Concorde kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Concorde

A Concorde-nál háromszor gyorsabb szuperszonikus repülőgépet terveznek

Amikor a legendás Concorde a magasba emelkedett, a repülőtér környékén még a föld is megremegett. És akkor még messze járt a hangsebesség elérésétől. Szuperszonikus utasszállító évek óta nincs, de talán lehet újra. Elképesztően gyors utasszállító repülőgépet tervezett az Airbus két munkatársa.

2015. augusztus 14. 15:23

Internet és befektetés konferencia

A befektetési lehetőségek internetes értékesítése Magyarországon lassan terjed, és az ilyen típusú szolgáltatás súlya korlátozott az egyéb értékesítési csatornákhoz képest - mondta Daróczi Andor, a Concorde Értékpapír Rt. szakértője az Internet és Befektetés címmel rendezett konferencián Budapesten, csütörtökön.

Kulcsszavak: trend konferencia Concorde
2001. június 8. 17:50

Mobiltartozékok a ConCorde-tól

Új termékekkel, mobiltartozékokkal jelenik meg a hazai piacon a ConCorde Holding Rt. A cég, amely idáig csak a vezetékes és a cordless készülékek értékesítésével foglalkozott, ezentúl a mobiltartozékok széles választékával bővíti kínálatát.

Kulcsszavak: Concorde mobiltelefon
1999. október 22. 15:36

A Concorde Rt. forgalomnövekedést remél az idén

A magyar telefonkészülék-piacon 30 százalékos részesedéssel rendelkező, 100 százalékban magyar tulajdonú Concorde Holding Rt. az idén várhatóan eléri az 1 milliárd forintos árbevételt, ami 38 százalékos növekedést jelent 1998-hoz viszonyítva.

Kulcsszavak: Concorde +mérleg
1999. szeptember 23. 16:32

A ConCorde telefonkészülék-eladásai

Megerősítette listavezető helyét a hazai telefonkészülék-értékesítési piacon a tisztán magyar tulajdonú ConCorde Holding Rt.

1999. augusztus 3. 10:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás