CEU kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CEU

A CEU új mesterképzést indít üzleti analitika témában

A budapesti székhelyű CEU Üzleti Iskolája és Közgazdaság-tudományi Tanszéke az IBM-mel együttműködve új üzleti analitika MSc képzést indít. A több mint kétévnyi előkészítő munkát követően 2015 szeptemberében indul útjára ez az élvonalbeli képzés, amely a maga nemében egyedülálló az egész régióban.

2015. március 2. 10:23

A big data valamint a technológia hatása az üzletfejlesztésre és a fogyasztói marketingre

Míg a múltban az üzleti élet határozta meg, hogy milyen irányba tartson a technológia, ma már egyre inkább megfordulni látszik ez a trend. A CEU Üzleti Iskolájának fontos célkitűzése, hogy lehetőséget biztosítson az iparági vezetőknek, hogy megvitassák az innovációkat, trendeket és stratégiákat. Ezen célból a közelmúltban kerekasztal-beszélgetést tartott a számítástechnika és technológia üzletfejlesztésre illetve marketingre gyakorolt hatásáról.

2014. április 21. 08:58

A SAO-Synergon üzemelteti a CEU Business School informatikai hálózatát

A Synergon Informatika Rt. 100%-os tulajdonában lévő SAO-Synergon Kft. nyerte el a Central European University Üzleti Karának meghívásos pályázatát. Az üzemeltetési szerződés két évre szól.

Kulcsszavak: CEU hálózat Synergon
2005. július 12. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

Az AImotive, a HERE Technologies és a Vodafone Magyarország bejelentették, hogy kilenc hónapos együttműködésük eredményeképpen skálázható automata parkolási megoldást hoztak létre.

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás