Compfair kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Compfair

A hónap híre

Az informatikai recesszióból fakadó nagyfokú érdektelenség miatt a Compexpo vezetősége kényszerű döntést hozott: a 2001-ben új helyszínre s a megszokott október helyett november végére meghirdetett Compfair végül is elmarad. Nagyjából 25 éves történet mélypontja ez a döntés, hiszen a 13 Compfairt hat - kétévenként megrendezett - Orgtechnik (no meg három Software és más kapcsolódó kiállítás) előzte meg. Mélypontja, ám minden bizonnyal nem a vége, hiszen az informatikának és az internet világának a dolgok normális logikája és minden emberi számítás szerint ki kell keverednie a jelenlegi válságból.

Kulcsszavak: Compfair kiállítás
2001. december 30. 13:17

2001-ben nem lesz Compfair

Az informatikai recesszióból fakadó nagyfokú érdektelenség miatt a Compexpo vezetősége kényszerű döntést hozott, a – 2001-ben már eredetileg is új helyszínre, s megszokott október helyett november végére meghirdetett – Compfair 2001-ben végül is elmarad.

2001. október 14. 16:45

A jövő színvonalas hazai IT-kiállításaiért

Október 4-én Ihrig Péter, a Compfairt idén is megszervező Compexpo Kft. ügyvezető igazgatója közös gondolkodásra invitálta néhány meghatározó kiállítópartnerének marketingkommunikációs vezetőit és a számítástechnikai sajtó képviselőit. A közel kétórás eszmecsere után a résztvevők örömmel nyugtázhatták: a potenciális kiállítók részéről is komoly igény mutatkozik egy valóban színvonalas szakmai kiállítás megrendezésére.

2001. október 14. 07:39

A jövő hazai IT-kiállításaiért

Közös gondolkodásra invitálta Ihrig Péter, a Compfairt idén is megszervező Compexpo Kft. ügyvezető igazgatója néhány meghatározó kiállítópartnerének marketingkommunikációs vezetőit és a számítástechnikai sajtó képviselőit október 4-én csütörtökön délután. A közel kétórás eszmecsere után a résztvevők örömmel nyugtázhatták: a potenciális kiállítók részéről is komoly igény mutatkozik egy valóban színvonalas szakmai kiállítás megrendezésére.

2001. október 6. 20:50

A Compexpóé a compfair.hu

A domainviták egy elegáns, és igazán karácsonyi rendezését választotta Gautier Tamás, az Extra7 Bt. vezetője, amikor tegnap előre megfogalmazott szerződésekkel és nyilatkozatokkal felfegyverkezve felkereste Ihrig Pétert, a Compexpo ügyvezetőjét, és téritésmentesen átadta a Compfair domain-nevet.

2000. december 21. 10:17

Miénk a vár

Sokan állapították meg kedd délután nem titkolt örömmel, hogy az elmúlt években sohasem regisztráltak ennyi látogatatót a Compfair nyitó napján. Mások szerint viszont a korábbinál kisebb kiállítási terület okozta a szokásosnál nagyobb "népsűrűséget", megint mások úgy vélték, hogy ezáltal sokkal áttekinthetőbbé vált a Compfair. Az őszi vásár látogatóinak derékhadát mindig is az otthoni számítógépesek, a fiatal gépépítők és a játékok megszállottjai adták, akik szerencsére idén is szinte mindent megtalálhatnak, amire kíváncsiak.

2000. november 4. 22:47

Sík Zoltán informatikai kormánybiztos nyitotta meg kedden 10 órakor a Compfairt

A 13. nemzetközi információtechnikai szakkiállítás és szakvásár fővédnöke hangsúlyozta, hogy az információs társadalom kiépülésének egyik alapvető feltétele az otthoni számítógépek számának növekedése. Az őszi kiállítás egyik fő vonzereje éppen a kedvezményes áron kínált komputerek és építőelemek beszerzésének lehetősége, ami elsősorban a fiatalokat csábítja a vásárvárosba - mondta a kormánybiztos, majd szólt a Családnet PC-akcióról, és megemlítette, hogy a hatalmas érdeklődést kiváltó kezdeményezés részleteiről külön standon kaphatnak tájékoztatást a látogatók.

2000. november 4. 22:11

VirWare komplex vírusvédelmi rendszer az AD Networking Rt.-től

A magyar fejlesztésű VirWare PC-s vírusvédelmi rendszercsalád legújabb elemeit és változatait mutatja be a Compfair szakvásáron a debreceni AD Networking Rt.

2000. november 3. 19:56

Kiosztották a Compfair 2000 díjakat

Az idei Compfair információtechnikai szakkiállítás és szakvásáron az Ad Networking Rt. VirWare vírusvédelmi szoftvere és az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. on-line médiafigyelése kapta a szakvásár díjait. A kiállítás legszebb standjának az Infor:Corvex standját ítélték.

2000. november 2. 19:20

Webmesterképzés az IQSoft-John Bryce Oktatóközpontban

Az ez év májusában alakult IQSoft-John Bryce Oktatóközpont az idei Compfairen mutatkozik be. Legújabb tanfolyami ajánlata a 4 hónapos nappali, vagy 8 hónapos esti webmesterképzés.

2000. október 31. 17:59

Matávnet: NetExpressz, avagy ADSL alapú internetszolgáltatás

A Compfairen, a Matáv standján, a Matávnet szegmensében először mutatták be az ADSL alapú internetezésre kialakított NetExpressz nevű csomagokat.

2000. október 31. 17:51

Tizenharmadszor: Compfair a vásárközpontban

Összesen 140 kiállítóval október 31. és november 4. között - immár tizenharmadik alkalommal - rendezik meg Budapesten a vásárközpontban a Compfair 2000 nemzetközi információtechnikai szakkiállítást és szakvásárt.

2000. október 24. 12:12

A Compexpo pereskedik a compfair.hu domain névért

A Compfair rendezője, a Compexpo eljárást kezdeményezett a www.compfair.hu domain név visszaszerzése a domain nevet foglaló Extra 7 Bt ellen, illetve a domaint regisztráló telnet Magyarország Rt. ellen.

2000. szeptember 6. 07:49

Nagydíj

A pályázatok és versenyek rangját alapvetően három dolog határozza meg: a pályázatok száma, a benevezett alkotások színvonala és a díjazott művek minősége. Lehet persze új szempontokat is kialakítani (eredetiség, ár/teljesítmény viszony, hazai környezetben való alkalmazhatóság), de a három alapszempont akkor is változatlan marad.

Kulcsszavak: trend Compfair Compfair 99
1999. október 13. 13:21

Pályaművek és kategóriák

Érdekes változáson ment keresztül az utóbbi években a Compfair Vásárdíjra benyújtott termékek összetétele. Az előző esztendőkben pályáztak hazai fejlesztésű hardverelemekkel, amelyek közül a nyertesek között is üdvözölhettünk néhányat, de idén nem találunk "vasat" a pályamunkák között.

Kulcsszavak: Compfair Compfair 99 trend
1999. október 12. 21:17

Hagyomány és üzlet

Jól választott szlogent a legpatinásabb számítástechnikai kiállítás: a Compfair legfőbb erénye a hagyomány és az üzlet.

Kulcsszavak: Compfair kiállítás
1999. október 6. 22:28

Ha november van, akkor ez Amerika...

Múlt havi számunkban már megírtuk, hogy azok közül, akik segítettek médiaanalízisünk elkészítésében, kik nyertek könyvet, újság-előfizetést, hirdetési felületet.

1999. augusztus 20. 16:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás