BalaBit IT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BalaBit IT

A social engineering a legbiztosabb fegyver a hackerek kezében

A Balabit bemutatta „TOP 10 Hacking Methods” című tanulmányát, melyben több száz hacker közreműködésével gyűjtötte össze a leggyakrabban kihasznált informatikai sebezhetőségeket és alkalmazott támadási technikákat. 

2016. február 18. 10:57

Szoftver-előfizetési szolgáltatást indít a Balabit

Költséghatékony finanszírozási konstrukcióban teszi elérhetővé több termékét a biztonságtechnikai szoftverek fejlesztésére szakosodott magyar vállalat.

Kulcsszavak: IT-szolg BalaBit IT
2015. október 14. 14:23

A világ legjobb hackereire vadászik a BalaBit

Több száz hacker jelentkezését várja a BalaBit az eCSI Hacker Playground névre keresztelt nemzetközi versenyre, melyen a világ legjobb hackerei mérhetik össze tudásukat Észak-Amerikától Ázsiáig. A megmérettetés megnyitóját július 31-én a Las Vegas-i Black Hat USA konferencián tartja a magyar vállalat. 

2015. július 31. 09:24

Viselkedéselemző megoldást hoz forgalomba a BalaBit

 A felhasználói viselkedések valós idejű elemzésével hárítja el a kívülről és belülről érkező informatikai támadásokat a sikeres magyar fejlesztővállalat következő nagy dobásának ígérkező Blindspotter. 

Kulcsszavak: BalaBit IT
2015. július 16. 13:18

Három tehetséges startup kerülhet közelebb a világhírnévhez

Három startup cég kap lehetőséget a Morgan Stanley-től, hogy még inkább bekerüljön a nemzetközi high-tech ipar vérkeringésébe. A budapesti Tech Startup Day-en a Morgan Stanley zsűrije egy új dimenziót jelentő IT biztonsági fejlesztést, egy ügyfélcentrikus pénzügyi bemutató szoftvert és egy üzletszerzésre alkotott virtuális közösségi teret létrehozó céget választott ki, hogy bemutatkozzanak Európa egyik legjelentősebb IT Startup rendezvényén.

2015. január 7. 16:24

Közel 2 milliárd forintos tőkeemelés a BalaBitnél

Az eddig teljes magyar tulajdonban lévő biztonságtechnikai BalaBit IT Kft. 1,8 milliárd forintos tőkeinjekciót kapott a londoni C5 Capital Kockázati Tőketársaságtól a nemzetközi expanzió gyorsítása érdekében - jelentette be Györkő Zoltán, a társaság ügyvezető igazgatója és társalapítója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: BalaBit IT +céginfo
2014. június 19. 08:45

Közösségi képzés szoftverfejlesztőknek

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Open Academy, melyen több száz szoftverfejlesztő képezheti tovább magát ingyen.

2013. május 3. 10:44

Megmérettetik magukat a legjobb magyar hackerek

Az év legszórakoztatóbb hacker versenyének ígérkezik a BalaBit és a Silent Signal „The Ultimate Hacker Playground”-ja.

2013. április 23. 12:40

Háromszáz millió forint összköltségű K+F projektet indított a BalaBit

Az Új Szécheny Terv keretében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap társfinanszírozásával valósítja meg azt a 300 millió forint összköltségű kutatási-fejlesztési projektet a BalaBit, melynek célja egy olyan megoldás kifejlesztése, ami az emberi viselkedésminták gyűjtésével támogatja az üzleti döntéshozatalt.

2013. április 9. 17:00

A BalaBit kapta a Nemzetgazdasági Minisztérium Ipari Innovációs Díját

Átadták a Magyar Innovációs Nagydíj 2012-es kitűntetéseit. Az elmúlt év kiemelkedő innovációinak elismerésére kiosztott nyolc díjból kettőt is a BalaBit IT Security vehetett át a tevékenység-felügyeleti eszközök új generációjának kifejlesztéséért.

Kulcsszavak: innováció BalaBit IT
2013. március 23. 09:13

Új generációs tevékenység-felügyeleti eszköz a BalaBit-tól

A hálózatbiztonsági megoldásairól ismert BalaBit IT Security bejelentette a Shell Control Box névre keresztelt tevékenység-felügyeleti eszközének a legfrissebb 3 F4 verzióját. A magyar fejlesztőcég által bejelentett új termékverzió lehetővé teszi a felhasználói tevékenységek - különös tekintettel a kiemelt jogosultságú felhasználókra - monitorozását és a belső biztonságtechnikai incidensek megelőzését.

2013. február 28. 09:06

Open Academy: Ingyenes képzés informatikusoknak novemberben

November végén több száz informatikus vehet részt a BME és a BalaBit közös, ingyenes képzésén. A szervezők ezúttal az IT üzemeltetéssel foglalkozó szakembereknek kedveztek az igazán impozáns tematika összeállítása során.

2012. november 14. 20:03

Új vezetővel és ambiciózus tervekkel készül a BalaBit a következő évekre

A dinamikus növekedést célul tűző nemzetközi stratégia megvalósítása érdekében új vezetőt neveztek ki az egyik legsikeresebb magyar technológiai vállalat élére. A vezetőváltással párhuzamosan átalakul a szervezeti struktúra és új felső vezetői pozíciók is betöltésre kerültek.

Kulcsszavak: +céginfo CIO BalaBit IT
2012. október 4. 08:16

Új verziójú tevékenység-monitorozó eszköz a BalaBit-tól

A magyar fejlesztésű Shell Control Box az első olyan kliens- és szerver független megoldás, amely transzparens módon képes kontrollálni és auditálni a Citrix XenDesktop környezeteket.

2012. július 19. 13:26

Képzés híján gyorsan avul a magyar programozók tudása

Az informatikai területen dolgozó szakemberek egy jelentős része nem tud figyelmet fordítani szaktudásának folyamatos fejlesztésére, derül ki a BalaBit felméréséből. Ez az egyik motivációja a BME és a magyar szoftverfejlesztő vállalat közös júniusi képzésének, melyen több száz fejlesztő vehet részt teljesen ingyen.

2012. május 25. 16:38

Megjelent a syslog-ng Store Box legfrissebb verziója

A BalaBit bejelentette a syslog-ng termékcsalád hardveres tagjaként ismert naplómenedzsment eszköz 3 LTS verzióját.

2012. május 22. 09:04

Ingyenes képzés IT üzemeltetőknek – újra itt az Open Academy

November végén második alkalommal rendezik meg az Open Academyt, amelynek keretében ismét több száz informatikus vehet részt a BalaBit és a BME közös tréningjén.

Kulcsszavak: BalaBit IT BME oktatás
2011. november 11. 07:28

MagyarBrands díjat nyert a BalaBit

A BalaBit idén első ízben kapta meg a MagyarBrands díjat, mellyel a legkiválóbb magyar márkákat jutalmazzák.

Kulcsszavak: díj BalaBit IT
2011. október 9. 07:44

Szegvári János lett a BalaBit partnerfejlesztési vezetője

Júliustól Szegvári János felel a BalaBit IT Security magyarországi partnerhálózatának fejlesztéséért. Az 55 éves szakember a FEFO-tól érkezett a BalaBithoz.

Kulcsszavak: CIO BalaBit IT
2011. július 28. 14:15

Megnyitotta első vidéki fejlesztőközpontját a BalaBit

Kutatás-fejlesztési központot hozott létre a BalaBit Veszprémben, ahol a Shell Control Box nevű tevékenység-monitorozó termékének speciális moduljait fejlesztik a jövőben.

2011. július 21. 14:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

A kormány által meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv részeként a válság által sújtott szektorokból kényszerűen kikerülők digitális átképzését 95%-ban fogja támogatni az állam, kamatmentes felnőttképzési diákhitellel segítve a tanulás ideje alatt a megélhetést. Magyarország vezető programozóiskolája, a Codecool üdvözli a kormány döntését és már kidolgozott karriertervezési és átképzési modellel várja a jelentkezőket, hogy a központi források kihasználásával néhány hónap alatt új, jövőbiztos karrierhez jussanak.

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57
online sportfogadás