Debis kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Debis

T-Systems Regionális Innováció Központ nyílik Budapesten

A Marriottban rendezett péntek-esti AmCham Bálon jelentette be a rendezvény gyémántszponzorának, a T-Systemsnek nemzetközi igazgatója, Dr. Klaus Hofmann, hogy cége - a Matávval közösen - Regionális Innováció Központot (rövidített nevén RIC: Regional Innovation Center) alapít Budapesten.

2002. február 16. 17:53

RUN – profi üzemeltetéstámogatás

Már referenciákkal a háta mögött mutatta be ma sajtótájékoztatóján RUN nevű, jellegét tekintve menedzselt IT szolgáltatásként definiálható új szolgáltatásportfólióját az immár a T-Systems márkanevet viselő debis IT Services Dataware (dITS Dataware) Kft.

2001. június 7. 16:14

T-Systems debis: új márkanév a magyar piacon

Új cég, új márkanév jelenik meg a magyar informatikai piacon, a DaimlerChrysler Services AG és a Deutsche Telekom alkotta joint venture, a T-Systems. A két magyarországi debis cég, a debis IT Services Unisoftware Kft., valamint a debis IT Services Dataware Kft. viseli a T-Systems márkanevet.

2001. május 31. 13:27

A debis ITS Unisoftware készíti a MATÁVnet új számlázási rendszerét

A debis IT Services Unisoftware Kft. készíti a MATÁVnet Rt. új, az internetes piac gyors változásához igazodó számlázási rendszerét. A Portal Software cég Infranet alkalmazására alapozott megoldással a korábbiaknál jobban kiszolgálhatók az ügyfelek, s új szolgáltatások is bevezethetők.

2001. április 18. 12:33

Debis: lezárult a latin-amerikai szakasz

A mexikói, a venezuelai, az argentin és a brazil rendszerek beindításával lezárult a British American Tobacco (BAT) informatikai szolgáltatásainak megoldását célzó program latin-amerikai szakasza. Mint ismeretes, a dohányipari óriás különböző országokban működő SAP integrált vállalatirányítási rendszereinek működését a távolból, a debis IT Services Unisoftware budapesti SAP Support Centeréből (Támogató Központjából) felügyelik.

Kulcsszavak: Debis +céginfo
2001. április 3. 22:29

debis-BMF oktatási megállapodás

Együttműködési szerződést kötött a debis IT Services Unisoftware Kft. és a Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Főiskolai Kara. A megállapodás értelmében a cég részt vesz a főiskola úgynevezett kooperatív képzési programjában, amely számos előnyt tartogat mind a cég, mind az oktatási intézmény, de legfőképpen a hallgatók számára.

Kulcsszavak: Debis oktatás szponzor BMF
2001. március 26. 13:07

Jó évet zárt a debis IT Services Unisoftware Kft.

A napokban közzétett adatok szerint sikeres évet zárt a debis IT Services Unisoftware Kft.: a száznál több munkatársat foglalkoztató rendszerház több mint négymilliárd forintos árbevételt könyvelhetett el az elmúlt esztendőben.

2001. március 22. 12:30

Az egész része - a rész egésze

Cégek körüli történésekkor a sajtó "szagot" fogva lerág minden csontot, majd ahogy felkapta - hacsak nem bombázzák a PR-ügynökségek a vállalatnál zajló további történésekkel - napirendre tér felette, s hír után szimatolva továbblép. Érdemes azonban néha be-bekukkantani, mi zajlik a kulisszák mögött, és hogyan alakul az egyre több, korábban sikeres hazai, de a továbbfejlődéshez már befektető után néző vállalat élete, hogy - a közbenső lépéseket is ismerve - könnyebben megértsük majd a történéseket, akár lefelé, akár felfelé ível később a sorsa.

Kulcsszavak: +céginfo Debis
2001. február 4. 23:24

Célban a debis IT Services Unisoftware postai SAP projektje

A debis IT Services Unisoftware Kft. munkatársai a Magyar Posta szakembereivel karöltve január 31-gyel befejezték az áttérést a postai SAP integrált vállalatirányítási rendszer 4.6 B változatára.

2001. január 31. 20:21

T-Online, T-Mobil, T-stb. után újabb T-cég

Új céget jelentett be a Deutsche Telekom a ma megkezdődött nemzetközi sajtókonferenciáján Berlinben: a debis IT Services céggel közösen létrehozott T-Systems International GmbH Európa második legnagyobb rendszerházaként kezdi meg tevékenységet az információtechnológia és a telekommunikáció határmezsgyéjén.

2001. január 31. 12:53

Eredményes évet zárt a Debis ITS Dataware

Az üzleti megoldásokat stratégiája középpontjába helyező rendszerintegrátor cég, a Debis IT Services Dataware Kft. 2000-ben elért 4,258 milliárdos bevételével megduplázta előző évi eredményét, adózás előtti nyeresége pedig mintegy 50 millió forinttal meghaladta a félmilliárdot.

Kulcsszavak: +céginfo +mérleg Debis
2001. január 23. 12:47

A debis internetes home-banking rendszere a győztes

A technikai részleteket és a tranzakciók biztonságát tekintve a világon is újdonságnak számító internetes home-banking rendszert fejlesztett a debis IT Services Unisoftware rendszerház a Kereskedelmi és Hitelbank, valamint a Matávnet munkatársaival közösen. A lapkakártyával működő, tökéletesen biztonságos rendszert decembertől már használja a bank ötezer magánügyfele eBank néven.

2001. január 14. 16:29

Új SAP-verzióra áll át a Magyar Posta

Jól halad és a pilot üzemet követően január végéig befejeződik a Magyar Posta szervezeteinél az SAP új, 4.6B verziójára való áttérés – nyilatkozta a posta január 10-én rendezett sajtótájékoztatóján Kardos János, a vállalat informatikai főigazgatója.

2001. január 10. 12:59

SAP bevezetés a Gemenc Volánnál

A Gemenc Volán és a debis IT Services Unisoftware egy olyan rendszer kialakításán dolgoznak, amellyel a cég pénzügyi, számviteli és kontrolling rendszere válik megbízhatóbbá, kezelhetőbbé és a kapott adatok áttekinthetőbbé.

2000. augusztus 15. 11:32

Kormányzat, bankok, távközlés

A debis IT Services Unisoftware ama nagy cégek közé tartozik, amelyek három előadással is hozzá kívánnak járulni az EC 2000 konferencia sikeréhez.

2000. június 22. 16:39

Véget ért egy korszak, vagy most kezdődik?

A BKV Rt. és a Debis IT Services Unisoftware többéves együttműködése eredményeként idén áprilisban pozitív eredménnyel zárult a Közép-Kelet Európa első és máig egyetlen tömegközlekedési informatikai rendszerének kialakítását és beüzemelését célzó TransIT projekt. A részletekről dr. Klár Andrással, a BKV Rt. informatikai főosztályvezetőjével, a megrendelőoldali projektigazgatóval és Verő Andrással, a Debis IT Services Unisoftware Kft. projektmenedzsment-üzletágának vezetőjével beszélgettünk.

2000. június 22. 15:56

Vitorlabontás erős hátszélben

Alig fél éve adtunk hírt a Dataware-Debis IT Services akvizícióról, és rá néhány hónapra a német cég, maga is tulajdonost cserélve, a Deutsche Telekomhoz került. Simonyi Ákossal, a Debis IT Services Dataware ügyvezető igazgatójával arról beszélgettünk, hogyan élték meg ezt az eseménydús időszakot, és mit jelent számukra az új tulajdonos.

Kulcsszavak: Debis Dataware +céginfo
2000. május 24. 14:02

Ismét MÁK-nyertes

A debis IT Services Dataware Kft. nyerte a Magyar Államkincstár szerverpark korszerűsítésére és továbbfejlesztésére kiírt pályázatát.

2000. május 2. 20:21

Ügyvezetőváltás a debis-nél

Dr. Vinkovits Lászlót, a debis IT Services Unisoftware Kft. ügyvezetőjét nevezték ki a debis IT Services Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójának.

Kulcsszavak: Debis +céginfo
2000. április 25. 21:43

TransIT a BKV-nál

A Debis IT Services Unisoftware Kft. és a BKV Rt. közös sajtótájékoztatót tartott, amelyen Vinkovits László ügyvezető igazgató átadta Aba Botond vezérigazgatónak a tömegközlekedési vállalat megrendelésére készült integrált informatikai rendszert. Aba Botond elmondta, hogy jelenleg Budapest a régió egyetlen olyan nagyvárosa, amelynek tömegközlekedését ilyen, az összetett igényeket kiszolgáló, integrált informatikai rendszer irányítja.

2000. április 19. 19:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59