Digital kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Digital

Megváltozott a több CPU magos Itanium kódneve

A Tanglewood, amely a két CPU magot tartalmazó Montecito processzort követi, új kódnevet kapott, és most "Tukwila" néven ismert. Tukwila egy város Washington államban, Seattle-től 12 mérföldre, déli irányban.

2004. január 3. 11:48

A merevlemezgyártók a merőleges rögzítés bevezetésére készülnek

A merevlemezes meghajtók gyártói mintegy 20 év fejlesztőmunka és folyamatos viták után elérkeztek arra a pontra, ahol mindenképpen át kell állni a merőleges rögzítési irányra a jelenleg általánosan alkalmazott hosszantiról.

2003. szeptember 14. 22:22

Új házimozirendszer-modelleket mutatott be a Samsung

[smallimage 1 left] A Samsung Electronics az új házimozirendszer-modellek új sorozatát mutatta be a koreai piacon, melyek a Samsung saját fejlesztésű Super Digital Sound Master technológiáját alkalmazzák.

2003. május 29. 13:30

Az év(tized? -század? -ezred?) szenzációja

Amikor tavaly az ETRE konferencián Eckhard Pfeifer, a Compaq elnök-vezérigazgatója további cégfelvásárlások lehetőségéről beszélt, kicsit szemtelenül megkérdeztük tőle, hogy fordítva nem képzelhető-e el� Mondjuk nem lehetséges-e, hogy egy szoftvercég mélyen a zsebébe nyúl, és vesz magának egy nagy hardvergyártót�

Kulcsszavak: Digital Compaq +fúzió trend
1999. augusztus 16. 13:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

Az ABB megkezdte új robotikai gyártó- és kutatólétesítményének építését Kínában, a világ legnagyobb robotikai piacán. A 150 millió amerikai dollár (1,1 milliárd RMB) összköltségű beruházás keretében épülő gyáregységet várhatóan 2021-ben nyitják meg. 

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás