DNS Hungária kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DNS Hungária

VMware View 3: kiterjesztett desktopmegoldás

Marek Swierad, a VMware kelet-európai regionális menedzsere a hazai szaksajtó képviselőivel való tegnapi első találkozóján kijelentette: az eddig „belterjesen” fejlődő magyarországi VMware-tevékenységnek 2009-ben jelentősen nagyobb sajtó- és szakmai nyilvánosságot kívánnak biztosítani. Az idén nyitott egyfős hazai irodában januártól új munkatárs kezdi meg munkáját, megkezdik a virtualizációs termékekkel kapcsolatos információk lokalizációját, erősítik a partnerhálózatot, egyre több hazai fórumon kívánnak hivatalosan megjelenni. Összességében 5-6-szorosára tervezik a VMware „teljesítményt” a jövő évben növelni.

Kulcsszavak: DNS Hungária VMware
2008. december 18. 07:25

Crossbeam biztonsági termékek viszonteladója lett a DNS Hungária

A Crossbeam és a DNS Hungária Kft. bejelentette, hogy értéknövelt disztribúciós szerződést írtak alá a Crossbeam Systems teljes termék/megoldás-portfóliójának forgalmazására.

2005. június 15. 11:16

RSA/DNS: az RSA Sign-On Manager 4.0 bemutatója

Sajtó-és partnertájékoztató keretében április 12-én Budapesten tartott közös bemutató keretében ismertette az RSA Security és magyarországi disztribútora, a DNS Hungária az RSA Sign-On Manager Windows alapú, nagyvállalati bejelentkezés felügyelő biztonsági megoldásának legújabb, 4.0-s változatát.

2005. április 12. 13:50

Fujitsu Siemens UNIX szervereket forgalmaz a DNS Hungária

Disztribúciós szerződést írt alá nagyvállalati Unix szerverek forgalmazására a Fujitsu Siemens Computers Kft. és a DNS Hungária Kft.

2005. február 7. 17:22

Bővül a Veritas Software hazai disztribútori köre

A DNS Hungária Kft. mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy disztribúciós szerződést írt alá a közműrendszereket támogató szoftverek vezető gyártójával, a Veritas Software céggel.

Kulcsszavak: Veritas DNS Hungária
2004. december 2. 16:24

A Check Point Software újradefiniálja az internetbiztonságot

Az izraeli Check Point Software Technologies, a világ vezető tűzfal- és VPN szoftver gyártója prágai kelet-európai irodája vezetőinek, illetve a magyarországi kizárólagos disztribútor DNS Kft. vezető szakembereinek a részvételével tartott június 10-én sajtótájékoztatót Budapesten.

2003. június 10. 16:46

A DNS Hungária az első RSA Security disztribútor Magyarországon

Az RSA Security, mely az egyik legmegbízhatóbb e-biztonsággal foglalkozó cég, ma bejelentette, hogy a DNS Hungária Kft.-t választotta első disztribútorául Magyarországon. A DNS Hungária az RSA Security termékeit és szolgáltatásait szállítja olyan magyar viszonteladóknak, melyek azt hálózatok kiépítéséhez használják.

2003. április 8. 09:46

A DNS Hungária lett az Oracle kizárólagos hazai disztribútora

A két cég január 14-én közös budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a DNS Hungária Kft. lett 2003. Január 1-től az Oracle Hungary Kft. termékeinek és szolgáltatásainak kizárólagos disztribútora.

2003. január 14. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás