Concorde kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Concorde

A Concorde-nál háromszor gyorsabb szuperszonikus repülőgépet terveznek

Amikor a legendás Concorde a magasba emelkedett, a repülőtér környékén még a föld is megremegett. És akkor még messze járt a hangsebesség elérésétől. Szuperszonikus utasszállító évek óta nincs, de talán lehet újra. Elképesztően gyors utasszállító repülőgépet tervezett az Airbus két munkatársa.

2015. augusztus 14. 15:23

Internet és befektetés konferencia

A befektetési lehetőségek internetes értékesítése Magyarországon lassan terjed, és az ilyen típusú szolgáltatás súlya korlátozott az egyéb értékesítési csatornákhoz képest - mondta Daróczi Andor, a Concorde Értékpapír Rt. szakértője az Internet és Befektetés címmel rendezett konferencián Budapesten, csütörtökön.

Kulcsszavak: trend konferencia Concorde
2001. június 8. 17:50

Mobiltartozékok a ConCorde-tól

Új termékekkel, mobiltartozékokkal jelenik meg a hazai piacon a ConCorde Holding Rt. A cég, amely idáig csak a vezetékes és a cordless készülékek értékesítésével foglalkozott, ezentúl a mobiltartozékok széles választékával bővíti kínálatát.

Kulcsszavak: Concorde mobiltelefon
1999. október 22. 15:36

A Concorde Rt. forgalomnövekedést remél az idén

A magyar telefonkészülék-piacon 30 százalékos részesedéssel rendelkező, 100 százalékban magyar tulajdonú Concorde Holding Rt. az idén várhatóan eléri az 1 milliárd forintos árbevételt, ami 38 százalékos növekedést jelent 1998-hoz viszonyítva.

Kulcsszavak: Concorde +mérleg
1999. szeptember 23. 16:32

A ConCorde telefonkészülék-eladásai

Megerősítette listavezető helyét a hazai telefonkészülék-értékesítési piacon a tisztán magyar tulajdonú ConCorde Holding Rt.

1999. augusztus 3. 10:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

A világjárvány már nem csak kopogtat az ajtón, az elmúlt napokban valósággal berobbant az életünkbe és drasztikusan megváltoztatta a hétköznapokat. Még csupán ízlelgetjük, milyen lesz az „új normális” a következő hetekben-hónapokban, hogyan alakítsuk ki a napi- és munkarendünket és keressük az utakat, hogy ne kelljen teljesen elszakadnunk a hobbijainktól. Nagy szerencsénk van, mert ma már a lakásunkba zárva is láthatunk egy nagy szeletet a világból, online edzéseken és főzőleckéken vehetünk részt, sőt, nyelveket vagy akár új szakmát is tanulhatunk. Íme néhány tipp a digitális tanuláshoz, hogy ép ésszel megússzuk a bezártságot és előnyünkre fordítsuk a kényszerpihenőt.

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás