Concorde kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Concorde

A Concorde-nál háromszor gyorsabb szuperszonikus repülőgépet terveznek

Amikor a legendás Concorde a magasba emelkedett, a repülőtér környékén még a föld is megremegett. És akkor még messze járt a hangsebesség elérésétől. Szuperszonikus utasszállító évek óta nincs, de talán lehet újra. Elképesztően gyors utasszállító repülőgépet tervezett az Airbus két munkatársa.

2015. augusztus 14. 15:23

Internet és befektetés konferencia

A befektetési lehetőségek internetes értékesítése Magyarországon lassan terjed, és az ilyen típusú szolgáltatás súlya korlátozott az egyéb értékesítési csatornákhoz képest - mondta Daróczi Andor, a Concorde Értékpapír Rt. szakértője az Internet és Befektetés címmel rendezett konferencián Budapesten, csütörtökön.

Kulcsszavak: trend konferencia Concorde
2001. június 8. 17:50

Mobiltartozékok a ConCorde-tól

Új termékekkel, mobiltartozékokkal jelenik meg a hazai piacon a ConCorde Holding Rt. A cég, amely idáig csak a vezetékes és a cordless készülékek értékesítésével foglalkozott, ezentúl a mobiltartozékok széles választékával bővíti kínálatát.

Kulcsszavak: Concorde mobiltelefon
1999. október 22. 15:36

A Concorde Rt. forgalomnövekedést remél az idén

A magyar telefonkészülék-piacon 30 százalékos részesedéssel rendelkező, 100 százalékban magyar tulajdonú Concorde Holding Rt. az idén várhatóan eléri az 1 milliárd forintos árbevételt, ami 38 százalékos növekedést jelent 1998-hoz viszonyítva.

Kulcsszavak: Concorde +mérleg
1999. szeptember 23. 16:32

A ConCorde telefonkészülék-eladásai

Megerősítette listavezető helyét a hazai telefonkészülék-értékesítési piacon a tisztán magyar tulajdonú ConCorde Holding Rt.

1999. augusztus 3. 10:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás