Compexpo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Compexpo

Informatika a Kriminálexpón

Jövő héten kerül megrendezésre a Kriminálexpo IT-SEC 2003 12. nemzetközi biztonsági, bűnmegelőzési, bűnüldözési, igazságszolgáltatási, katasztrófavédelmi és informatikai konferencia és szakkiállítás.

Kulcsszavak: Kriminálexpo Compexpo
2003. november 14. 11:50

Két Info kiállítás is lesz jövőre

Mint ahogy arról a Prím Online az elsők között hírt adott nemrégiben, elmaradt az idei Compfair kiállítás Budapesten, a BNV területén. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy jövőre a másik hazai számítástechnikai kiállítás, Info is gyökeresen megváltozik. Nevezetesen: két Infót rendeznek majd a vásárcsarnok területén, egy szakmait és egy, a nagyközönséget megcélzót. Az új nevek: INFOtrend és INFOmarket.

2002. április 17. 08:22

A jövő színvonalas hazai IT-kiállításaiért

Október 4-én Ihrig Péter, a Compfairt idén is megszervező Compexpo Kft. ügyvezető igazgatója közös gondolkodásra invitálta néhány meghatározó kiállítópartnerének marketingkommunikációs vezetőit és a számítástechnikai sajtó képviselőit. A közel kétórás eszmecsere után a résztvevők örömmel nyugtázhatták: a potenciális kiállítók részéről is komoly igény mutatkozik egy valóban színvonalas szakmai kiállítás megrendezésére.

2001. október 14. 07:39

A jövő hazai IT-kiállításaiért

Közös gondolkodásra invitálta Ihrig Péter, a Compfairt idén is megszervező Compexpo Kft. ügyvezető igazgatója néhány meghatározó kiállítópartnerének marketingkommunikációs vezetőit és a számítástechnikai sajtó képviselőit október 4-én csütörtökön délután. A közel kétórás eszmecsere után a résztvevők örömmel nyugtázhatták: a potenciális kiállítók részéről is komoly igény mutatkozik egy valóban színvonalas szakmai kiállítás megrendezésére.

2001. október 6. 20:50

A Compexpóé a compfair.hu

A domainviták egy elegáns, és igazán karácsonyi rendezését választotta Gautier Tamás, az Extra7 Bt. vezetője, amikor tegnap előre megfogalmazott szerződésekkel és nyilatkozatokkal felfegyverkezve felkereste Ihrig Pétert, a Compexpo ügyvezetőjét, és téritésmentesen átadta a Compfair domain-nevet.

2000. december 21. 10:17

A Compexpo pereskedik a compfair.hu domain névért

A Compfair rendezője, a Compexpo eljárást kezdeményezett a www.compfair.hu domain név visszaszerzése a domain nevet foglaló Extra 7 Bt ellen, illetve a domaint regisztráló telnet Magyarország Rt. ellen.

2000. szeptember 6. 07:49

Az Extra 7 és a telnet rakciója a Compexpo Kft vádjaira

A Compexpo Kft tegnap sajtóközleményében ismertette, hogy eljárást kezdeményezett a www.compfair.hu domain név körüli vita miatt az Extra 7 Bt, illetve a domaint regisztráló telnet Magyarország Rt. ellen. Az üggyel kapcsolatosan a két perbevont fél vezetői, Gautier Tamás és Nemes Dániel is megtették hivatalos nyilatkozatukat.

2000. szeptember 6. 07:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás