Compaq kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Compaq

Informatikatörténelem: a ProLiant szerverek negyedszázada

A Hewlett Packard Enterprise - illetve jogelődja, a Compaq - immár negyedszázada gyártja a megbízhatóságukról és innovativitásukról ismert ProLiant szervereket, s hogy a felhasználók is együtt ünnepelhessék az évfordulót a gyártóval, a HP akciókkal könnyíti meg az átállást a ProLiant szereverekre. 

Kulcsszavak: ProLiant HP Compaq szerver
2018. szeptember 10. 17:11

64 bites HP asztali PC

A Hewlett-Packard bevezette a már régóta várt első 64 bites PC-jét, amely a 64 bites Athlon 64 processzoron alapul.

Kulcsszavak: Compaq processzor AMD HP PC
2003. november 20. 09:30

HP: új mobiltermékek és megoldások

A HP nemrégiben 12 új mobilterméket és megoldást vezetett be.

2003. november 2. 09:03

Tábla PC-k minden mennyiségben

A Microsoftnak köszönhetően az elkövetkező 2-3 hónapban a legnagyobb PC-gyártók a tábla PC-k seregét dobják piacra. A Microsoft novemberben bocsátja ki a Windows XP Tablet Edition operációs rendszer 2.0 változatát, amelyet az új tábla PC-k használnak.

2003. október 15. 11:02

iPAQ fórum a Gödörben

[smallimage 1 left] A HP Magyarország hagyományteremtő kezdeményezést indított útjára: az Erzsébet téri Kulturális Központban (a "Gödörben") tartották meg hazánk első iPAQ szakmai napját.

Kulcsszavak: Compaq notebook HP-hu pda
2003. szeptember 18. 20:09

850 milliós fejlesztés a Dunántúli Regionális Vízműnél

A Hewlett-Packard Magyarország (HP) fővállalkozásában a Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Rt. mintegy 850 millió forint beruházással korszerűsítette informatikai rendszerét - közölte a HP pénteken az MTI-vel.

Kulcsszavak: SAP kontrolling Compaq HP-hu
2003. július 14. 09:00

Olcsó HP PC Linuxszal

A HP egy nagyon olcsó, még a Compaq által fejlesztett PC-t jelentett be. A Compaq d220 PC alapkonfiguráció 2 GHz-es Celeron processzort, 128 MB DDR SDRAM memóriát, 40 GB-os merevlemezes meghajtót és CD-ROM meghajtót tartalmaz.

Kulcsszavak: Linux Compaq HP
2003. július 6. 10:30

Új Presario gyorsabb Pentium 4 processzorral

[smallimage 1 left] A Hewlett-Packard új asztali PC-t bocsátott ki, amely a nagy teljesítményű PC-k piacán kerül terítésre és a legújabb Intel technológiát használja.

Kulcsszavak: Compaq HP PC
2003. június 27. 12:01

Hét új Hewlett-Packard notebook

A Hewlett-Packard munkatársai a napokban hét vadonatúj Compaq Presario notebookról rántották le a leplet. A konkrétan a Compaq Presario 900, 1500 és 2800 termékcsaládba tartozó újdonságokkal a Hewlett-Packard nem titkoltan már az év végére, vagyis a karácsonyi vásárlási lázra készül.

Kulcsszavak: HP Compaq notebook
2002. október 19. 10:22

Compaq Evo Mobile Workstation N800w

A HP bemutatta új mobil munkaállomását, amely elsősorban mérnökök, építészek, művészek, videofilm-készítők, valamint egyéb olyan felhasználók számára jelent ideális megoldást, akik a nagy teljesítményt és az élvonalbeli grafikus opciókat vékony, pehelysúlyú kialakítással párosító noteszgépre szeretnének szert tenni.

Kulcsszavak: notebook Compaq
2002. szeptember 28. 18:49

Lapáton a szuperkönnyű Compaq Evo

A Hewlett-Packard bejelentette, hogy hamarosan megszünteti kis súlyú Compaq Evo N200-as noteszgépének gyártását, amint megjelenik annak tablet PC kategóriájú versenytársa, és ezek szerint egyben utódja is.

Kulcsszavak: Compaq HP notebook
2002. szeptember 21. 19:20

Symbol Technology WiFi megoldások iPaq kézigépekhez

A ZDNet egyik szerkesztője arról cikkezik, hogy a Compaq iPaq 3870 típusú kézigépének a hálózati csatolása a beépített Microsoft PocketPC 2002 operációsrendszeri interfésszel, a kínok kínja. A Network+Internet kiállítás egyik standján, a Symbol Technology cégnél azonban egy perc alatt tudták rákapcsolni a gépét a Spectrum24-es CF méretű kártyával és más segédeszközökkel a 803.11b típusú rádió-LAN (WLAN ill. WiFi) hálózatra.

Kulcsszavak: Compaq HPQ Symbol hálózat pda LAN
2002. július 31. 14:24

Új Compaq Presario noteszgépek

A HP bemutatta vezeték nélküli működésre felkészített Compaq Presario 900 és 1500 sorozatú, új noteszgépeit.

Kulcsszavak: Compaq notebook
2002. július 25. 11:22

Új Compaq Evók

A Hewlett-Packard még a Compaq által fejlesztett hordozható PC-k egész arzenálját jelentette be egyszerre. Az új eszközök a felhasználók széles igényeit képesek kielégíteni. A Compaq Evo N410c, N610c és N1000 sorozatú modellek a legújabb mobiltechnológiákat foglalják magukba.

Kulcsszavak: notebook Compaq
2002. június 26. 22:26

Elektronikus közbeszerzés

Összeállításunkban eddig elsősorban az elektronikus piacterek szolgáltatásainak bemutatására, vagyis a "külcsínre" helyeztük a hangsúlyt, arról azonban nem esett szó, hogy pontosan mi áll a háttérben. Cikkünkben most ezt a hiányt pótoljuk, aminek kapcsán az Oracle- és Compaq-alapokon nyugvó Elektronikus Közbeszerzési Rendszer infrastruktúrájának részleteit tárjuk olvasóink elé.

2002. május 11. 15:50

Tizenötezer dolgozót bocsát el a HP

Az új Hewlett-Packard Company, amerikai számítástechnikai óriáscég már a következő hónapokban 15 ezer dolgozót bocsát el - jelentette be Carly Fiorina vezérigazgató a kaliforniai Cupertinoban. A 10 százalékos létszámleépítésre már következő hat-kilenc hónapban sor kerül - mondta.

2002. május 8. 09:58

A bíróság elutasította Walter Hewlett fúzióellenes beadványát

A Delaware-i bíróság, melyhez a HP-Compaq egyesülés fő ellenzője, a cégalapítók leszármazottja beadta a részvényesek szavazásának eredményét megkérdőjelező indítványát, elutasította a kérelmet, ezzel elhárult az utolsó jogi akadály a fúzió megvalósulása előtt.

2002. május 1. 22:26

iPAQ Pocket PC-kkel a bozóttüzek ellen

Egészen mostanáig a futótüzek elleni harc eszközei a veríték, az ásó és föld, a bozótirtás valamint a levegőből alászórt tűzgátlók voltak. Azonban ahogy a bozóttűzszezon egyre közeledik, az Egyesült Államok nyugati felének tűzoltói egyéb eszközt is bevetnek a lángok megfékezésére: a Compaq díjnyertes iPAQ Pocket PC-it.

Kulcsszavak: +fohir Compaq pda
2002. április 27. 11:59

Túl a kétmilliomodik eladott példányon a Compaq iPaq

Miközben a Compaq Computer gőzerővel készül a Hewlett-Packarddal történő házasság szentesítésére, a cég vezetőinek arra azért a napokban maradt némi idejük, hogy megünnepeljék azt a tényt, hogy világszerte immár több mint 2 millióan használnak Compaq iPaq kéziszámítógépeket.

Kulcsszavak: pda Compaq +fohir
2002. április 22. 21:19

Compaq: elemzői várakozásokat meghaladó negyedéves eredmény

A Compaq bejelentette a 2002. március 31-én véget ért első negyedév pénzügyi eredményeit. A negyedév összbevétele 7,7 milliárd dollár volt, amelyből a nettó nyereség 44 millió, azaz egy nyilvános részvényre vetítve 0,03 dollár. A fúzióval kapcsolatos költségeket leszámítva a cég egy nyilvános részvényre vetítve 0,04 dollár nyereséget ért el.

Kulcsszavak: Compaq +céginfo
2002. április 19. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás