CA kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CA

A Grepton tovább erősít üzemeltetés vonalon

A Grepton Service Center tevékenységének hatékonyabbá tételéhez, illetve az üzemeltetés, rendszermenezsdment és security szolgáltatási portfóliójának bővítéséhez kötött stratégiai partneri szövetséget a Computer Associates vállalattal.

Kulcsszavak: Grepton +céginfo CA
2007. november 5. 16:24

Az IT iparág válaszúthoz érkezett

Az IT iparágat fenyegető kihívásokról, a fejlődés irányáról, és a CA vállalati IT menedzsment (EITM) stratégiájáról szóló előadással nyitotta meg hétfőn a CA World 2007 rendezvényt John Swainson, a CA elnök-vezérigazgatója.

Kulcsszavak: CA trend IT
2007. április 25. 11:02

Új vállalatokkal bővült a BSA tagsága

Négy jelentős információtechnológiai cég, a Tekla, a Monotype Imaging, a CA és az EMC lett a vezető szoftver- és hardvergyártókat tömörítő Business Software Alliance (BSA) legújabb tagja.

2007. április 2. 12:55

Stratégiai szövetséget kötött a CA és a BEA Systems

A BEA Systems és a CA stratégiai megállapodást kötött, melynek célja a teljes vállalatra kiterjedő személyazonosság és hozzáférés-felügyelet egyszerűsítése és áramvonalasítása. A közös fejlesztésekkel – melyek egységesítik a felhasználó-felügyeleti és SOA infrastruktúrát, valamint az egypontos webes bejelentkezést – csökkenthetők az informatikai költségek és javítható a teljesítmény.

Kulcsszavak: +céginfo SOA BEA Systems CA
2007. március 26. 18:16

Központosított védelmet nyújt a CA új, host alapú rendszere

A CA HIPS fejlett tűzfallal, valamint behatolás-észlelési és megelőzési szolgáltatásokkal védi a vállalatok számítástechnikai eszközeit az egyre összetettebb fenyegetésektől.

Kulcsszavak: security CA
2007. február 9. 18:00

Vistát, Office-t, Exchange-et támogató CA termékek

A CA bejelentette, hogy egyes szoftvertermékei együttműködnek a Microsoft következő generációs programcsomagjaival, a Windows Vistával, a Microsoft Office 2007-es verziójával és a Microsoft Exchange Server 2007-tel. A Microsoft legújabb megoldásainak támogatása a CA szerint zavartalan, gördülékeny átállást és beruházásvédelmet kínál a nagyvállalatoknak, a kkv-knak és az otthoni felhasználóknak.

Kulcsszavak: CA Vista
2007. január 12. 10:01

Intelligens stadion az Arsenálnál

Az Arsenal FC – mely legalább annyira globális üzleti vállalkozás, mint futballklub – a CA-t válaszotta az Emirates Stadion üzemeltetési szoftverének beszállítójaként.

Kulcsszavak: sport CA
2006. december 8. 17:17

Albacomp-CA: erősödő stratégiai partnerség

A CA és az Albacomp tovább erősíti stratégiai együttműködését a hazai piacon: a CA legújabb megoldásai legelőször az Albacomp kínálatában jelennek meg.

Kulcsszavak: CA Albacomp
2006. július 6. 16:05

A CA felvásárolta az MDY-t

A CA felvásárolta az MDY Group Internationalt, a vállalati iratkezelő szoftverek és szolgáltatások piacának vezető vállalatát. Az MDY megoldásaival központilag kezelhetők a fizikai és elektronikus iratok az egész vállalatra elosztottan, helyüktől és eredetüktől függetlenül. A felvásárlás segít a CA vásárlóinak, hogy egyszerűbben megfeleljenek a céges belső előírásoknak, illetve a törvényi szabályozásnak.

Kulcsszavak: CA
2006. június 20. 10:25

Közös oktatóközpontot nyitott a CA és az Albacomp

A CA, és az Albacomp közös nemzetközi oktatóközpontot (Authorized Training Center) nyitott, amelynek felhasználói és partnerminősítő tanfolyamaira a hazai ügyfelek és partnerek mellett egész Európából várnak hallgatókat.

2006. május 31. 13:45

CA World 2007

A CA bejelentette, hogy 2007. április 22. és 26. között, a Nevada állambeli Las Vegasban, a Venetian Las Vegas hotelben és a Sands Expo Center kiállítóközpontban tartja meg nagy szakmai elismertségnek örvendő felhasználói konferenciáját, a CA World 2007-et.

Kulcsszavak: konferencia CA
2006. május 21. 10:40

Megjelent a CA AllFusion Modeling Suite új változata

Az AllFusion Modeling Suite r7 lehetővé teszi az IT-szervezeteknek, hogy felgyorsítsák az alkalmazások elkészítését /fejlesztését, javítsák a munkatársak hatékonyságát és ellenőrzésük alatt tarthassák az adatbázisok tulajdonlásának költségeit. Emellett az alkalmazáscsomag támogatja a jogszabályoknak való megfelelést és a problémák gyors azonosítását.

Kulcsszavak: vállalatirányítás CA
2006. május 7. 11:21

Új alelnök és oktatási vezérigazgató-helyettes a CA-nál

A CA bejelentette, hogy Bradley J. Samargyát azonnali hatállyal alelnökké és oktatási vezérigazgató-helyettessé nevezték ki.

Kulcsszavak: CA +céginfo CIO
2006. április 6. 11:09

CA Desktop and Server Management: részletes, valós idejű kép IT-környezetünkről

Az új architektúra és a fejlett patch-kezelés segít egységesíteni és kézben tartani a nagyvállalati működés minden folyamatát.

Kulcsszavak: ügyvitel CA
2006. április 5. 14:47

A CA lezárta a Wily felvásárlását

A CA lezárta a vállalati alkalmazásfelügyeleti piac egyik megoldásszállítója, a Wily Technology 375 millió dollár értékű készpénzügylet keretében végrehajtott felvásárlását.

Kulcsszavak: CA
2006. március 15. 09:29

CA: új magyarországi kereskedelmi vezető

Meleghegyi Tamás Józsefet nevezték ki 2006 márciusától a CA magyarországi kereskedelmi vezetőjévé.

Kulcsszavak: CA
2006. március 13. 11:38

Új személyazonosság-kezelési megoldás a CA-tól

Az új megoldás csökkenti az ügyfelek biztonsági adminisztrációs költségeit és javítja a hatósági megfelelést.

2006. március 8. 14:46

CA: gyors növekedést ígér a magyarországi kereskedelmi vezető

2006. márciusától Meleghegyi Tamás József a CA magyarországi kereskedelmi vezetője. Az új country sales manager azon, a mai napon, Budapesten tartott CA-sajtótájékoztatón mutatkozott be, amelyen John Kampman, a cég megoldásokért felelős menedzsere ismertette az amerikai vállalat új, a nagyvállalatok számára kínált, az üzleti folyamatokat az alkalmazási környezetekkel összekötő Enterprise IT Management (EITM) átfogó módszerét, illetve nyílt szoftver megoldáscsomagját.

Kulcsszavak: +céginfo CA-hu CA
2006. március 7. 13:35

Új eszközgazdálkodási megoldást dobott piacra a CA

Bemutatta CA új Asset Management r11 integrált eszközgazdálkodási programcsomagját a CA.  A termék az IT-erőforrások műszaki, működési és pénzügyi teljesítményének optimalizálásával járul hozzá az ügyfelek költségeinek csökkentéséhez és a hatékonyabb döntéshozatalhoz.

Kulcsszavak: ügyvitel CA
2006. február 10. 10:09

Új, átfogó CA internetbiztonsági megoldás

A CA bejelentése szerint már kapható az eTrust Internet Security Suite otthoni felhasználóknak szánt átfogó internetbiztonsági megoldás legújabb változata.

Kulcsszavak: security CA
2006. február 4. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás