Cyberoam kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Cyberoam

Az ESET Secure Authentication szolgáltatásával bővülnek a Cyberoam eszközei

A Cyberoam UTM (Unified Threat Management) eszközeibe és NGF (Next Generation Firewall) alkalmazásába integrálja az ESET Secure Authentication szolgáltatását, a kétfaktoros, egyszeri jelszavas (2FA OTP), távoli hozzáférést biztosító mobilalkalmazást.

Kulcsszavak: Eset security Cyberoam
2014. július 31. 13:33

Biztonságos hálózat a foci vb alatt is

A Cyberoam blogbejegyezésében hívja fel a vállalatok igyelmét a FIFA brazíliai világbajnoksága által okozott veszélyekre és nehézségekre. A spammerek és internetes bűnözők is ugyanúgy készülnek ezekre a világeseményre, és igyekeznek kihasználni a felfokozott figyelmet. A fociláz trendje már látszódott a Cyberoam biztonsági jelentéséből is, ami bár csökkenő számú spamekről számolt be, de a tematikában nagyobb szerepet kapott a sportesemény. 

2014. június 23. 09:29

Az e-mailek már „csak” 57%-a spam, idén eddig a futball VB a sztár

A Cyberoam kiadta jelentését az internetes fenyegetésekről, amelyek az első negyedévben a legjelentősebb incidenseket okozták, illetve veszélyt jelentettek. A pénzügyi befektetéseket javasló, gyógyszereket és diétás készítményeket ajánló, álláslehetőséget kínáló spamek száma némileg csökkent, viszont növekedett a futball világbajnokság témájával foglalkozók száma. Számszerűsítve az összes e-mailnek már "csak" 57%-a kéretlen szemét, az átlagosan kibocsátott spam mennyisége 54 milliárd e-mail üzenet naponta.

2014. május 29. 14:09

Rugalmasság és költséghatékonyság a kkv szektor biztonsági hívószavai

A Cyberoam hálózatbiztonsági gyártó megoldásai lehetővé teszik, hogy a kis és középvállalatok is átfogó rálátással rendelkezzenek felhasználóik viselkedéséről teljes hálózatukon. A felhasználó alapú Unified Threat Management (UTM) egyetlen platformon foglalja magába egy kkv-nak szükséges hardveres és szoftveres megoldásokat, megújított NG sorozata pedig rugalmas csatlakozási lehetőségeket kínál. 

 

2014. március 10. 12:11

Védett hálózatok az iskolákban

A Cyberoam hálózatbiztonsági termékeket gyártó vállalat nemcsak a kis- közép és nagyvállalatokra fordít kiemelt figyelmet, hanem az iskolák hálózatainak biztonságára is nagy hangsúlyt fektet. A Cyberoam UTM védelem megkönnyíti az iskolai rendszerek biztonságos üzemeltetését, valamint szükségtelenné teszi több biztonsági megoldás alkalmazását.

2013. november 18. 09:55

Legmagasabb szintű biztonsági tanúsítványt kapott a Cyberoam

A Cyberoam  a világ egyik leggyorsabban fejlődő hálózatbiztonsági termékeket gyártó vállalata  bejelentette, hogy Layer 8 felhasználói azonosítóra épülő tűzfala elnyerte az Evaluation Assurance Level 4+ (EAL4+) szintű Common Criteria tanúsítványt, amely a jelenleg legmagasabb biztonségi szint.

2013. szeptember 18. 16:24

Ideális védelem a weben terjedő támadások ellen a Cyberoamtól

Az Inuitive Website Flow Detector egy olyan kifinomult technológia, mely valós időben, automatikusan felismeri és betartatja a weboldalak egyedi felhasználási irányelveit. Valós időben működik, a weboldalakon történő módosításokat automatikusan felismeri, így nincs szükség hosszadalmas folyamatokra. A valós időben történő beazonosítás miatt jelentősen csökken a hálózat biztonsági eszközök beállítására és adminisztrációjára fordított idő.

 

2013. szeptember 5. 09:55

Cyberoam NG sorozat: hálózatbiztonság KKV-knak

A Cyberoam új NG sorozatát kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeihez alakította és ezáltal kategóriájában jelenleg az egyik legjobb tűzfal és UTM teljesítményt nyújtja. Az új generációs szériában még a belépő szintű eszközök is Gigabites teljesítményre képesek.

Kulcsszavak: security Cyberoam tűzfal
2013. április 18. 09:42

A Cyberoam a világon elsőként nyerte el a nemzetközi ISO 20000 minősítést

A Cyberoam, a világon elsőként, nemzetközi ISO 20000:2011 minősítést szerzett. A minősítésben – melyet az angliai Det Norske Veritas (DNV) Ltd állított ki – elismerik a Cyberoam Global Support Management Centre (GSMC) értékesítés utáni termék- és technikai segítségnyújtását, támogatását. 

Kulcsszavak: IT Cyberoam ISO Sicontact
2013. március 12. 16:48

Alkalmazásbiztonság? - A leggyengébb láncszem a hálózatban

A hálózatbiztonság egyik fontos része lett az alkalmazások kérdésköre, hiszen ezek mélyen beépültek a vállalati rendszerekbe és az az üzleti élet szerves részévé váltak. A használatban lévő, függetlenül telepített alkalmazások ráadásul már nem csak házon belül dolgoznak, hanem a világhálóra is kapcsolódnak, így további veszélyforrást jelentve az onnan érkező támadásoknál. A Cyberoam termékeinél így külön funkció segíti ezeknek a biztonságos beállítását, ellenőrzését és szabályozását.

2013. február 19. 14:17

Cyberoam frissítés: egyedi kulcs minden eszközhöz

A Tor Project szakértői a Cyberoam egyes DPI (Deep Scan Inspection) eszközeivel kapcsolatban észrevételezték, hogy a gyártó minden eszközre azonos CA tanúsítványt, vagyis azonos privát kulcsot telepít, melyet az átmenő SSL/TLS forgalom analizálásához használ. Úgy ítélték meg, hogy ez biztonsági kockázatot jelent, amire a Cyberoam szakértői azonnal reagáltak, kiadtak egy OTA (over-the-air) hotfixet, ami lefuttat egy parancsot, s ennek eredménye egy egyedi CA tanusítvány minden eszközre.

2012. július 12. 12:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10