DNS Hungária kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DNS Hungária

VMware View 3: kiterjesztett desktopmegoldás

Marek Swierad, a VMware kelet-európai regionális menedzsere a hazai szaksajtó képviselőivel való tegnapi első találkozóján kijelentette: az eddig „belterjesen” fejlődő magyarországi VMware-tevékenységnek 2009-ben jelentősen nagyobb sajtó- és szakmai nyilvánosságot kívánnak biztosítani. Az idén nyitott egyfős hazai irodában januártól új munkatárs kezdi meg munkáját, megkezdik a virtualizációs termékekkel kapcsolatos információk lokalizációját, erősítik a partnerhálózatot, egyre több hazai fórumon kívánnak hivatalosan megjelenni. Összességében 5-6-szorosára tervezik a VMware „teljesítményt” a jövő évben növelni.

Kulcsszavak: DNS Hungária VMware
2008. december 18. 07:25

Crossbeam biztonsági termékek viszonteladója lett a DNS Hungária

A Crossbeam és a DNS Hungária Kft. bejelentette, hogy értéknövelt disztribúciós szerződést írtak alá a Crossbeam Systems teljes termék/megoldás-portfóliójának forgalmazására.

2005. június 15. 11:16

RSA/DNS: az RSA Sign-On Manager 4.0 bemutatója

Sajtó-és partnertájékoztató keretében április 12-én Budapesten tartott közös bemutató keretében ismertette az RSA Security és magyarországi disztribútora, a DNS Hungária az RSA Sign-On Manager Windows alapú, nagyvállalati bejelentkezés felügyelő biztonsági megoldásának legújabb, 4.0-s változatát.

2005. április 12. 13:50

Fujitsu Siemens UNIX szervereket forgalmaz a DNS Hungária

Disztribúciós szerződést írt alá nagyvállalati Unix szerverek forgalmazására a Fujitsu Siemens Computers Kft. és a DNS Hungária Kft.

2005. február 7. 17:22

Bővül a Veritas Software hazai disztribútori köre

A DNS Hungária Kft. mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy disztribúciós szerződést írt alá a közműrendszereket támogató szoftverek vezető gyártójával, a Veritas Software céggel.

Kulcsszavak: Veritas DNS Hungária
2004. december 2. 16:24

A Check Point Software újradefiniálja az internetbiztonságot

Az izraeli Check Point Software Technologies, a világ vezető tűzfal- és VPN szoftver gyártója prágai kelet-európai irodája vezetőinek, illetve a magyarországi kizárólagos disztribútor DNS Kft. vezető szakembereinek a részvételével tartott június 10-én sajtótájékoztatót Budapesten.

2003. június 10. 16:46

A DNS Hungária az első RSA Security disztribútor Magyarországon

Az RSA Security, mely az egyik legmegbízhatóbb e-biztonsággal foglalkozó cég, ma bejelentette, hogy a DNS Hungária Kft.-t választotta első disztribútorául Magyarországon. A DNS Hungária az RSA Security termékeit és szolgáltatásait szállítja olyan magyar viszonteladóknak, melyek azt hálózatok kiépítéséhez használják.

2003. április 8. 09:46

A DNS Hungária lett az Oracle kizárólagos hazai disztribútora

A két cég január 14-én közös budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a DNS Hungária Kft. lett 2003. Január 1-től az Oracle Hungary Kft. termékeinek és szolgáltatásainak kizárólagos disztribútora.

2003. január 14. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32
online sportfogadás