Complex kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Complex

E-könyvek látássérült jogászoknak

E-könyv formájában érhetik el ezentúl a látássérült joghallgatók és jogi végzettségűek a CompLex Kiadó szakkönyveit.

2013. augusztus 28. 16:07

AuditPro: elkerülhetők a milliós többletkiadások és a jogi problémák

A CompLex Kiadó AuditPro néven olyan új szoftvert jelentet meg az informatikai piacon, melynek segítségével a vállalatok milliós többletkiadásokat és komoly jogi problémákat kerülhetnek el.

2009. március 10. 14:05

Szoftverüzletágat indított a CompLex

A CompLex jogi kiadó új szoftverüzletágat indított. A cég már a nyitást követő első hónapokban is több új szolgáltatást hoz forgalomba, többek között egy ügyfélkapcsolat-kezelő és egy ügyvédi irodáknak kifejlesztett szoftvert.

2009. február 18. 13:59

Újabb CompLex cd-jogtárak: agrártámogatás, építésügy

A nemrégiben indított KisJogtár sorozat újabb tagjait jelenteti meg a CompLex Kft. A holland Wolters Kluwer Csoport tagjaként ismert hazai jogi kiadó két új cd-je a KisJogtár családnéven futó kiadványok egy-egy további szakmai területről, az agráriumról és az építőiparról adnak átfogó tájékoztatást.

Kulcsszavak: jog Complex
2007. július 20. 18:38

Megújította "ADÓ" kínálatát a Complex

Új, minden korábbinál szélesebb körűvé fejlesztette adózáshoz kapcsolódó internetes szolgáltatását a CompLex Kiadó. A régebben több címen található szolgáltatásokat közös honlapra szervezte és jelentősen bővítette az ingyenesen elérhető információk körét is. Professzionális internetes tartalom jött létre, amely már nélkülözni tudja a papír alapú elemeket.

Kulcsszavak: adó jog onlineszolg Complex
2007. április 3. 14:53

2 millió jogi dokumentum a neten

A hazai jogalkalmazók életét és jövőbeni szokásait meghatározó informatikai fejlesztése eredményét mutatta be szeptember 7-i sajtótájékoztatóján a CompLex Kiadó (volt KJK-Kerszöv). A cég teljes tudásbázisát, kiadványainak összességét – kereshető formában – feltette az internetre.

Kulcsszavak: Complex onlineszolg jog
2006. szeptember 8. 19:28

Használt CD- és DVD-lemezek CompLex kezelése

A CompLex Kiadó Kft., Magyarország egyik legnagyobb jogi adatbázis- és szoftverforgalmazója, valamint a lemezeket gyártó VTCD Kompaktlemez-gyártó Kft. a környezettudatos hulladékkezelés jegyében újraindítja CD/DVD korongvisszagyűjtő akcióját, amelyet a korábbi években az előfizetők elismeréssel fogadtak.

2006. június 16. 09:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás