CDSYS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CDSYS

Milliárd feletti árbevételt és bővülő hazai információbiztonsági piacot prognosztizál a CDSYS

A Compliance Data Systems Kft. a tavalyi 655 millió forintos árbevétel után, ami az előző évhez képest 50%-os növekedést jelentett, idén már 1 milliárd forintot meghaladó forgalommal számol. A hazai adatszivárgás elleni védelem szakértője az alakulása óta eltelt hat évben a legnagyobb, magyar tulajdonú IT biztonságra fókuszáló vállalkozássá növekedett, és a legnagyobb globális szállítók megoldásait forgalmazva jelentősen bővítette ügyfélkörét.

2014. május 19. 11:19

Ne féljünk az adatszivárgás elleni védelem bevezetésétől!

A napokban lezajlott ITBN konferencián tartott kerekasztal beszélgetést négy ügyfelének képviselőjével a Compliance Data Systems Kft., az adatszivárgás elleni védelem bevezetésének és használatának tapasztalatairól, valamint bejelentette a témakörben tavaly indított saját adatszivárgás elleni védelemmel kapcsolatos online felmérésének folytatását. Az informatikai biztonság napján a kerekasztal beszélgetésen túl szakmai workshop keretein belül is mélyíthették tudásukat a szakemberek az adatszivárgás elleni és mobil védelem legújabb módszereiről és termékeiről.

2013. október 3. 10:50

Hat dolog, ami tönkreteheti weboldalainkat

A CDSYS segítségével áttekinthetjük a legfontosabb biztonsági kihívásokat és a javasolt védelmi megoldásokat, amelyek segítségével megfelelően gondoskodhatunk oldalaink biztonságáról.

Kulcsszavak: hacker security CDSYS
2013. június 10. 13:31

Szemléletváltásra van szükség az adatvédelemben

A felhő alapú megoldások és a mobileszközök egyre növekvő terjedése mellett a hagyományos DLP eszközök megszokott használata már nem nyújt elegendő védelmet.

2013. május 23. 10:28

Milliós adatszivárgási károk Magyarországon

Lezárult a Compliance Data Systems Kft., az ITBN 2012 konferencián bejelentett online felmérése a hazai adatszivárgás elleni védelem magyarországi helyzetéről. A több szektorból érkező válaszok objektív képet adnak a hazai IT biztonsági állapotról, amelynek elemzésekor látható, hogy a hazai vállalatok informatikai biztonsága egyelőre nem tud megfelelő választ adni a felmerülő biztonsági kihívásokra, illetve a cégek döntő többsége még felbecsülni sem tudja, hogy mekkora kár éri a vállalatot egy adatszivárgási incidens alkalmával.

 

2012. december 9. 16:57

Milliós adatszivárgási károk Magyarországon

Lezárult a Compliance Data Systems Kft., az ITBN 2012 konferencián bejelentett online felmérése a hazai adatszivárgás elleni védelem magyarországi helyzetéről. A több szektorból érkező válaszok objektív képet adnak a hazai IT biztonsági állapotról, amelynek elemzésekor látható, hogy a hazai vállalatok informatikai biztonsága egyelőre nem tud megfelelő választ adni a felmerülő biztonsági kihívásokra, illetve a cégek döntő többsége még felbecsülni sem tudja, hogy mekkora kár éri a vállalatot egy ilyen incidens alkalmával.

Kulcsszavak: security adatvédelem CDSYS
2012. december 5. 11:18

A pénzügyi szektorban erősített a CDSYS

A Compliance Data Systems Kft., a hazai adatszivárgás elleni védelem szakértője stabil pénzügyi eredményről számolt be mai sajtóbeszélgetésén. Egerszegi Krisztián, a CDSYS ügyvezető igazgatója elmondta, hogy 2011-ben a vállalat 312 millió forintos árbevételt realizált, a 2012-es időarányos forgalmi adatok pedig a vártnál nagyobb mértékű emelkedést mutatnak, köszönhetően az új ügyfeleknek és projekteknek.

Kulcsszavak: +céginfo CDSYS
2012. június 6. 07:53

Oracle IDM specializált partner lett a CDSYS

A napokban lezajlott HOUG 2012 konferencián jelentette be a Compliance Data Systems Kft., a hazai adatszivárgás elleni védelem szakértője, hogy megkapta az Oracle Identity Administration and Analytics (IDM) specializált partneri címet. Jelenleg a CDSYS az első és az egyetlen partner Magyarországon, aki rendelkezik ezzel a minősítéssel.

Kulcsszavak: CDSYS Oracle adatbiztonság
2012. április 3. 14:47

Webtanúsítvány körkép a hazai pénzintézeteknél

Az SSL tanúsítványok használata nem csak megvédi a weboldalt az adathalász támadásoktól, hanem az online felület iránti bizalmat erősíti, ezáltal nagymértékben növelheti az oldal által kötött tranzakciók számát. A pénzintézetek online tranzakcióinál ezért elengedhetetlen a használatuk. A VeriSign tanúsítványok magyarországi kizárólagos forgalmazója, a Compliance Data Systems Kft. szemrevételezte a hazai pénzügyi szektor helyzetét, ami vegyes képet mutat. Az összes vizsgált pénzintézet, ahol van online bankolási lehetőség a weboldalon, már használ valamilyen tanúsítványt, azonban sok esetben nem a legnagyobb védelmet nyújtó megoldásokat választják a vállalatok.

Kulcsszavak: bank CDSYS
2012. március 1. 19:13

Az adatszivárgás elleni védelem nem csak egy DLP szoftver

Az adatszivárgási botrányok következtében egyre nagyobb figyelmet kapnak a vállalatoknál az adatbiztonsági megoldások. Az informatikai vezetők a legtöbb esetben komplex megoldásokat keresnek, amely általában egy nélkülözhetetlen DLP szoftver mellett, a vállalatra optimalizált kiegészítő megoldásokat tartalmaz. AZ ITBN 2011 konferencián gyakorlati példákon keresztül mutatta be a hazai DLP bevezetések tapasztalatait Egerszegi Krisztián, a CDSYS ügyvezető igazgatója. Az előadás hallgatói megismerkedhettek a leggyakrabban előforduló adatszivárgási esetekkel, valamint az incidensekre javasolt megoldásokkal is.

2011. október 11. 11:21

Dinamikusan fejlődő IT biztonsági cég: CDSYS

Bemutatkozott a sajtó képviselőinek az adatszivárgás elleni védelemre specializálódott Compliance Data Systems Kft. (CDSYS). Az IT Risk Management hazai szakértőjeként fellépő CDSYS) a Symantec Data Loss Prevention (adatszivárgás elleni védelem) megoldására és az IT Compliance-re teszi működésének fő hangsúlyát.

Kulcsszavak: security CDSYS
2010. május 20. 07:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17