DoubleClick kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: DoubleClick

Megválik a keresőmarketing-részlegtől a Google

Mostanáig nem lehetett tudni, mi lesz a sorsa a DoubleClick online marketingrészlegének. A Google végül tegnap bejelentette, hogy feldarabolják a leánycéget, és megválnak a versenyjogi aggályokat támasztó vállalkozástól.

2008. április 4. 08:17

Google: lesznek elbocsátások a DoubleClick-nél

Alig egy nappal azután, hogy az EU hatóságai jóváhagyták a Google és a DoubleClick egyesülését, a kereső-óriás részéről hivatalosan elismerték, hogy lesznek majd elbocsátások a felvásárolt cégnél.

2008. március 12. 21:47

Az EU jóváhagyta a Google és a DoubleClick fúzióját

Az Unió döntésével az utolsó jelentős akadály is elhárult a két vállalat összeolvadása, és az internetes reklámpiac átalakulása előtt.

2008. március 12. 09:00

A Google - amerikai részről - zöld utat kapott a DC felvásárlásához

Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság bejelentette, hogy nem áll a Doubleclick felvásárlásának útjába. A Google számára pozitív eredménnyel zárult vizsgálat előzménye, hogy a Google 2007 áprilisában megegyezett a DoubleClick tulajdonosával, a San Franciscó-i központú Hellman & Friedman és a JMI Equity and management céggel, hogy készpénzben 3,1 milliárd dollárt fizet az adserveres cégért.
 

Kulcsszavak: Google DoubleClick
2007. december 21. 16:22

Kemény EU-vizsgálat vár a Google-DoubleClick fúzióra

Amerikai trösztügyi szakértők is megerősítik az EU forrásokat, miszerint az USA-ban vélhetően könnyen átmegy majd a 3,1 milliárd dolláros felvásárlás terve, az EU-ban azonban komolyan veszik a dolgot, és akár feltételekhez is köthetik az egyesülést.

2007. november 21. 18:12

Vírusos reklámok a DoubleClick rendszerében

Több külföldi szakmai magazin is arról számolt be, hogy a DoubleClick reklámkiszolgáló rendszerébe vírus került a közelmúltban.

Kulcsszavak: security DoubleClick
2007. november 16. 19:04

Google vs. Microsoft: meghallgatás a DoubleClick felvásárlásról Washingtonban

Az amerikai szenátus meghallgatásának tétje, hogy létrejöhet-e a Google 3,1 milliárd dolláros felvásárlási akciója, melynek során megszerezné az online reklámpiac vezető vállalatát, a DoubleClicket, míg a Microsoft kétségeit hangoztatja.

2007. szeptember 29. 08:05

Az EU a Google ügyfeleit kérdezgeti

Több külföldi lap is arról számolt be, hogy az Európai Bizottság a Google ügyfeleinek a véleményét is kikéri a DoubleClick felvásárlása kapcsán.

2007. szeptember 7. 19:52

Trösztellenes bizottság vizsgálja a Google-Doubleclick összeolvadást

A New York Times tegnapi számában az olvasható, hogy az Amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) versenyjogi vizsgálatot indított a Doubleclick Google általi felvásárlása ügyében.

2007. május 30. 21:05

Támadják a Google-t a DoubleClick felvásárlása miatt

A Google képviselői pár napja jelentették be, hogy cégük felvásárolja a DoubleClicket, azonban a Microsoft és még néhány konkurens az akvizícióval kapcsolatos aggodalmainak adott hangot.

2007. április 16. 19:12

A Google 3,1 milliárd dollárért felvásárolja a DoubleClicket

A Google történetének legnagyobb méretű felvásárlásában hatalmas összegért vette meg az online reklámcéget, ezzel új területre vásárolta be magát és kiterjesztheti tevékenységét oldalain kívülre is.

2007. április 14. 04:03

A DoubleClick a web után új médiumok felé sandít

A DoubleClick, amely a közelmúltban mutatta be hirdetéskiszolgáló szoftverének legújabb, 4.1-es verzióját, a piac beszűkülésére irodabezárásokkal reagál: Latin-Amerika után az elmúlt héten Ausztráliában zárta be irodáját, s most hírül adta, hogy a londoni irodájában is létszámcsökkentést hajt végre, mivel az internetes reklámpiac szűkülése Európát is elérte.

2001. december 5. 07:59

DoubleClick–Kirowski partnerség

A DoubleClick, a világ piacvezető adserver-szolgáltatója Magyarországon először a Kirowskival kötött partnerséget az ügynökségek és ügyfeleik számára kifejlesztett szolgáltatásának felhasználására. A Kirowski ügyfelei között található pl. a Compaq Hungary, a Matáv, Matávnet és a Zwack Unicum Rt. E szolgáltatással a cég szélesebb körű információk segítségével tudja felépíteni és folyamatosan fejleszteni ügyfelei internetes kommunikációját.

2001. december 5. 07:58

Betörtek a DoubleClickhez

Hackerek hatoltak be az internetes hirdetések legnagyobb hálózatát irányító DoubleClickhez, de a cég szóvivője szerint nem okoztak jelentősebb károkat.

Kulcsszavak: DoubleClick hacker
2001. március 30. 17:51

Megállapodás a DoubleClick és a RealNetworks között

A DoubleClick, az internet vezető reklámmegoldásokat kínáló vállalkozása és a RealNetworks, Inc., az internet elismert médiacége bejelentette, hogy globális, a világ tizenhat országára kiterjedő reklámeladási partnerkapcsolatatra léptek.

2000. július 3. 08:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás