Borland kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Borland

Specializálódik a Borland szoftverszolgáltató

A szoftver- és egyéb szolgáltatásokat nyújtó kaliforniai Borland Software Corporation leányvállalatot alapít, amelybe integrálja a fejlesztőeszközök csoportját, hogy azt követően egyértelműen az alkalmazás-életciklus szolgáltatások piacára koncentrálhasson - közölte a cég az MTI-vel.

Kulcsszavak: Borland
2007. január 22. 09:20

A Borland együtt szállítja a Developer Studio és a Delphi termékeket

A Borland Software bejelentette a Borland Developer Studio, Delphi Edition, a vállalat Microsoft Windows és .NET alkalmazásokhoz kínált többnyelvű fejlesztői környezetének általános megjelenését.

Kulcsszavak: programozás Borland
2005. december 7. 14:48

A Borland Tod Nielsent nevezte ki elnök-vezérigazgatónak

A Borland Software Corporation 2005. november 9-i hatállyal Tod Nielsent nevezi ki elnök-vezérigazgatónak.

Kulcsszavak: Borland
2005. november 10. 17:38

A Borland új funkciókat biztosít a Microsoft Windows és a .NET alkalmazások leszállításának gyorsítására

A Borland Software Corporation bejelentette Borland Delphi és Borland C++ Builder gyors alkalmazásfejlesztési (rapid application development, RAD) környezeteinek új verzióját, amelynek régebbi kódneve “DeXter" volt. A hatékony új termelékenységi és teljesítménynövelő funkciókkal felruházott Borland Delphi 2006 és C++ Builder 2006 - valamint az új C# Builder 2006 - célja, hogy lehetővé tegye a szoftvercsapatok számára a monoton feladatok kiszűrését, és ily módon rövid idő alatt és költséghatékonyan szállíthassanak vállalati szintű Windows alkalmazásokat.

Kulcsszavak: .Net Borland
2005. október 16. 11:32

Borland: JBuilder 2006 - még szeptemberben

A Borland Magyarország szeptember 8-án Budapesten tartott sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy elkészült a cég piacvezető Java-integrált szoftver fejlesztő környezetének (IDE), a JBuilder-nek a jelentős mértékű újabb frissítése, és ez a JBuilder 2006 nevű programtermék még szeptember folyamán a hazai piacon is megjelenik.

Kulcsszavak: Borland Borland-hu
2005. szeptember 8. 16:25

A Borland Software megerősíti integrációját a Mercury BTO kínálattal

A Borland bejelentette, hogy vezető követelménykezelő és szoftverkonfiguráció-menedzsment megoldásai elnyerték a Mercury Interactive Corporation, az üzleti technológiai optimalizáció (business technology optimization, BTO) globális vezetőjének Elite Connections minősítését.

Kulcsszavak: Borland
2005. június 2. 19:10

Borland: felvásárolja a folyamat-tanácsadó TeraQuest céget

Ipolyi Andrea, a Borland Magyarország pr-menedzsere tájékoztatta ma szerkesztőségünket, hogy a szoftverszállítási megoldásairól ismert amerikai Borland Software Corporation bejelentette a texasi Austinban bejegyzett globális folyamat-tanácsadó vállalat, a TeraQuest Metrics felvásárlását.

Kulcsszavak: Borland
2005. január 21. 18:40

Borland: Itt a JBuilder 2005, jön a Delphi 2005

A Borland Magyarország október 19-én Budapesten tartott sajtótájékoztatóján három téma (JBuilder 2005, Delphi 2005, SDO) szerepelt napirenden. Bejelentették, hogy várhatóan november hónap folyamán jelenik meg a Windows hatékonyságát növelő új változatú Borland fejlesztőeszköz, a Delphi 2005.

2004. október 19. 17:02

Borland: a Delphi 2005 bejelentése

A Borland Software cég bejelentette a korábban "Diamondback" kódnéven ismert Borland Delphi 2005, valamint a Borland Windows és .NET gyors alkalmazásfejlesztői környezetének megjelenését.

Kulcsszavak: programozás Borland
2004. október 15. 08:54

A BT a Borland szoftvermegoldását választotta

A BT a Borland által kínált szoftvert alkalmazza az informatika költségeinek és bonyolultsági fokának csökkentéséhez.

2004. július 24. 14:58

Alerant és Borland: partnerkapcsolati együttműködés

Az Alerant Rt. és a Borland Magyarország Kft. a mai napon tartott közös sajtótájékoztatón jelentették be a stratégiai partnerkapcsolati együttműködést, amely az alkalmazás-életciklus menedzsment (ALM) eszközök piacán ölt majd testet.

Kulcsszavak: Borland-hu Borland Alerant
2004. június 15. 16:00

Borland-termékek Sony Ericsson P900 telefonhoz

A Borland Mobile Studio, Sony Ericsson Edition egy korlátozott számban kapható készlet kifejezetten karácsonyi kiadása. A csomagban egy fejlett telefon és Borland-fejlesztői eszközök találhatóak.

2003. december 10. 17:07

Borland fejlesztések - San José fényében

A Borland Magyarország vezetői november 11-én Budapesten tartott sajtótájékoztatójukon számoltak be a november 1. és 5. között a kaliforniai San Joséban mintegy kétezer résztvevővel megrendezett „Borland Fejlesztői Konferencia – 2003” eseményeiről, főbb bejelentéseiről.

Kulcsszavak: Borland Java .Net programozás
2003. november 11. 17:39

Beszélgetés Budapesten David Intersimone-nal

A Borland 20 éves fennállásának évében rendezett, október 1-2-i eseményen nyílt lehetőség beszélgetni a jubileumi eseményre Budapestre látogató és a Borlandnál 18 éve dolgozó, mára a Borland-eszközök kialakulása terén szinte fogalomnak számító David Intersimone-nal.

2003. október 3. 14:19

Fejlesztés Linuxon: IBM-Borland ingyenes szemináriumok Budapesten is

Párhuzamosan az Egyesült Államokban indított szemináriumokkal, december 11-én "Gyors C++ megoldásfejlesztés Linuxon Borland Kylixszel az IBM DB2-re építve" címmel az IBM és a Borland itthon is megkezdte ingyenes oktatási programját fejlesztőknek.

2002. december 12. 18:08

Együttműködési megállapodást kötött az IBM és a Borland

Az IBM Corp., illetve a Borland Software a két társaság hétfői bejelentése szerint olyan együttműködési megállapodást kötött, amely szerint a cégek egymás szoftvereit is mellékelik saját programcsomagjaikban.

Kulcsszavak: IBM Borland +céginfo
2002. augusztus 20. 08:03

A Borland megjelenik a 2,5/3G vezetéknélküli alkalmazásokban

A Borland Software Corporation ma jelentette be, hogy C++ technológiájának egyik támogatott iránya a mobil eszközök felé vezet, különösen olyan mobilkommunikációs alkalmazások fejlesztését tartja fontosnak a cég, melyek a 2,5 és a 3G hálózatokon, a PDA-kon Symbian operációs rendszer alatt futnak.

Kulcsszavak: Borland UMTS
2002. május 22. 20:38

Java: Nokia-Borland együttműködés

A Nokia és a Borland együttműködési szerződést kötött arról, hogy a jövőben közösen munkálkodnak a vezeték nélküli Java-alkalmazások fejlesztésén.

2001. június 7. 07:04

Java-programok fejlesztése PalmOS-rendszerekre

A Borlandtól mostantól ingyenesen letölthető a Borland JBuilder Handheld Express previews-verziója. Azok a programozók, akik a Borland JBuilder 4-gyel dolgoznak, a most közzétett program segítségével Java-fejlesztőkörnyezetet alakíthatnak ki, a Java 2 Micro Edition (J2ME) alapján hozhatnak létre alkalmazásokat PalmOS operációs rendszerhez.

2000. október 24. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás