Citrix kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Citrix

A Citrixnél a Fujitsu lett “Az év partnere”

A Citrix Systems, Inc. mostani bejelentése szerint a Fujitsu nyerte el a vállalat által partnereknek odaítélt legmagasabb elismerést, „Az év partnere” díjat. A Fujitsu egyben „Az év globális rendszerintegrátora” is lett az EMEA térségben. 

2020. február 20. 11:50

A jövő munkakörnyezetének kialakításán dolgozik a Fujitsu és a Citrix

A Fujitsu RunMyProcess bejelentette, hogy megtette a következő lépést a jövő munkakörnyezetének kialakítása felé a Citrix Workspace és a RunMyProcess DigitalSuite integrálásával. A tudásmunkások produktivitását magasabb szintre emelő integrációval a vállalatok fokozhatják dolgozóik hatékonyságát, és intelligens, gyakorlatias módon, üzletági tranzakciók formájában szervezethetik meg és automatizálhatják a feladatok végrehajtását. 

2019. október 29. 17:04

A Fujitsu elnyerte a Citrix-partnerek 2017-es innovációs díját

A Fujitsu a Citrix partnereknek szóló 2017-es innovációs díjának nyertese. A Fujitsu azzal vívta ki a Citrix elismerését, hogy alig négy nappal azután, hogy egy erős földrengés elérhetetlenné tette a helyi IT-infrastruktúrát, az új-zélandi kormány rendelkezésére bocsátotta szolgáltatásként nyújtott asztali gépes (Desktop as a Service) megoldását.

2017. február 26. 09:44

Az RRC a Citrix magyarországi disztribútora lett

Az RRC Hungary, az infrastruktúrális, hálózati, biztonsági és kereskedelmi megoldások disztribútora és a Citrix szerződést írtak alá, melynek értelmében az RRC a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2014. július 30. 12:34

A Citrix bevezeti a XenDesktop 3-at

Citrix bejelentette, hogy Windows alapú desktop virtualizációs programcsomagjának új változata, a XenDesktop 3 ez év február 16-ától kezdve a kiskereskedelmi forgalomban általánosan elérhető.

Kulcsszavak: Citrix virtualizáció
2009. február 8. 08:57

Citrix-felhő az IT infrastruktúra-komplexitás menedzselésére

A Citrix Systems cég legújabb megoldásai között kínálja a Citrix Cloud Center (C3) integrált "cloud computing" környezetét. A C3 célpiaca az on-demand szolgáltatásként IT "felhő" infrastruktúrát kínáló szolgáltató vállalatok.

2009. január 4. 08:24

Alkalmazások performancia-növelése Citrix XenApp 5-tel

Megjelent a Citrix cég Windows alkalmazások virtualizációs programcsomagjának legújabb változata. Az új XenApp 5.0 verzió használójának különösen három területen nyújt előnyöket. Tízszer gyorsabb, mint az előző XenApp változat, ugyanakkor 25 százalékkal hatékonyabb nála. Harmadsorban robusztus alkalmazás-fejlesztési monitorozási funkciójával egyszerűsíti az IT- támogatás (support) feladatait.

2008. szeptember 28. 20:09

Citrix és az MS Server 2008

A Citrix bejelentette, hogy virtualizálási szoftver infrastruktúrája (Citrix Virtualization Infrasrtucture) teljes mértékben támogatni fogja a Microsoft Windows Server 2008-at és a Windows Server 2008 Hyper-V terméket.

2008. március 3. 11:35

Citrix Megoldások Konferencia - negyedszer

Október 17-én Budapesten negyedik alkalommal tartottak egész napos Citrix Solution Konferenciát. Ezúttal a Microsofttal és a HP-val közösen tartott rendezvényen a mintegy 170 résztvevő összesen 15 (öt plenáris-, tíz szekció-) előadást hallgatott meg.

Kulcsszavak: Citrix konferencia
2006. október 17. 17:14

Microsoft-Citrix: egyszerűsítik a fiókirodák IT infrastruktúráját

A Microsoft és a Citrix eddigi partnerkapcsolatukat kibővítve gyorsabbá, biztonságosabbá és gazdaságosabbá kívánják tenni a számítástechnika használatát a fiókirodák dolgozói számára. A partnerek közösen fejlesztik ki és forgalmazzák majd egy Citrix platformon, Microsoft Windows Server operációs rendszerre és Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Serverre épülő új, többfunkciós fiókirodai alkalmazás megoldást. Ez a közelmúltban bemutatott Citrix WANScaler termékcsalád részeként kerül majd piacra.

Kulcsszavak: Microsoft Citrix
2006. augusztus 24. 16:55

Ötéves együttműködési megállapodást kötött a Microsoft és a Citrix

A Microsoft és a céges hálózati szoftvergyártó Citrix olyan öt évre szóló megállapodást kötött, amely széles körű együttműködést, illetve technológiák egymással történő megosztását is magában foglalja.

Kulcsszavak: Microsoft Citrix
2004. december 26. 20:54

A GoTo termékcsalád a 2000-es listás Citrix szárnyai alatt

Miközben a Forbes Magazin szerint a Citrix a világ 2000 legnagyobb cége közé küzdötte fel magát, a múlt év végén be is vásárolt. Megvette az ExpertCity céget, amely közben - a termékéről - átnevezte magát GoToAssistre. A szerzeménnyel a Citrix a MetaFrame Access the On Demand Enterprise vékony kliens technológiáját új alkalmazási területekre terjesztheti ki, tovább javítva ügyfeleinek nyújtható szolgáltatásait.

Kulcsszavak: Citrix
2004. június 20. 11:51

A Megatrend az első arany fokozatú Citrix partner Magyarországon

A Megatrend 2000 Rt. Magyarországon elsőként nyerte el a Citrix CSA (Citrix Solution Advisor) "Gold" fokozatú minősítését.

Kulcsszavak: Citrix Megatrend
2004. május 19. 14:00

Citrix: új változatú szoftver, budapesti konferencia

Klaus Scheibe, a Citrix közép-európai marketingmenedzsere mai budapesti sajtótájékoztatóján értékelte a cég zászlóshajójának számító MetaFrame Access Suite nevű szoftvere új 3.0-s változatának piaci megjelenését és a mai napon a Hotel Marriottban mintegy 160 résztvevővel másodszor megrendezett Citrix Solution Day konferenciáját.

Kulcsszavak: Citrix
2004. április 28. 20:00

Citrix: Hatékony rendszermenedzselés és adminisztráció

Hogyan működtetheti információs rendszerét még hatékonyabban? A választ a Citrix ígéri 2004. április 28-án a Hotel Marriottban megrendezésre kerülő legjelentősebb évi konferenciáján.

Kulcsszavak: konferencia Citrix
2004. április 23. 11:20

A Citrix a Computerlinks révén erősít Magyarországon

Február 5-én budapesti sajtótájékoztatón mutatkozott be a magas fokú szaktanácsadást igénylő termékek értéknövelt disztribútora, a Computerlinks, annak nemrég létrehozott magyarországi leányvállalata és a disztribútor által képviselt, a nagyvállalati alkalmazásokhoz és információkhoz elérést nyújtó szoftver termékeket előállító amerikai Citrix Systems cég.

Kulcsszavak: Citrix Computerlinks
2004. február 5. 18:00

Licenctisztaság kontra szerzett jogok megnyirbálása

A magyar BSA iroda a 2003. évi záró sajtótájékoztatóján igazán jó eredményekről számolhatott be. A tájékoztató egyik "bezzeg cégével" beszélgetve azonban a cikkíró kicsit jobban elgondolkodott a jogtisztítási akciók hátterében zajló folyamatokról. Mert az eredmény lehetne még nagyobb is, ha a cégek kihasználnák a legutolsó technológiák adta lehetőségeket, és nem is nagy költségráfordítás árán. Sőt, akár megtakarítás is kijöhetne belőle.

2003. december 9. 20:10

Új hozzáférési infrastruktúra megoldások a Citrixtől

A Citrix bejelentette a Citrix MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 3, és a Citrix MetaFrame Conferencing Manager forgalomba hozását. Ezek az új termékek a Citrix MetaFrame Access Suite teljes mértékben integrált elemei, amely biztonságos, egy pontból történő hozzáférést biztosít a vállalati IT erőforrásokhoz.

Kulcsszavak: Citrix ügyvitel
2003. május 28. 14:41

A Citrix továbbfejleszti a MetaFrame Presentation Server for UNIX-ot

A Citrix Systems bejelentette a Citrix MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX forgalomba hozását, amely része a Citrix MetaFrame Access Suite-nak. A UNIX operációs rendszerekhez kialakított Citrix hozzáférés-infrastruktúra szoftver teljesítményének, felhasználhatóságának és biztonságosságának fokozására kifejlesztett új változat biztonságos hozzáférést nyújt a UNIX és JavaT alkalmazásokhoz bármilyen eszközön és hálózati kapcsolatok keresztül.

Kulcsszavak: UNIX Citrix szerverszoft
2003. május 19. 17:12

Gazdálkodás a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában

A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (NKÖM) olyan kormányzati szervezet, amely fenntartja és támogatja a nemzeti kulturális intézményeket, valamint mindenki számára elérhetővé teszi a magyar kultúrát hazánkban és külföldön is. A minisztérium több mint 60 nemzeti kulturális intézményt irányít (könyvtárakat, múzeumokat, színházakat, levéltárakat stb.), és pénzügyi támogatást nyújt a központi, a városi és községi kulturális intézményeknek, valamint speciális tevékenységeknek és projekteknek. Az NKÖM számos IT-projektjüket és infrastrukturális IT-fejlesztésüket is támogatja. Egészében véve körülbelül 6000 alkalmazottat foglalkoztat (ebből 500-at a minisztériumban), akik múzeumokban, színházakban, könyvtárakban, zenei létesítményekben, a tömegkommunikációban vagy más kulturális szolgáltatásokban dolgoznak.

Kulcsszavak: Citrix hálózat
2002. november 9. 16:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás