D-Link kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: D-Link

D-Link DNS-340L: négyfiókos tárolómegoldás akár otthonra is

A négy, egyenként akár 6TB merevlemezzel feltölthető doboz az összesen akár 24TB tárkapacitást jelentő JBOD mód mellett számos biztonságos RAID konfigurációval is védi a felhasználók adatait.

Kulcsszavak: D-Link tároló
2015. április 13. 12:23

D-Link Smart Home és mobilra optimalizált újdonságok a MWC kiállításon

A D-Link számos, az okostelefonok, tabletek használatát új szintekre emelő újdonsággal rukkolt elő a 2015-ös barcelonai mobilkommunikációs kiállításon, a Mobile World Congress-en. A mobilkészülékekről vezérelhető Wi-Fi és Z-Wave szabványos Smart Home termékek mellett új generációs babafigyelő monitor és az akár több tucat Wi-Fi eszközt kiszolgálni képes legújabb Wireless AC router is helyet kapott a gyártó standján.

Kulcsszavak: MWC 2015 router D-Link
2015. március 5. 17:47

D-Link újdonságok a 2015-ös CES kiállításon

A D-Link számos újdonsággal rukkolt elő az idei las vegas-i Consumer Electronic Show kiállításon: űrhajó házba épített 5 Gigabites Wi-Fi router, Gigabites PowerLine adapter és a tavaly megjelent Wi-Fi mellett a speciális Z-Wave alapú otthonautomatizálási rendszerek mellett új extenderek és PoweLine adapterek is helyet kaptak a gyártó standján.

Kulcsszavak: D-Link CES 2015 router
2015. január 11. 13:32

D-Link Music Everywhere: zeneközvetítés Wi-fivel okostelefonról hangfalra

A D-Link legújabb termékével intelligens vezeték nélküli platformmá alakítható bármilyen hangfalrendszer.

2014. december 5. 12:18

Mydlink Home: A D-Link belép az okos otthon piacra

Az eddig vezetékes és wifi hálózati eszközeiről ismert D-Link egy teljes otthoni megoldáscsomaggal tör be az okos otthonok piacára.

2014. december 1. 09:22

Nagysebességű D-Link Wi-Fi mindenes iPhone 6-hoz

A DIR-518L vezeték nélküli routerrel megadhatunk AC Wi-Fi képes mobilunknak mindent, amire szüksége lehet - akár otthon, akár útközben is.

Kulcsszavak: D-Link Wi-Fi router iPhone 6
2014. október 12. 10:30

Új D-Link Wireless AC1900 router otthoni és kisvállalati extrákkal

DIR-880L Gigabites Cloud SmartBeam AC1900 Router a ma elérhető legnagyobb Wi-Fi sebességgel és megújult felhasználói felülettel

Kulcsszavak: router wireless D-Link
2014. október 6. 10:02

D-Link IP kamerákkal figyelik a tereket Erzsébetvárosban

Közel egyéves tervezési és telepítési folyamatot követően beüzemelésre került Budapest Erzsébetváros megújult, IP-alapú térfigyelő rendszere. A 2002-ben kiépített, műszakilag ma már elavult kamerarendszert a D-Link legújabb, kifejezetten kültéri térfigyelésre kifejlesztett DCS-6915 20X Full HD WDR Speed Dome kameráival váltották fel.

2014. július 18. 14:16

D-Link Wi-Fi Smart Plug: elektromos eszközeink távoli kezelésére

A D-Link legújabb kütyüjének hála nem kell többé visszafutnunk a lakásba, hogy megnézzük, égve hagytuk-e a lámpát, vagy kihúztuk-e a vasalót. A Wi-Fi Smart Plug és a hozzá tartozó alkalmazás használatával ugyanis lehetőségünk van az otthonunkban lévő elektromos eszközök távoli kezelésére és figyelésére.

2014. május 9. 16:32

Régiós vezető szerepre készül XXI. századi informatikai hálózatával a Zeneakadémia

Május 7-én félnapos rendezvény keretében mutatja be a megújult Zeneakadémia XXI. századi informatikai hálózatát, melynek körültekintő kiépítésével nemcsak a zeneművészeti oktatásban, de rendezvényközponti minőségében is régiós vezető szerepre készül. A User Certified 2014 konferencia a fejlesztésben részt vett szereplők, a D-Link, a TE Connectivity és a T-Systems Magyarország támogatásával jött létre, de előadásait az új generációs Wi-Fi és vezetékes hálózatok felhasználói tartják.

Kulcsszavak: hálózat D-Link
2014. április 25. 09:22

Hiánypótló eszközökkel rukkolt elő a D-Link

A D-Link új smart switcheket mutatott be (DGS-1510), melyek akár 40Gbps stack sávszélességet is képesek biztosítani egyszerre akár 6 azonos termékcsaládba tartozó eszköz (switch) között. Az eredmény akár 288 port egyetlen nagysebességű fizikai egységben.

2014. április 16. 11:02

ABI Research: a D-Link a világ vezető Wireless AC gyártója

Az ABI Research legújabb jelentése szerint a D-Link a Wireless AC otthoni routerek világpiaci vezető gyártója. A jelentés szerint a D-Link 12,7%-os világpiaci részesedéssel rendelkezett 2013 harmadik negyedévében a robbanásszerű növekedés előtt álló új generációs útválasztók értékesítésében.

2014. március 26. 17:15

D-LINK a World Congress 2014-en: fókuszban a Wi-Fi és a 4G/LTE

Vezető hálózati és mobilkommunikációs gyártóként a D-Link is nagy erőkkel készül a február 24-én nyíló barcelonai Mobile World Congress szakkiállításra. A “More Connectivity & Fun” szlogen alatt több olyan szolgáltatást mutat be a D-Link, melyek a legújabb 4G/LTE mobilhálózatok illetve Wireless AC Wi-Fi hálózatok megjelenésének köszönhetően válhattak elérhetővé. A D-Link teljes LTE router és USB adapter kínálata mellett itt leplezi le Wireless AC 1900 Cloud Router újdonságát, a DIR-880L típust. A hab a tortán a D-Link jövőbe mutató, 2014 második felétől érkező, mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens ház termékeinek bemutatója.

2014. február 23. 09:00

Kis- és középvállalatok informatikusainak indít hálózati képzéseket a D-Link

Vezetékes és vezeték nélküli hálózati ismeretek mellett az IP alapú videómegfigyelés témakörét is érintik a tanfolyamok.

Kulcsszavak: hálózat oktatás D-Link
2014. február 1. 11:16

D-Link EyeOn Baby Camera: az újgenerációs babafigyelő

A D-Link speciális babafigyelőjével éjjel-nappal betekinthetünk csemeténk szobájába a hozzá tartozó Android és iOS alkalmazások jóvoltából, amiket okostelefonunkra és táblagépünkre is ingyen letölthetünk. A hab a tortán, hogy a hasznos kis eszköz még jól is néz ki.

2013. november 27. 17:29

D-Link DIR-868: a leggyorsabb Wireless AC router

A D-Link Wireless AC1750 Kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-868L) a SmallNetBuilder átfogó piaci tesztjén a legjobb összesített értékelést kapta kilenc gyártó tíz terméke közül a ma kapható legfelső, AC1750-es router kategóriában.

2013. augusztus 29. 15:18

Observer VMS rendszer integrált D-Link kamerákkal

A D-Link és a hazai fejlesztők munkájára épülő Netavis együttműködésének köszönhetően a legfontosabb tíz kameratípussal megkezdődött a D-Link IP kamerák integrálása az Observer VMS platform alá. A mindkét fél számára üzleti távlatokat nyitó globális együttműködés kialakítása hazánkban, a helyi irodák kezdeményezésére indulhatott el.

Kulcsszavak: D-Link webkamera
2013. augusztus 23. 10:50

Élvezd a Szigetet HD-ben mobilodon!

Az idei Sziget jelszava a látványvilág: cirkusz, színház, megannyi attrakció mellé a fesztivál technológiai partnere, a D-Link is igyekezett felnőni: A D-Link Blues Színpad előtti teret és a színpadot két Full HD felbontású kamerának és az idén nyáron megjelent D-ViewCam Mobile okostelefon alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan megnézhetjük, sőt, pillanatfelvételt is készíthetünk, és azt elküldhetjük magunknak vagy barátainknak. A Crowd Cam mellett a kilátogatók a mydlink Radio alkalmazást egy 42”-os Android mobileszközön, JBL fejhallgatókkal hallgathatják a Blues Színpad mellett.

 

2013. augusztus 8. 10:18

Wi-Fi repeater és hangérzékelés a D-Link új otthoni Cloud kameráiban

A D-Link két újabb IP kamerával bővíti otthoni Cloud kamera portfolióját: a DCS-933L Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera és a DCS-5020L Wireless N PTZ Cloud Kamera a mozgásérzékelés és az éjjellátó funkció mellett hangérzékelő modult és beépített Wi-Fi repeatert is kapott. Mindkét kamera élőképe elérhető az ingyenes mydlink Lite Android és iOS mobilalkalmazásokkal is.

2013. július 17. 11:56

D-Link bemutatja a világ legszélesebb Wireless AC router portfólióját

A D-Link új termékcsaládja megbírkózik napjaink leggyakoribb és legfrusztrálóbb vezeték nélküli csatlakozási nehézségeivel, legyen az a kapcsolat megszakadása a legfontosabb fájlok küldése közben vagy éppen egy online küzdelem döntő pillanatában. Az új Wireless AC termékvonal valamennyi tagja támogatja a D-Link okosfelhő szolgáltatásait, melyekkel egy PC-ről vagy mobilkészülékről felügyelet alatt tartható az otthoni hálózat.

Kulcsszavak: wireless router D-Link
2013. június 18. 13:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás