Cellum-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Cellum-hu

Kóka a kínai piacra tart

 A Cellum a sanghaji Mobile World Congress konferencián bejelentette, hogy Thaiföld és Indonézia után hamarosan a világ legdinamikusabban fejlődő piacán is mobilfizetési- és kereskedelmi szolgáltatásokat kínál majd.

Kulcsszavak: Kína Cellum-hu
2015. július 17. 16:08

A Cellum lett Indonézia vezető készülékgyártójának mobilfizetési szolgáltatója

A Cellum folytatja terjeszkedését Dél-Kelet-Ázsiában, ahol a legnagyobb indonéz mobilkészülék-gyártóval írt alá megállapodást Jakartában. A szerződés értelmében az Evercoss okostelefonjain a Cellum biztonságos mobilfizetési szolgáltatásai futnak majd.

Kulcsszavak: Cellum-hu mobilfizetés
2015. június 25. 13:38

IBM technológia segíti a mobilfizetés hazai terjedését

A havonta egymillió mobilfizetési tranzakciót bonyolító Cellum Csoport egy – a PureSystems szervercsaládba tartozó – IBM FlexSystem rendszerrel bővíti kapacitásait, hogy követni tudja az új piaci trendeket.

2012. november 12. 15:26

Adományozás, gyors bevásárlás és taxiszámla fizetés mobiltelefonnal

Civil szervezeteknek küldhetünk biztonságosan és egyszerűen adományt; készpénz és bankkártya használata nélkül, mobillal is fizethetünk a taxiban; és akár egy plakáton lévő termék QR-kódját lefotózva, munkába menet bevásárolhatunk a Cellum mobilfizetési alkalmazásának legújabb verziójával.

2012. május 25. 10:09

Szófiai irodát nyitott a Cellum

Megnyílt a Cellum szófiai irodája, ezzel Bulgáriában is általánosan elérhetővé válnak a magyar technológiai cég mobilfizetési és vásárlási szolgáltatásai.

Kulcsszavak: +céginfo Cellum-hu Cellum
2012. április 21. 10:00

Cellum Magyarország lesz az Enigma Software

A Cellum cégcsoport - nemzetközi üzletfejlesztési stratégiájának részeként - egységes névhasználattal kívánja erősíteni márkanevét, melynek keretében hasonlóan a külföldi megjelenéshez 2005 október elsejétől az Enigma Software Rt., Cellum Magyarország Rt. lesz és a Cellum márkanevet használja az üzleti kommunikáció során.

2005. október 4. 21:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás