

Véglegesítették a BTC eladását

A bolgár kormány pénteken véglegesítette az állami tulajdonban lévő BTC távközlési vállalat privatizációját, miután pénteken ünnepélyes keretek között hivatalosan is lezártnak minősítették az ügyletet.

Kulcsszavak: +céginfo BTC
2004. június 14. 09:38

Eladták BTC 65 százalékát

Pénteken eladták a bolgár távközlési vállalat (BTC) 65 százalékát, miután kora délután még újabb halasztást jelentettek. A vevő az amerikai Advent befektetési alap, pontosabban bécsi vállalata, a Viva Ventures Holding GmbH.

Kulcsszavak: BTC Advent +fúzió +céginfo
2004. február 23. 09:23

A bolgár távközlési cég (BTC) egy brit-amerikai befektetési alapé lesz

A bolgár kormány pénteken bejelentette: 280 millió euróért eladja a bolgár távközlési vállalat 65 százalékát egy brit-amerikai befektetési alapnak.

Kulcsszavak: Advent BTC +céginfo
2004. február 2. 08:29

Liberalizálják a bolgár vezetékes telefon piacát

Bulgáriában pénteken kihirdették azt a három távközlési szolgáltatót, amelyek koncessziókat kapnak vezetékes hálózat kiépítésére.

2003. augusztus 11. 09:45

Bulgária - török konzorciumé lesz a BTK 65 százaléka?

Egy még lezáratlan bírósági eljárás ellenére Bulgária 215 millió euróért egy török konzorciumnak adta el a Bolgár Telefon Társaság, a BTK 65 százalékát. A Koc Holding és a Turk Telekom alkotta konzorciummal szombatra virradóra zárultak sikeresen a tárgyalások.

Kulcsszavak: Turk Telekom +céginfo BTC
2003. július 21. 09:37

Az Advent fellebbez a BTC-vel kapcsolatos döntés ellen

Az amerikai-brit Advent pénzügyi befektető csoport szerdán közölte: fellebbez a bolgár BTC távközlési céggel kapcsolatos privatizációs döntés ellen. A bolgár privatizációs ügynökség felügyelő bizottsága nem járult hozzá, hogy aláírják a pályázat győztesével, az amerikai Viva Ventures holdinggal az adásvételi szerződést a bolgár telefontársaság, a BTC 65 százalékára.

Kulcsszavak: BTC Advent +céginfo
2003. május 15. 11:21

Bolgár telefontársaság privatizációja - megsemmisített eredmény

A bolgár privatizációs ügynökség felügyelőbizottsága nem járult hozzá, hogy aláírják az amerikai Viva Ventures holdinggal az adásvételi szerződést a bolgár telefontársaságra, a BTC-re.

Kulcsszavak: BTC privatizáció
2003. május 8. 13:03

A vevő az eladót fenyegeti Bulgáriában

A londoni székhelyű Advent befektető-társaság kedden megfenyegette a bolgár kormányt, hogy ha végül is nem adják el nekik a bolgár BTC távközlési vállalatot, akkor Bulgáriáról rossz kép fog kialakulni a külföldi befektetőkben.

Kulcsszavak: +céginfo BTC Advent
2003. április 16. 07:01

A Matáv nem pályázik a BTC-re

A Matáv sajtónyilatkozatban jelentette ki, hogy nem vesz részt a bolgár telefontársaság (BTC) privatizációjára kiírt tenderen. A Matáv az elmúlt hónapban alapos, mindenre kiterjedő üzleti és kockázati elemzésnek vetette alá a társaságot, illetve a bolgár távközlési piacot.

2002. június 11. 10:40

Meghosszabbított pályázat a bolgár szolgáltatóra

Két héttel meghosszabbította a bolgár privatizációs ügynökség a bolgár távközlési társaság (BTK) privatizációs pályázatának beadási határidejét.

Kulcsszavak: BTC +céginfo
2002. május 19. 07:49

Ár alatt is eladó a BTC

Bulgária eltökélt szándéka, hogy eladja a BTC távközlési vállalatot, még alacsony áron is - jelentette ki a kormány szállítási és távközlési minisztere.

Kulcsszavak: +céginfo BTC
2002. március 26. 10:04

Fokozódó érdeklődés kíséri a bolgár BTC eladását

A Világbank és az EBRD is jelezte részvételi szándékát Bulgária állami távközlési vállalatának(BTC) privatizálásában. Ez megkönnyítheti a BTC eladását, amit e hónapban indítanának és júliusra le is zárnának, jóllehet a szektor válságjelei miatt egyelőre némi befektetői ellenérzés mutatkozik.

Kulcsszavak: BTC +céginfo
2002. március 7. 09:33

A bulgár állami telefontársaság eladási feltételei

A bolgár BTC országos telefontársaság privatizációs pályázatán olyan szakmai befektetők indulhatnak, amelyek fő tevékenységükből tavaly legalább 500 millió euró bevételt értek el, és több mint 2 millió előfizetőjük volt - egyebek mellett ezeket a feltételeket fogják javasolni a kormánynak és a parlamentnek a koalíciót alkotó pártok.

Kulcsszavak: +céginfo BTC
2002. február 28. 10:40

Javított a bolgár telefontársaság

A privatizálás előtt álló bolgár állami távközlési monopólium, a BTC kedden 94,5 millió leva (42,3 millió dollár) tiszta hasznot jelentett az első félévről, 25 százalékkal jobbat a tavalyi első félévinél.

Kulcsszavak: +céginfo BTC
2001. július 25. 07:39

A bolgár távközlési vállalat jelentősen növelte profitját

A bolgár állami távközlési monopólium, a BTC 134,8 millió leva (64,5 millió dollár) tiszta nyereséget ért el tavaly, az 1999-es 96 millió levás tiszta haszon után - közölte a vállalat előzetes adatként szerdán.

Kulcsszavak: távközlés BTC +céginfo
2001. január 25. 10:58

Bolgár távközlési privatizáció

A bolgár kormány a következő két hét során engedélyezni fogja a BTC távközlési vállalat privatizációját, mondta Petar Zhotev bolgár pénzügyminiszter, annak ellenére, hogy elemzők szerint a távközlési vállalatok az UMTS tenderek óriási költségei miatt jelenleg nem rendelkeznek a keleti terjeszkedéshez szükséges forrásokkal.

Kulcsszavak: BTC +céginfo
2000. október 31. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás