Baidu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Baidu

Sikeres tesztet csinált az önjáró autó

Mérföldkőhöz érkezett a Baidu, miután a helyenként 100 kilométeres óránkénti sebességet is elérő járművével teszteket végeztek.

Kulcsszavak: robotautó Baidu
2015. december 11. 14:29

Piacra dobják a vezető nélküli autót Kínában

Az év második felében piacra kerül a kínai Baidu által jegyzett, teljes mértékben kínai fejlesztésű vezető nélküli gépkocsi, amely minden szükséges teszten és próbavezetésen is túl van.

Kulcsszavak: okosautó Kína Baidu
2015. június 9. 17:35

Az Intel, a Microsoft és a Baidu vezetői is csatlakoznak a Lenovo Tech Worldhöz

A Lenovo bejelentette, hogy Brian Krzanich, az Intel vezérigazgatója, Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, illetve Robin Li, a Baidu elnöke is csatlakozik Yang Yuanqing-hoz, a Lenovo elnökéhez és vezérigazgatójához, a Lenovo Tech World nyitó előadásán, amelyet május 28-án rendeznek Pekingben.

2015. május 19. 13:21

Betiltják Kínában az utazásmegosztó alkalmazásokat

Kína betiltotta, hogy magánemberek közösségi utazásmegosztó alkalmazásokkal fuvarozási szolgáltatást nyújtsanak, ezentúl csak a taxiengedéllyel rendelkező vezetők használhatják az Ubert és hasonló alkalmazásokat az ázsiai országban.

2015. január 12. 09:44

Most Uberbe fektet a kínai Baidu

A kínai internetes keresőportál sajtóértesülések szerint 600 millió dollár körüli pénz tehet a fuvarmegosztó szolgáltatásba. Az Uber számára hozzáférhetővé válnak a Baidu internetes szolgáltatásai, ezzel együtt térkép- és navigációs alkalmazása is.

Kulcsszavak: autószolg Uber Baidu
2014. december 19. 08:46

Okospálcikával rukkolt elő a Baidu kínai keresőóriás

Az élelmiszerek esetleges szennyezettségét kimutató "okos" evőpálcikákat mutatott be a Baidou kínai internetes keresőóriás.

2014. szeptember 4. 10:33

Kínában is hódít a jeges vizes kihívás

A jótékonyságról kevésbé ismert kínaiak körében is hódít a jeges vizes kihívás, amelynek túlzott kereskedelmi jellege ellen a polgári ügyek minisztériuma, vízpazarló természetére pedig demonstrációk sora hívta fel a figyelmet.

2014. augusztus 26. 16:43

Több százmillió forintért kelt el a világ legkönnyebb anyagának egy darabja

A Baidu keresőoldal hírportálja számolt be arról, hogy tízmillió jüant, vagyis 367 millió forintot adott egy licitáló a világ legkönnyebb anyagának egy darabjáért egy keddi kínai aukción.

Kulcsszavak: árverés Kína aukció Baidu
2014. július 2. 12:18

Az internetes verseny viszi el a kínai keresőóriás profitját

Az előző évhez képest stagnált tavaly a kínai "Google", a Baidu profitja, de a nagyon erős versennyel küzdő vállalat az idén sem számít ennél jobb eredményre.

Kulcsszavak: +céginfo Baidu kereső Kína
2014. március 4. 08:17

A Baidu kínai keresőmotor Amerikából kölcsönöz szoftverfejlesztőket

Az Egyesült Államokból kölcsönöz szoftverfejlesztőket a Baidu kínai keresőmotor, amely a Google Hongkongba költözése után az internetes keresőmotorok piacának legnagyobb haszonélvezője Kínában.

Kulcsszavak: Google kereső Baidu
2010. június 30. 11:06

Hatalmas érdeklődés fogadta a Google riválisát a Google főhadiszállásán

A Baidu, a világ második legnagyobb keresőcégének elnöke a Google születésének helyén tartott előadást, az összegyűlt tömeg a szervezőket is meglepte. Robin Li egyértelmű hadüzenetet küldött a piacvezető keresőcégnek.

Kulcsszavak: Google böngésző Baidu
2009. szeptember 25. 08:00

Duplázott a Baidu - megelőzte a Google-t

Kína vezető internetes keresője, a Baidu több mint kétszeresére növelte nyereségét a harmadik negyedben a forgalom jelentős bővülésének köszönhetően.

Kulcsszavak: Baidu Google
2007. október 29. 09:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás