Compfair2000 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Compfair2000

A jövő hazai IT-kiállításaiért

Közös gondolkodásra invitálta Ihrig Péter, a Compfairt idén is megszervező Compexpo Kft. ügyvezető igazgatója néhány meghatározó kiállítópartnerének marketingkommunikációs vezetőit és a számítástechnikai sajtó képviselőit október 4-én csütörtökön délután. A közel kétórás eszmecsere után a résztvevők örömmel nyugtázhatták: a potenciális kiállítók részéről is komoly igény mutatkozik egy valóban színvonalas szakmai kiállítás megrendezésére.

2001. október 6. 20:50

Miénk a vár

Sokan állapították meg kedd délután nem titkolt örömmel, hogy az elmúlt években sohasem regisztráltak ennyi látogatatót a Compfair nyitó napján. Mások szerint viszont a korábbinál kisebb kiállítási terület okozta a szokásosnál nagyobb "népsűrűséget", megint mások úgy vélték, hogy ezáltal sokkal áttekinthetőbbé vált a Compfair. Az őszi vásár látogatóinak derékhadát mindig is az otthoni számítógépesek, a fiatal gépépítők és a játékok megszállottjai adták, akik szerencsére idén is szinte mindent megtalálhatnak, amire kíváncsiak.

2000. november 4. 22:47

Sík Zoltán informatikai kormánybiztos nyitotta meg kedden 10 órakor a Compfairt

A 13. nemzetközi információtechnikai szakkiállítás és szakvásár fővédnöke hangsúlyozta, hogy az információs társadalom kiépülésének egyik alapvető feltétele az otthoni számítógépek számának növekedése. Az őszi kiállítás egyik fő vonzereje éppen a kedvezményes áron kínált komputerek és építőelemek beszerzésének lehetősége, ami elsősorban a fiatalokat csábítja a vásárvárosba - mondta a kormánybiztos, majd szólt a Családnet PC-akcióról, és megemlítette, hogy a hatalmas érdeklődést kiváltó kezdeményezés részleteiről külön standon kaphatnak tájékoztatást a látogatók.

2000. november 4. 22:11

VirWare komplex vírusvédelmi rendszer az AD Networking Rt.-től

A magyar fejlesztésű VirWare PC-s vírusvédelmi rendszercsalád legújabb elemeit és változatait mutatja be a Compfair szakvásáron a debreceni AD Networking Rt.

2000. november 3. 19:56

Kiosztották a Compfair 2000 díjakat

Az idei Compfair információtechnikai szakkiállítás és szakvásáron az Ad Networking Rt. VirWare vírusvédelmi szoftvere és az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. on-line médiafigyelése kapta a szakvásár díjait. A kiállítás legszebb standjának az Infor:Corvex standját ítélték.

2000. november 2. 19:20

Webmesterképzés az IQSoft-John Bryce Oktatóközpontban

Az ez év májusában alakult IQSoft-John Bryce Oktatóközpont az idei Compfairen mutatkozik be. Legújabb tanfolyami ajánlata a 4 hónapos nappali, vagy 8 hónapos esti webmesterképzés.

2000. október 31. 17:59

Matávnet: NetExpressz, avagy ADSL alapú internetszolgáltatás

A Compfairen, a Matáv standján, a Matávnet szegmensében először mutatták be az ADSL alapú internetezésre kialakított NetExpressz nevű csomagokat.

2000. október 31. 17:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás