Corel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Corel

A Trans-Europe Kft. lett a Corel új disztribútora

2012 októberétől a Trans-Europe Kft. disztribúciós megállapodást kötött a világhírű, grafikai szoftvereiről ismert Corel vállalattal. A Trans-Europe a hazai kreatív szoftverpiac meghatározó, nagy múltú szoftver- és hardver disztribútora.

2012. október 25. 17:30

20 százalékos leépítés a Corelnél

A Corel hivatalos közleményben adta hírül, hogy a közeljövőben jelentős mértékben csökkentik a dolgozói állományt, hogy mérsékeljék a költségeket.

Kulcsszavak: Corel +céginfo
2010. január 9. 16:42

A Corel módosítja nemzetközi stratégiáját

A Corel módosítja nemzetközi szervezetének struktúráját, támogatva ezzel jövőbeli elképzelésüket, a globális terjeszkedést és növekedési stratégiát, valamint a vállalat ügyfeleinek és a piaci igények jobb kiszolgálását.

Kulcsszavak: +céginfo Corel
2007. július 27. 13:57

Közösségi oldal Corel-használóknak

A Corel által a független, felhasználó-generált tartalmak cseréjét elősegítő oldalon a világ bármely pontján élő felhasználók információt cserélhetnek, tanácsot kérhetnek más felhasználóktól és megismerhetik egymás munkáit.

Kulcsszavak: website web2 Corel
2007. június 18. 16:24

Új videó-szerkesztő a Coreltől

A Corel bemutatta az Ulead VideoStudio 11 és Ulead VideoStudio 11 Plus-t, az otthoni felhasználóknak készült videó-szerkesztő és menükészítő programok legújabb változatát.

Kulcsszavak: Corel videó Ulead multimédia
2007. május 8. 13:42

Szoftvermegoldás divatcégeknek

A CorelDRAW grafikai meghajtójára épülő teljes divattervező- és gyártó program, A C-DESIGN Fashion olyan megoldást kínál a felhasználóknak, amely az egész divattervezési folyamatot képes irányítani: a tervezéstől egészen az üzleten belüli eladásáig.

Kulcsszavak: Corel
2007. május 1. 11:06

Works with Vista minősítések a Corelnél

A Corel Snapfire, Corel Snapfire Plus és Corel Paint Shop Pro Photo termékei megszerezték a “Works With Windows Vista” (Együttműködik a Windows Vista rendszerrel) emblémát.

Kulcsszavak: Vista Corel
2007. február 17. 10:02

Megjelent a Corel Painter X

A Corel Painter legújabb verziója továbbra is a természetes festés és illusztrálás legjobb megoldásait nyújtja a professzionális művészek, tervezők és fotográfusok számára.

Kulcsszavak: multimédia fotó Corel
2007. február 8. 21:36

Corel: teljes körű, Windows Vista-tanúsított grafikus szoftvercsomag

A Corel bejelentette, hogy a CorelDRAW Graphics Suite X3 Windows Vista tanúsítványt kapott. A CorelDRAW Graphics Suite X3 ezzel a második olyan Corel-termék, amely megkapta a Windows Vista tanusítványt.

2007. január 29. 11:36

Corel Snapfire Plus SE jár minden ASUS alaplaphoz

A Corel bejelentette, hogy az ASUSTek Computer (ASUS) világszerte Corel Snapfire Plus SE szoftvert mellékel alaplapjaihoz. A Corel Snapfire Plus SE segítségével a felhasználók rendelkezésére állnak a digitális fotók rendszerezéséhez, feljavításához és megosztásához szükséges eszközök.

Kulcsszavak: Asus Corel alaplap
2007. január 23. 16:09

A Ulead VideoStudio 10 elsőként kap Vista tanúsítványt

A video-, képalkotó- és DVD-szoftverek fejlesztésében vezető pozíciót betöltő Corel Vállalat és leányvállalata a Ulead, bejelentették, hogy a UleadŽ VideoStudio 10 az első videószerkesztő szoftvercsomag, amely kiérdemelte a “Vista Tanúsítvány” megjelölést.

2007. január 2. 13:00

"Nyitott Világ" Corel konferencia Magyarországon

A Nyitott Világ konferencia keretében a Corel bemutatta a digitális képalkotás legújabb szoftvereit. A konferencián a legnépszerűbb Corel szoftverek – CorelDRAW X3 magyar változat, Corel Paint Shop Pro Photo XI, Corel Painter IX.5 – kerültek bemutatásra.

2006. november 15. 15:36

CorelDRAW Graphics Suite X3 magyarul

A Corel közelmúltban bemutatott első számú grafikai szoftvere, a CorelDRAW Graphics Suite X3 hamarosan magyar nyelven is kapható. A magyar változat 2006. május 10-én jelenik meg, így a hazai felhasználók is anyanyelvükön élvezhetik a legújabb grafikai, fotószerkesztő, illusztrációs és tervrajzszerkesztő eszközöket.

Kulcsszavak: Corel
2006. április 24. 20:00

Ingyenes újdonságok Painter IX-tulajdonosoknak

A Corel bemutatta legújabb frissítését, a Corel Painter IX.5 szoftvert, amellyel még egyszerűbbé vált a fényképek festményekké alakítása.

Kulcsszavak: Corel
2006. február 28. 11:22

A Corel Paint Shop Pro X-et szavazták meg a Legjobb Szoftvernek

A Corel Corporation RetailVision Europe díjgáláján „Szoftver” kategóriában megnyerte a „Legjobb Termék” díját. Európa vezető PC és szórakoztató elektronika viszonteladóiból és disztribútoraiból álló szavazók a Corel Paint Shop Pro X terméket szavazták meg a legjobb szoftvernek.

Kulcsszavak: díj multimédia Corel
2005. november 7. 18:21

Magyar oktatási szoftvercsomag a Coreltől

A Corel a mai naptól kínálja legújabb regionális, oktatási szoftvercsomagját. A CorelDRAW Graphics Suite 12 Student and Teacher változatát külön a magyar, cseh, lengyel és orosz diákoknak és tanáraiknak fejlesztette ki a Corel.

Kulcsszavak: oktatás multimédia Corel
2005. szeptember 20. 12:45

Megérkezett a Corel Paint Shop Pro X és a Corel Photo Album 6

A Corel Corporation bemutatta várva várt Corel Paint Shop Pro X és Corel Photo Album 6 szoftvereit. Ez a két termék fontos újdonság a Corel digitális képkezelői portfóliójában és az első szoftver-verzióújítás azóta, hogy a Corel 2004 novemberében megvásárolta a Jascot.

Kulcsszavak: Corel
2005. szeptember 14. 16:16

MS Outlook-rivális levelezőprogramot mutatott be a Corel

A Corel Corporation bemutatta WordPerfect MAIL e-mail kliensét, amely villámgyors keresési megoldást nyújt az e-mail kliensen tárolt hatalmas mennyiségű adatok között. Ezzel a Corel lett az egyetlen irodai alkalmazásgyártó, amely teljes mértékben helyettesíteni tudja a Microsoft Outlook programot.

Kulcsszavak: Corel
2005. augusztus 3. 18:32

Új elnök és vezérigazgató a Corelnél

A Corel bejelentette, hogy David Dobson IBM veteránt nevezte ki a vezérigazgatói posztra. Dobson Amish Mehta utóda, akit ezzel egyidejűleg a Corel elnökévé neveztek ki.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Corel
2005. június 29. 12:38

Corel Painter IX Spotlight bővítmény Mac OS X Tigerhez

A Corel bemutatta az új Corel Painter IX bővítményt, amely támogatja a Mac OS X Tiger nagy teljesítményű keresőjét, a Spotlightot.

Kulcsszavak: Corel Mac OS X Apple
2005. május 8. 20:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás