Concorde kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Concorde

A Concorde-nál háromszor gyorsabb szuperszonikus repülőgépet terveznek

Amikor a legendás Concorde a magasba emelkedett, a repülőtér környékén még a föld is megremegett. És akkor még messze járt a hangsebesség elérésétől. Szuperszonikus utasszállító évek óta nincs, de talán lehet újra. Elképesztően gyors utasszállító repülőgépet tervezett az Airbus két munkatársa.

2015. augusztus 14. 15:23

Internet és befektetés konferencia

A befektetési lehetőségek internetes értékesítése Magyarországon lassan terjed, és az ilyen típusú szolgáltatás súlya korlátozott az egyéb értékesítési csatornákhoz képest - mondta Daróczi Andor, a Concorde Értékpapír Rt. szakértője az Internet és Befektetés címmel rendezett konferencián Budapesten, csütörtökön.

Kulcsszavak: trend konferencia Concorde
2001. június 8. 17:50

Mobiltartozékok a ConCorde-tól

Új termékekkel, mobiltartozékokkal jelenik meg a hazai piacon a ConCorde Holding Rt. A cég, amely idáig csak a vezetékes és a cordless készülékek értékesítésével foglalkozott, ezentúl a mobiltartozékok széles választékával bővíti kínálatát.

Kulcsszavak: Concorde mobiltelefon
1999. október 22. 15:36

A Concorde Rt. forgalomnövekedést remél az idén

A magyar telefonkészülék-piacon 30 százalékos részesedéssel rendelkező, 100 százalékban magyar tulajdonú Concorde Holding Rt. az idén várhatóan eléri az 1 milliárd forintos árbevételt, ami 38 százalékos növekedést jelent 1998-hoz viszonyítva.

Kulcsszavak: Concorde +mérleg
1999. szeptember 23. 16:32

A ConCorde telefonkészülék-eladásai

Megerősítette listavezető helyét a hazai telefonkészülék-értékesítési piacon a tisztán magyar tulajdonú ConCorde Holding Rt.

1999. augusztus 3. 10:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás