Canal Plus kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Canal Plus

A Vivendi eladta a programfejlesztő érdekeltségét

A francia Vivendi Universal SA eladta 89 százalékos Canal Plus Technologies részesedését a Thomson Multimedia (TMM) elektronikai konszernnek 190 millió euróért. Az ügyletet már az elmúlt év szeptemberében bejelentették, de meg kellett várni a versenyhivatal jóváhagyását. A TMM 169 millió eurót már kifizetett.

2003. február 6. 09:01

A Vivendi Universal eladja a Canal Plus Technologiest

A Vivendi Universalnél szerdán bejelentették, hogy 190 millió euróért eladják a 89 százalékos Canal Plus Technoligies-részesedésüket a Thomson Multimedia elektronikai gyártónak. Az ügylet felügyeleti jóváhagyásra vár.

2002. szeptember 26. 06:54

Belgacom-tárgyalás a Canal Plus Benelux megvásárlásáról

Az egykori belga állami távközlési monopólium, a Belgacom megerősítette a helyi médiában megjelent jelentéseket, mely szerint tapogatózó tárgyalásokat folyatat a pénzügyi gondokkal küszködő francia médiaóriás, a Vivendi Universal fizetős tévécsatornájának, a Canal Plus helyi hálózatának a megvásárlásáról. A Belgacom belföldi riválisa, az amerikai Callahan Associates irányítása alatt álló Telenet szintén folytatott tárgyalásokat a Canal Plus tévétársasággal.

2002. augusztus 30. 12:17

Televíziót Afganisztánnak - a budapesti szakvásáron indul a kezdeményezés

Az évente megrendezésre kerülő DISCOP tévés vásár az idén június 27-29. között a budapesti Hyatt Regency Szállóban ad helyet annak a nemzetközi kezdeményezésnek, amely az afgán televízió számára az elkövetkező egy évben 10 millió dollár értékben kíván szakértelmet, felszerelést és műsorokat biztosítani. A Televíziót Afganisztánnak néven futó kezdeményezés azt az afgán adót támogatná, amelyet csak nemrégiben indítottak újra, miután öt éve a korábbi tálib kormány bezáratta.

2002. június 24. 17:31

Digitális televíziózás: Canal+-per az NDS ellen

A Vivendi Universal egyik részlege, a Canal+ Group, valamint két leányvállalata, a Canal+ Technologies S. A. és a Canal+ Technologies, Inc. bejelentette, hogy pert indít a News Corporation Ltd. érdekeltségi körébe tartozó NDS Group ellen.

2002. március 13. 13:16

Vivendi: növekedés, fúzió Murdochhal

A francia Vivendi Universal média- és kommunikációs vállalkozás kedden nyilvánosságra hozta, hogy tiszta bevételei ezen két fő üzleti területen az idei év első negyedében csaknem megkétszereződtek, elérve a 951 millió eurót.

2001. április 26. 07:01

A Vivendi részvényt cserél

A Vivendi Universal ma bejelentette, hogy elcseréli az egymillió előfizetővel rendelkező AOL France-ban lévő 55 százalékos részesedését AOL Europe részvényekért.

2001. március 26. 20:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás