Digital kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Digital

Megváltozott a több CPU magos Itanium kódneve

A Tanglewood, amely a két CPU magot tartalmazó Montecito processzort követi, új kódnevet kapott, és most "Tukwila" néven ismert. Tukwila egy város Washington államban, Seattle-től 12 mérföldre, déli irányban.

2004. január 3. 11:48

A merevlemezgyártók a merőleges rögzítés bevezetésére készülnek

A merevlemezes meghajtók gyártói mintegy 20 év fejlesztőmunka és folyamatos viták után elérkeztek arra a pontra, ahol mindenképpen át kell állni a merőleges rögzítési irányra a jelenleg általánosan alkalmazott hosszantiról.

2003. szeptember 14. 22:22

Új házimozirendszer-modelleket mutatott be a Samsung

[smallimage 1 left] A Samsung Electronics az új házimozirendszer-modellek új sorozatát mutatta be a koreai piacon, melyek a Samsung saját fejlesztésű Super Digital Sound Master technológiáját alkalmazzák.

2003. május 29. 13:30

Az év(tized? -század? -ezred?) szenzációja

Amikor tavaly az ETRE konferencián Eckhard Pfeifer, a Compaq elnök-vezérigazgatója további cégfelvásárlások lehetőségéről beszélt, kicsit szemtelenül megkérdeztük tőle, hogy fordítva nem képzelhető-e el� Mondjuk nem lehetséges-e, hogy egy szoftvercég mélyen a zsebébe nyúl, és vesz magának egy nagy hardvergyártót�

Kulcsszavak: Digital Compaq +fúzió trend
1999. augusztus 16. 13:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

20 éve, 2000. február 6-án indult el a Mailbox.hu levelezőrendszer, a Magyarországon működő internetes felhőszolgáltatások egyik legkorábbi képviselője. A szolgáltatásban az elmúlt két évtized alatt csaknem 500.000 egyedi felhasználó foglalt magának email címet.

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás