Build 2016 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Build 2016

Új felhőszolgáltatások, fejlesztői, hatékonyság növelő megoldások a Microsofttól

Az idei Build konferencia csütörtöki napján (március 31.) Scott Guthrie, a Felhő és Vállalati Szolgáltatások Csoport ügyvezető alelnöke és Qi Lu, az Alkalmazások és Szolgáltatások Csoport ügyvezető alelnöke bemutatták, miként segíti a Microsoft Azure és az Office platform a fejlesztőket abban, hogy intelligens alkalmazásokat készítsenek.

2016. április 1. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59