CD-R kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CD-R

A CD-ROM fantomja: miért tűnik el?

Több Microsoft operációs rendszer verzión át sem múlandó jelenség: időnként a CD vagy akár a DVD egység, de akár a CD-DVD író is, egyszerűen eltűnik a konfigurációból, elérhetetlenné válik. A CNET TechSpecials levelező lista tanácsadó rovatában most előkerült a téma, ami talán oszlathatja a fantomizálódás körüli ködöt.

2004. szeptember 26. 14:21

A Philips célba vette az írható CD-k jogtalan gyártóit

A holland szórakoztatóelektronikai óriás Philips Electronics kedden keresetet nyújtott be az Egyesült Államok Nemzetközi Kereskedelmi Bizottságánál (ITC) 19 írható CD-lemezeket gyártó cég ellen, hogy megakadályozza a licenc nélküli lemezek forgalmazását az USA-ban.

Kulcsszavak: jog Philips CD-R CD-RW
2002. június 27. 06:31

Panasonic: "helytakarékos" videomagnó/DVD/CD-lejátszó

430 mm széles, 89 mm magas és 345 mm mély luxuskivitelű kombi VCR/DVD/CD-lejátszót mutatott be a Panasonic.

2002. május 13. 18:53

CDROMCENTRAL: ha égsz az égetéssel!

Már megint nem sikerült a CD-égetés? Mi az, hogy UDF, Joliet, meg egyéb ilyen paraméterek? Talán fordulj a CDROMCENTRAL fórumához! Mit is tud ez a most fölfedezett hálószem?

Kulcsszavak: website CD-RW CD-R DVD-RW
2002. február 10. 10:40

A Philips támadja a CD-másolásvédelmet

Miközben a legnagyobb zenekiadók sorra hozzák forgalomba a PC-n lejátszhatatlan korongokat, a CD elnevezés társtulajdonosa egyre keményebben tiltakozik az eljárás ellen.

Kulcsszavak: jog CD Philips CD-R
2002. január 18. 13:45

Illegális a CD-k másolásvédelme?

A lemezkiadók legújabb próbálkozása az illegális zeneterjesztés visszafogására egyes jogi szakértők szerint valójában szintén nem teljesen legális.

Kulcsszavak: jog RIAA CD-R +legfontosabb
2002. január 6. 20:23

Régi kód a CD másolásvédelmek feltörésére?

A Macrovision SafeAudio és Midbar Cactus Data Shield rendszerek a zenei CD-k illegális másolását lesznek hivatottak megakadályozni. Egy több mint kétéves program azonban a jelek szerint könnyedén átlép mindkét rendszeren.

Kulcsszavak: +legfontosabb jog CD-R CD-RW
2001. augusztus 10. 23:00

A zeneipar újabb fegyvere

CD kalózok, figyelem! A zeneipar újabb fegyverrel lép fel, melynek neve Cactus Data Shield. A dolog lényege, hogy minden másolt CD-re zajos hulladék kerül a hőn áhított zene helyett. Az új védelmi rendszer hátulütője, hogy megrongálhatja a lejátszót és a hangfalakat, melyen a kalóz CD-t lejátszásra szeretné bírni az ember.

Kulcsszavak: audio CD-R +legfontosabb Sony
2001. augusztus 2. 21:44

Feltörték a SafeAudiót

A Macrovision SafeAudio technológiája az audió CD-k tartalmának számítógépre mentését, illetve lemásolását hivatott megakadályozni. Azonban, mint már annyiszor kiderült, nincs feltörhetetlen, illetve megkerülhetetlen védelem.

Kulcsszavak: audio CD-R
2001. augusztus 2. 21:35

A TechX kiállítás apróbb újdonságai

A korábbi években PC Expo nevet viselő New York-i TechX számítástechnikai szakkiállításon, ahogy az várható volt, sokkal kevesebb PC-s újdonságot mutattak be, mint az elmúlt években, ennek ellenére azért szinte minden kisebb-nagyobb cég bemutatott valamilyen újdonságot a kiállításon. A kiállítás középpontjában egyébként a kéziszámítógépek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, illetve szolgáltatások vannak.

2001. június 28. 22:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29