Bookline.hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Bookline.hu

Elindult a Bookline előkarácsonyi kampánya

Idén tavasszal látványosan megújult a Bookline, a sikeres redesign után pedig az oldal kényelmi funkciói is jelentős fejlesztéseken estek át. Novembertől – az olvasásnépszerűsítés mellett – a megújult szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet az online webáruház kampánya. A kampányban kiemelt szerepet kapnak a márka dolgozói is.

2019. november 13. 09:09

Megújul a Bookline oldala

Március 26-tól a Bookline-ra látogatók egy vadonatúj, letisztult oldallal találkozhatnak. A tavaly rendkívül sikeres évet zárt márka a tavaszi megújulás mellett tette le a voksát: interaktív, vásárlóbarát elemekkel várja az olvasókat új, modern felületén.

2019. március 26. 18:31

Első mondatokkal népszerűsíti az olvasást a Bookline

November 1. és 31. között híres szerzők híres mondataival hívja fel az olvasás szépségeire a figyelmet a Bookline. A népszerű könyves webáruház ikonikus és új megjelenésű könyvek kezdő mondatait válogatta ki és mutatja be plakátokon, valamint online felületein.

2018. november 9. 14:58

Három díjat is besöpört a Bookline

Az év kereskedője verseny felhívja a figyelmet az eredeti és különleges kereskedelmi megoldásokra, valamint inspirálja a fejlesztéseket és jutalmazza azokat a kereskedőket, akik többet szeretnének nyújtani vásárlóiknak. Idén több mint 30 pályázat érkezett, melyekből egy független szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat. A Bookline három kategóriában is kiérdemelte az első helyet.

2018. október 1. 08:31

Már egy perc olvasás is élmény

Május 16-tól többek között a Budapest Parkban, az A38-on, a Katona József Színházban, valamint országos mozihálózatok terjesztésében is futnak a Bookline új, animációs kisfilmjei. A hét rendhagyó alkotást a nemrég újra kiadott Örkény Egypercesek inspirálták, ám az olvasásnépszerűsítő kampány számos további kortárs és klasszikus könyvet is a közönség figyelmébe ajánl. 

Kulcsszavak: Bookline.hu
2018. május 22. 08:29

Az okostelefonokba költözteti a könyvvásárlást a Bookline és a Simple

Az okostelefon tulajdonosok több mint harmada használta már az eszközét mobilvásárlásra, de a hagyományos online fizetési megoldásokat nehézkesnek tartják a folyamatban. Erre ad választ a Bookline együttműködése a Simple alkalmazással, amelyben mostantól pár érintéssel lehet majd könyvet is vásárolni.

2016. október 21. 10:21

Bookline: Ha nyár, akkor szórakozás

A nyár a kikapcsolódásé, a szórakozásé. Ezt már abból is érezhetjük, hogy az újonnan megjelent könyvek közt a kalandos olvasmányok, a könnyed szerelmi történetek, a mesék és a fantasy-k vették át a vezető szerepet. Júniusban számos magyar szerző regénye szerepel a Top 50 mezőnyében.

2012. július 8. 10:24

Shopline néven online bevásárlóközpontot nyit a Bookline

Bookline.hu Nyrt. január 15-től új, univerzális webáruházat hoz létre Shopline néven, melynek következtében a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett társaság saját, hivatalos elnevezését is megváltoztatta.

2012. január 6. 11:18

A közösségi vásárlás terén erősít a Bookline

A közösségi vásárlás terén erősít a Bookline, az elsősorban kulturális/szórakoztató szolgáltatások kedvezményes értékesítésére épülő liners.hu-t a múlt héten indította el Magyarország legnagyobb online áruháza.

Kulcsszavak: e-commerce Bookline.hu
2011. október 4. 20:45

A Leo Burnett építi a Bookline-brandet

 Nemzetközi reklámügynökséggel az oldalán vág neki az év végi hajrának Magyarország legnagyobb online könyvkereskedője, a Bookline.  A vállalat zártkörű meghívásos tenderen,  három ügynökség közül  a Leo Burnettet választotta stratégiai partneréül, így az ügynökség fogja gondozni a vállalat   karácsonyi kampányát  valamint a  márka kiterjesztésére vonatkozó jövőbeli terveket. 

Kulcsszavak: reklám Bookline.hu
2011. szeptember 19. 14:48

Bookline: 4,3 százalékkal nőtt a forgalom az I-III. negyedévben

A Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. (Bookline) az év első kilenc hónapjában 2,54 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, amely 4,3 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Bookline I-III. negyedévi jelentésében a BÉT honlapján.

Kulcsszavak: +mérleg Bookline.hu
2010. november 17. 12:17

A bookline.hu az "Év Internetes Kereskedője" 2010-ben

A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján az „Év Internetes Kereskedője Díj” 2010. évi nyertese a bookline.hu online áruház lett. „Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője” címet a brands.hu kapta. A zsűri idén is kiosztotta „Az Év Innovatív Internetes Kereskedője Díjat”, amelyet a bluechip.hu érdemelt ki.

Kulcsszavak: díj e-commerce Bookline.hu
2010. november 10. 13:24

Új vállalat lépett a magyar könyves piacra

Magyar kiadók szellemi termékeinek digitális terjesztését tűzte ki célul a magyar könyves piac új szereplője, az eKönyv Magyarország Kft. - közölte a Bookline.hu Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.

Kulcsszavak: Bookline.hu e-book
2010. március 5. 12:07

A Bookline.hu megvásárolta a NetPiac.hu-t

A Bookline saját webáruházába olvasztja a NetPiac.hu internetes cím alatt működő online áruházat, és 2010. február 1-jén átveszi az üzemeltetését az M-RTL csoporthoz tartozó NetPiac Kft. és a Bookline.hu Nyrt. között létrejött megállapodás értelmében - közölte a Bookline az MTI-vel hétfőn.

2010. január 19. 08:23

A Bookline.hu lett 2009. Év Internetes Kereskedője

Az "Év Internetes Kereskedője Díj" 2009. évi nyertese a Bookline.hu online áruház lett. "Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője" címet a Bigyoshop.hu kapta. Az idei évben először "Az Év Innovatív Kereskedője Díjat" is kiosztották, amelyet a Netpincér.hu érdemelt ki.

2009. november 10. 18:45

Bookline, I. félév: 55 millió forint veszteség

A Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. adózás utáni vesztesége 55,15 millió forint volt 2007 első félévében, az egy évvel korábbi 41,24 millió forintos veszteség után - közölte a társaság szerdán a magyar számviteli szabályok alapján készített, nem konszolidált tőzsdei gyorsjelentésében.

Kulcsszavak: Bookline.hu +céginfo
2007. augusztus 16. 08:54

Közép-európai Média és Kiadói Zrt.: 75 százalék a Bookline.hu-ban

A Közép-európai Média és Kiadói Zrt. részesedése 75,06 százalék lett a Bookline.hu Nyrt.-ben - közölte a Bookline.hu igazgatósága csütörtökön.

Kulcsszavak: Bookline.hu +céginfo
2007. augusztus 3. 10:01

Lezárult a Bookline Nyrt. részvényeire tett vételi ajánlat

Lezárult a Bookline.hu Nyrt. részvényeire tett nyilvános vételi ajánlat, amelynek eredményeként a Közép Európai Média és Kiadói Szolgáltató Zrt. a Bookline.hu alaptőkéjének 14,829 százalékát képviselő, egyenként 100 forint névértékű, "B" sorozatú, névre szóló törzsrészvény tulajdonosává válik.

Kulcsszavak: Bookline.hu
2007. március 28. 09:27

118 millió forint veszteséggel zárt a Bookline.hu

A Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. a 2006-os évet 118 millió forint veszteséggel zárta a keddi éves közgyűlésen elfogadott beszámoló szerint.

2007. március 23. 10:08

Bookline: az igazgatóság támogatja a nyilvános vételi ajánlatot

A Bookline.hu Nyrt. igazgatósága elfogadásra javasolja a Közép Európai Média és Kiadó Szolgáltató Zrt. nyilvános vételi ajánlatát a társaság részvényeire - közölte a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.

Kulcsszavak: +céginfo Bookline.hu
2007. február 19. 08:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás