Cesky Telecom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Cesky Telecom

Az elemzői várakozásoknál jobban nőtt az első negyedben a Cesky Telecom

Az elemzői várakozásokat meghaladóan nőtt az első negyedben a cseh Cesky Telecom adózott eredménye: elsősorban a hálózatkorszerűsítés nyomán alacsonyabb értékcsökkenési költségek miatt 23 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Kulcsszavak: +céginfo Cesky Telecom
2006. május 1. 08:58

Telefónica 02 CR néven egyesül a Cesky Telecom és az Eurotel

Telefónica 02 Czech Republic néven közös cégben egyesül a Cesky Telekom cseh távközlési vállalat, valamint az Eurotel cseh mobiltelefon-szolgáltató társaság - jelentette be szerdán Prágában Jaime Smith, a Cesky Telecom vezérigazgatója. A spanyol Telefónica távközlési cég tavaly összesen 69,4 százalékos többségi tulajdonos lett a Cesky Telecomban.

Kulcsszavak: Eurotel Cesky Telecom
2006. március 2. 11:17

Az S&P leértékelte a Cesky Telecomot

Elsőrendűről közepes befektetői sávba rontotta szerdán a legnagyobb cseh telefonszolgáltató, a Cesky Telecom adóskockázati besorolásait a Standard & Poor's, miután ugyanezt tette a spanyol stratégiai befektetővel, a Telefónicával.

Kulcsszavak: +céginfo Cesky Telecom
2006. január 12. 09:22

Versenyjogi bírság a Cesky Telecomnak

A cseh versenyhatóságok a piacuralmi helyzetével való állítólagos visszaélés miatt 205 millió koronás (7,06 millió euró) bírság megfizetésére kötelezték a Cesky Telecomot. A távközlési cég bírósági úton fellebbez a döntés ellen, mivel azt állítja, hogy érvényben levő előírások ellen nem vétett.

Kulcsszavak: Cesky Telecom
2005. december 2. 09:30

Cesky Telekom - 23 százalékos profitcsökkenés

A vezető cseh távközlési társaság, a Cesky Telekom adózás utáni profitja 23 százalékkal 2,56 milliárd koronára ( 103,0 millió euró) csökkent, elmaradva a szakértői várakozásokban szereplő 3,1 milliárd koronás prognózistól.

Kulcsszavak: Cesky Telecom +céginfo
2005. július 25. 12:51

A spanyol Telefónica a cseh mobilpiac első számú szereplőjévé vált

Csütörtöktől hivatalosan is a Cesky Telecom cseh távközlési nagyvállalat fő külföldi részvényesévé vált a spanyol Telefónica csoport, amelynek tőkerészesedése 51,1 százalék.

2005. június 17. 09:35

EU-jóváhagyás a Cesky Telecom-Telefonica ügyletre

Az Európai Bizottság pénteken jóváhagyta azt az ügyletet, amelynek értelmében a spanyol Telefonica többségi részesedést vásárol a cseh Cesky Telecom távközlési cégben.

2005. június 13. 09:12

Cesky Telecom: 14 százalékkal nőtt a negyedéves adózott eredménye

A Cesky Telecom cseh távközlési cég az idei első negyedév alapján 14 százalékos adózott eredménynövekedésről számolt be, miközben azt is bejelentette, hogy fokozza költségcsökkentési erőfeszítéseit és új termékekkel jelenik meg a piacon, hogy ellensúlyozza a vonalas telefonos előfizetők számának a csökkenése miatt bevételkiesést.

Kulcsszavak: Cesky Telecom
2005. április 28. 10:19

A spanyol Telefónica SA veheti meg a Cesky Telecomot

A spanyol Telefónica SA távközlési szolgáltató veheti meg a Cesky Telecom cseh távközlési vállalat 51,1 százalékos állami részvénycsomagját. A cseh kormány döntését a szerdai ülés után Bohuslav Sobotka pénzügyminiszter közölte újságírókkal.

Kulcsszavak: Telefónica Cesky Telecom
2005. április 7. 10:47

A spanyol Telefónica adta a legmagasabb vételi ajánlatot a Cesky Telecomra

A spanyol Telefónica SA távközlési szolgáltató tette a legmagasabb vételi ajánlatot a Cesky Telecom cseh távközlési cég 51,1 százalékos állami részesedésére.

Kulcsszavak: Cesky Telecom
2005. március 31. 09:09

A France Télécom nem versenyezhet a cseh telefonvállalatért

Mivel nem tett megfelelő végleges ajánlatot a Cesky Telecom cseh távközlési cég többségi részesedésére, a francia France Télécom vállalat vezette konzorciumot a cseh privatizációs szervezet kizárta a további versengésből - értesült szerdán az Euro című cseh lap.

Kulcsszavak: Cesky Telecom
2005. március 31. 09:05

A Cesky Telecom eladása a vártnál több pénzt hozhat

Stanislas Gross cseh miniszterelnök szerint a Cesky Telecom-nak, az ország vezető távközlési vállalatának eladása a korábban vártnál nagyobb bevételt hozhat Csehországnak, elképzelhető, hogy a kormány rendkívüli ülést tart a vállalat gyors eladását biztosítandó.

Kulcsszavak: +céginfo Cesky Telecom
2005. március 29. 10:04

A nyugat-európai távközlési cégek ismét fölfedezték Kelet-Európát

Az EU tavalyi bővítése óta a nyugat-európai távközlési vállalatok újra fölfedezték Kelet- és Közép-Európát. A legfrissebb: a brit Vodafone, a világ legnagyobb mobilszolgáltatója a héten 3,27 milliárd eurót fizetett a cseh Oskar és a román MobiFon mobilcég 100 százalékáért, illetve 78 százalékáért.

2005. március 21. 09:46

Cesky Telecom-privatizáció: visszalépett egy lehetséges vevő

Nagy meglepetésre a PPF/J and T magánbefektető csoport az olasz Tiscali internetes céggel közösen alkotott konzorciuma csütörtökön úgy döntött, hogy nem vesz részt a Cesky Telecom cseh távközlési cég privatizációjában.

Kulcsszavak: Cesky Telecom
2005. március 4. 09:15

A cseh kormányválság veszélyezteti a Cesky Telecom privatizációját

A cseh miniszterelnök, Stanislav Gross lakásügye miatt kialakult belpolitikai válság elemzők szerint komolyan veszélyezteti a cseh távközlési vállalat, a Cesky Telecom magánosítását, de az egész privatizációs folyamatot is az országban.

Kulcsszavak: +céginfo Cesky Telecom
2005. február 22. 08:35

Nyereségbe fordult a Cesky Telecom mérlege tavaly

Nyereségbe fordult a privatizálás előtt álló Cesky Telecom eredménye tavaly: 2004-ben a társaság 5,6 milliárd korona adózott eredményt (186 millió euró) ért el az előző évi 1,8 milliárd koronás veszteség után. A bevétel 20 százalékkal 62,1 milliárd koronás rekordra duzzadt.

Kulcsszavak: +céginfo Cesky Telecom
2005. február 17. 10:10

Három magas ajánlat a Cesky Telecomra

A cseh távközlési vállalat, a Cesky Telecom 51,1 százalékáért folytatott küzdelem első szakaszában egy prágai konzorcium adta a legmagasabb ajánlatot: a PPF, a J&T és az Inway befektetési társaságok közös ajánlata több mint 3 milliárd dollár.

Kulcsszavak: +céginfo Cesky Telecom
2005. február 8. 09:10

Számos pályázó verseng a Cesky Telecomért

A svájci Swisscom távközlési nagyvállalat csütörtökön megerősítette részvételi szándékát a Cesky Telecom privatizációs pályázatán. A pályázatokat csütörtök 17 óráig lehetett benyújtani a Credit Suisse First Boston (CSFB) londoni irodájánál.

Kulcsszavak: Cesky Telecom
2005. február 4. 13:15

10 lehetséges ajánlattevő a Cesky Telecom 51,1 százalékára

Hat távközlési cég és négy pénzügyi vállalat kap lehetőséget arra, hogy ajánlatot tegyen a Cesky Telecom állami készben lévő 51,1 százalékára, amiért a cseh kormány legalább 2,7 milliárd euró bevételt vár.

Kulcsszavak: +céginfo Cesky Telecom
2005. január 25. 08:48

A France Télécom is a Cesky Telecom kérői között

Pénteken délután lezárták a Cesky Telecom privatizációs brosúrájának kiadását a cseh magánosításért felelős szervezetnél és ottani illetékesek szerint a France Télécom is kérte az információs anyagot.

2005. január 24. 08:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. 08.26-án a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) hagyományos augusztus végi rendezvényén adták át az Év Informatikai Vezetője díjat. A hazai nagyvállalati felhasználókat tömörítő szakmai szervezet 2002-ben alapította az Év CIO-ja díjat, amely mára a vállalatok működésében egyre nagyobb szerepet kapó informatikai vezetők legnagyobb presztízsű szakmai elismerésévé vált.

2020. augusztus 27. 11:07
online sportfogadás