DoubleClick kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DoubleClick

Megválik a keresőmarketing-részlegtől a Google

Mostanáig nem lehetett tudni, mi lesz a sorsa a DoubleClick online marketingrészlegének. A Google végül tegnap bejelentette, hogy feldarabolják a leánycéget, és megválnak a versenyjogi aggályokat támasztó vállalkozástól.

2008. április 4. 08:17

Google: lesznek elbocsátások a DoubleClick-nél

Alig egy nappal azután, hogy az EU hatóságai jóváhagyták a Google és a DoubleClick egyesülését, a kereső-óriás részéről hivatalosan elismerték, hogy lesznek majd elbocsátások a felvásárolt cégnél.

2008. március 12. 21:47

Az EU jóváhagyta a Google és a DoubleClick fúzióját

Az Unió döntésével az utolsó jelentős akadály is elhárult a két vállalat összeolvadása, és az internetes reklámpiac átalakulása előtt.

2008. március 12. 09:00

A Google - amerikai részről - zöld utat kapott a DC felvásárlásához

Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság bejelentette, hogy nem áll a Doubleclick felvásárlásának útjába. A Google számára pozitív eredménnyel zárult vizsgálat előzménye, hogy a Google 2007 áprilisában megegyezett a DoubleClick tulajdonosával, a San Franciscó-i központú Hellman & Friedman és a JMI Equity and management céggel, hogy készpénzben 3,1 milliárd dollárt fizet az adserveres cégért.
 

Kulcsszavak: Google DoubleClick
2007. december 21. 16:22

Kemény EU-vizsgálat vár a Google-DoubleClick fúzióra

Amerikai trösztügyi szakértők is megerősítik az EU forrásokat, miszerint az USA-ban vélhetően könnyen átmegy majd a 3,1 milliárd dolláros felvásárlás terve, az EU-ban azonban komolyan veszik a dolgot, és akár feltételekhez is köthetik az egyesülést.

2007. november 21. 18:12

Vírusos reklámok a DoubleClick rendszerében

Több külföldi szakmai magazin is arról számolt be, hogy a DoubleClick reklámkiszolgáló rendszerébe vírus került a közelmúltban.

Kulcsszavak: security DoubleClick
2007. november 16. 19:04

Google vs. Microsoft: meghallgatás a DoubleClick felvásárlásról Washingtonban

Az amerikai szenátus meghallgatásának tétje, hogy létrejöhet-e a Google 3,1 milliárd dolláros felvásárlási akciója, melynek során megszerezné az online reklámpiac vezető vállalatát, a DoubleClicket, míg a Microsoft kétségeit hangoztatja.

2007. szeptember 29. 08:05

Az EU a Google ügyfeleit kérdezgeti

Több külföldi lap is arról számolt be, hogy az Európai Bizottság a Google ügyfeleinek a véleményét is kikéri a DoubleClick felvásárlása kapcsán.

2007. szeptember 7. 19:52

Trösztellenes bizottság vizsgálja a Google-Doubleclick összeolvadást

A New York Times tegnapi számában az olvasható, hogy az Amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) versenyjogi vizsgálatot indított a Doubleclick Google általi felvásárlása ügyében.

2007. május 30. 21:05

Támadják a Google-t a DoubleClick felvásárlása miatt

A Google képviselői pár napja jelentették be, hogy cégük felvásárolja a DoubleClicket, azonban a Microsoft és még néhány konkurens az akvizícióval kapcsolatos aggodalmainak adott hangot.

2007. április 16. 19:12

A Google 3,1 milliárd dollárért felvásárolja a DoubleClicket

A Google történetének legnagyobb méretű felvásárlásában hatalmas összegért vette meg az online reklámcéget, ezzel új területre vásárolta be magát és kiterjesztheti tevékenységét oldalain kívülre is.

2007. április 14. 04:03

A DoubleClick a web után új médiumok felé sandít

A DoubleClick, amely a közelmúltban mutatta be hirdetéskiszolgáló szoftverének legújabb, 4.1-es verzióját, a piac beszűkülésére irodabezárásokkal reagál: Latin-Amerika után az elmúlt héten Ausztráliában zárta be irodáját, s most hírül adta, hogy a londoni irodájában is létszámcsökkentést hajt végre, mivel az internetes reklámpiac szűkülése Európát is elérte.

2001. december 5. 07:59

DoubleClick–Kirowski partnerség

A DoubleClick, a világ piacvezető adserver-szolgáltatója Magyarországon először a Kirowskival kötött partnerséget az ügynökségek és ügyfeleik számára kifejlesztett szolgáltatásának felhasználására. A Kirowski ügyfelei között található pl. a Compaq Hungary, a Matáv, Matávnet és a Zwack Unicum Rt. E szolgáltatással a cég szélesebb körű információk segítségével tudja felépíteni és folyamatosan fejleszteni ügyfelei internetes kommunikációját.

2001. december 5. 07:58

Betörtek a DoubleClickhez

Hackerek hatoltak be az internetes hirdetések legnagyobb hálózatát irányító DoubleClickhez, de a cég szóvivője szerint nem okoztak jelentősebb károkat.

Kulcsszavak: DoubleClick hacker
2001. március 30. 17:51

Megállapodás a DoubleClick és a RealNetworks között

A DoubleClick, az internet vezető reklámmegoldásokat kínáló vállalkozása és a RealNetworks, Inc., az internet elismert médiacége bejelentette, hogy globális, a világ tizenhat országára kiterjedő reklámeladási partnerkapcsolatatra léptek.

2000. július 3. 08:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás