DSS Consulting kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DSS Consulting

DSS-Sun-SYBASE: bankinformatikai konferencia

Április 2-án a Hotel Kempinskiben a DSS Consulting, a Sun Microsystems Magyarország és a Sybase Magyarország "Bázel II a gyakorlatban" címmel, mintegy 50 olyan pénzintézeti projektvezető, kockázatkezelési és informatikai szakember részvételével tartott konferenciát.

2004. április 2. 22:45

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Adatminőségből kétharmad

A cégek meglévő adatainak tisztaságát firtató felmérésre hirdetett ingyenes kampányt áprilisban a DSS Consulting. Többéves munkájuk alatt gyakran tapasztalták, mekkora gátat jelent a fő profiljukat képező üzletiintelligencia-megoldások (BI) és -technikák (adatbányászat, adattárház) alkalmazásakor a nem megfelelő adatminőség, így a közelmúltban maguk fejlesztette megoldásra (IQM – Information Quality Management) alapozva önálló adattisztítási és információminőség-biztosítási üzletágat hoztak létre. Az IQM termék és szolgáltatás megismertetése céljából hirdették meg a már említett akciót.

Kulcsszavak: ügyvitel DSS Consulting
2001. június 22. 00:34

Közepesnél gyengébb a hazai cégeknél az adatminőség

A cégek meglévő adatai tisztaságának felmérésére hirdetett ingyenes kampányt áprilisban a DSS Consulting. Többéves munkájuk alatt gyakran tapasztalták, mekkora gátat jelent a fő profiljukat képező üzleti intelligencia (BI) megoldások és technikák (adatbányászat, adattárház stb.) alkalmazásakor a nem megfelelő adatminőség, így a közelmúltban maguk fejlesztette megoldásra (IQM) alapozva önálló adattisztítási üzletágat hoztak létre, amelynek keretén belül hirdették meg a már említett akciót.

2001. május 3. 14:56

Középpontban az ügyfélérték

Rendhagyó konferenciát tartott ügyfélkapcsolat-menedzsment témában az üzleti intelligencia-megoldásokban, különösen az adatbányászatban, adattárház-építésben és a webadatok elemzésében jártas DSS Consulting.

2001. április 26. 19:39

IQM - a minőségi információért

Mint tudjuk, az információ megszerzése, karbantartása és felszámolása egyaránt költségtényező. A költségeket és kockázatokat pedig csak növeli, ha a vállalat vezetése - tudtán kívül - döntéseihez nem megfelelő minőségű információkat használ fel.

2000. október 30. 08:06

DSS-szeminárium: új gondolkodásmód az információminőség javításában

Az információ és tudásmenedzsment, valamint az üzleti információminőség javításának nemzetközileg elismert tanácsadó szaktekintélye, Larry P. English saját, egyedülálló TQdM teljes körű adatkezelési minőségbiztosítási rendszerét ismertette a döntéstámogatás terén ismert DSS Consulting Kft. október 16-án, a budapesti Inter-Continentalban rendezett immár második szakmai szemináriumán.

2000. október 16. 17:33

A DSS Consulting bemutatkozik

A siker záloga a fokozatosság és az egymásra épülés, vallja a döntéstámogató rendszerek összes válfajára egyaránt fókuszáló DSS Consulting. A cég képviseletében Lukács Lajos ügyvezető igazgató, illetve Czifra András nyilatkozott lapunknak.

1999. december 15. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35
online sportfogadás