DVB-H kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DVB-H

Tv-vevővel kombinált Samsung mobiltelefon

A Samsung olyan mobiltelefont jelentett be, amely képes a DVB-H mobil digitális tv-jelek (adások) vételére. A DVB-H egy széles körben elfogadott szabványos forma a mobiltv-adásokhoz Európában, azt követően, hogy márciusban Brüsszelben elfogadták az új szabványt.

2008. május 2. 14:04

DVB-T frekvenciák és az EU

A HTE Média Klub január 16-i rendezvényén a résztvevők arról cserélték ki gondolataikat, vajon a földfelszíni műsorszórás digitális átállása eredményeképpen várhatók-e változások a DVB-T frekvenciák felhasználásában.

 

2008. január 17. 16:46

Négyen együtt: kereskedelmi DVB-H mobiltv 2008 végén?

Mobiltelefonos televíziós műsorvételi bemutatóval egybekötött közös sajtótájékoztatót tartott ma Budapesten az Antenna Hungária (AH), a T-Mobile, a Vodafone és a Nokia Siemens Networks (NSN). Az eseményen a mobiltelevíziós kísérletben együttműködő társaságok vezetői, Jean-FrancoisFenech (AH vezérigazgató), WinklerJános(Magyar Telekom vezérigazgató-helyettes), Podhorányi László (Vodafone vezérigazgató-helyettes), Ésik Róbert (NSN ügyvezető igazgató) számoltak be a kísérlet jelenlegi helyzetéről, a teszt újdonságairól.

2008. január 8. 16:22

Antenna Hungária-Vodafone megállapodás a mobiltelevíziózásról

Az Antenna Hungária és a Vodafone Magyarország szándéknyilatkozatot írt alá, amely szerint a cégek együttműködnek annak kialakításában, hogy milyen technikai feltételekkel, illetve milyen üzleti modell alapján indíthatók Magyarországon a DVB-H technológián alapuló mobiltelevíziós szolgáltatások. A megállapodás szerint a két cég tervezi, hogy várhatóan idén ősszel a szolgáltatás kereskedelmi bevezetését megelőző közös felhasználói teszteket folytat.

Kulcsszavak: AHA Vodafone-hu DVB-H HSDPA
2007. július 3. 11:23

Mobiltelevíziós teszt az Antenna Hungária és a T-Mobile közreműködésével

Winkler János (T-Mobile) és László Géza (Antenna Hungária) ma közös sajtótájékoztatón jelentették ki, eredményes az AH és a T-Mobile 2007. április 1-jén indított közös, mobiltelevíziós kísérlete. A két társaság négy hónapos, teljes körű technikai tesztjének célja annak igazolása, hogy a két társaság rendszerei képesek együttműködni és a kísérlet tapasztalataira alapozva, DVB-H vételre alkalmas mobilkészüléken televízióadás vételét tudják biztosítani.

2007. május 30. 16:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

Tudatosabb háztartásigép-használatot hozhat lakossági szinten az energiavészhelyzet. Az augusztustól érvényes szabályozás szerint az is könnyen kicsúszhat majd az átlagos havi fogyasztásból, aki nem él fényűző életet. Simon Anikó, a Gorenje Magyarország Kft. marketingvezetője szerint a jövőben kulcsfontosságú lehet, hogy milyen állapotban vannak a háztartási gépeink, hiszen egy 15 éves vagy annál idősebb készülék akár meg is háromszorozhatja a fogyasztást. Aki új termékre ruházna be, annak érdemes lesz tisztában lennie a gépeket kategorizáló energiacímkék jelentésével – a szakértő szerint azonban a magyaroknak ez még mindig nehézséget okoz.

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

Az ABB immár hetedik éve sikeres és népszerű női mentorprogramjának célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég működésével, szolgáltatásaival és karrierlehetőségeivel. 

2022. július 25. 12:40