Deutsche Bank kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Deutsche Bank

A Deutsche Bank ügyfeleinek ismét Phishing-csapdát állítottak

A legutóbbi tavaly augusztusi próbálkozás után a Deutsche Bank ügyfeleit ismét tőrbe akarják csalni a Phishing-esek. Miután a Postbank kliensei egész héten ki voltak téve a rosszindulatú akciónak, most a Deutsche Bank számlatulajdonosait vették célba az internetes bűnözők.

2005. május 3. 17:06

Németország: információtechnológia kihelyezése külföldre

A Deutsche Bank tanulmánya szerint 2008-ig körülbelül 50 ezer munkahelyet veszélyeztet Németországban az információs technológiai (IT) szolgáltatások, például a szoftverfejlesztés áttelepítése külföldre, még ha a stratégiai jelentőségű munkahelyek az országban is maradnak.

2004. április 8. 09:09

A DT jogi lépéseket fontolgat a Deutsche Bank ellen

A Deutsche Telekom (DT) mérlegeli, hogy jogi lépéseket tesz a Deutsche Bank ellen a bank által kedden végrehajtott nagyszabású részvénytranzakció kapcsán.

2001. augusztus 13. 08:40

A Deutsche Bank tanácsadói szolgálatot indít

Átfogó online-tanácsadás beindításával kívánja segíteni a gyengén teljesítő tőzsdék miatt aggódó ügyfeleit a Deutsche Bank.

2001. április 5. 07:38

Deutsche Bank: netes zseb-pénztár

A Deutsche Bank interneten is hozzáférhető zsebpénzszámla-szolgáltatást indított gyermekek számára. A "www.4kidZ.de" internetes oldalon a gyermekek a bank segítségével önűllóan vásárolhatnak "korukhoz illő" dolgokat az interneten, úgy mint számítógépes játékokat, sport- és iskolaszereket.

2001. január 8. 22:17

Deutsche Bank 24: páneurópai online brókercég

A Deutsche Bank új európai stratégiája keretében megalapította az első páneurópai online brókercégét, amely Maxblue néven lép a piacra. Az online-brókerajánlat azon befektetőknek kínál hozzáférést a legjobb papírokhoz, akik maguk szeretnének dönteni arról, hova helyezik a pénzüket.

2000. augusztus 3. 19:26

Német bankbaki

A Deutsche Bank on-line ügyfeleit ma furcsa meglepetés érte. A megszokott belépőablak helyett az on-line bank figyelmeztető szövegét találták: a biztonsági tanúsítvány lejárt. A bank elfelejtette megújítani.

Kulcsszavak: onlineszolg Deutsche Bank
2000. július 14. 12:51

Mannesmann-kontra

Elektronikus pánerópai távbankot szeretne tető alá hozni a Mannesmann a Deutsche Bankkal, fele-fele alapon álló közös vállalkozásban. Ez is ellenlépésnek látszik a Vodafone AirTouch távközlési óriáscég bekebelezési törekvése ellen, miként az is, hogy tárgyal az American Online (AOL) európai cégével, egy jelentős internetes szolgáltatóval, részleges összeolvadásukról.

2000. január 31. 20:54

A Deutsche Bank kábeltévét venne a DT-től

A Deutsche Bank vasárnap bejelentette, hogy konzorciumot alakít a Vereins- und Westbankkal, és megpályázzák a Deutsche Telekom távközlési vállalat észak-németországi kábeltévé-hálózatának egy részét.

1999. augusztus 16. 16:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás