E Ink kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: E Ink

Sony LIBRIe, a praktikus e-könyv olvasó

A Sony, a Philips és az E-Ink közösen mutatták be az általuk kifejlesztett legelső kereskedelmi forgalomba szánt elektronikus könyv-olvasót, a Sony LIBRIe-t.

Kulcsszavak: E Ink Philips e-book Sony
2004. március 27. 16:46

Feltekerhető képernyő a Philipstől

A talán leginkább egy vastag kartonra hasonlító képernyőt az újságok és folyóiratok alternatívájának szánják. A polimer alapra integrált TFT elektronika segítségével megoldott a megjelenítés és a tartalom letölthető mobiltelefonról vagy más alkalmas eszközről az elektronikus papírra.

2004. január 27. 10:49

Elektronikus papír már 2004-ben?

[smallimage 1 left]Az E Ink nevezetű relatíve kis cég a hollandiai székhelyű mamutcéggel, a Philips Electronics-szel karöltve egy napokon belül kezdődő Egyesült Államokbeli szakkiállításon kívánja bemutatni az úgynevezett elektronikus papír (e-paper) legújabb, immár tökéletesen működőképes prototípusait.

2003. május 15. 23:46

E Ink alapú újgenerációs kijelzőt mutattak be

A világ elsőszámú, úgynevezett elektronikus tinta technológiák fejlesztésével foglalkozó cége, az E Ink Corporation, valamint a lapos kijelzők piacára szánt színszűrők gyártásával foglalkozó Toppan Printing és a Philips Electronics képviselői a napokban bemutatták a világ első nagy felbontású, aktív mátrixos, elektronikus tinta technológiákon alapuló színes kijelzőjét.

2002. július 5. 21:07

0,3 mm vastag LCD képernyő

A kutatók a legagyafúrtabb ötletekkel igyekeznek csökkenteni a folyadékkristályos képernyők (LCD) vastagságát és ezen keresztül a súlyát. A Start-up E Ink egy rugalmas számítógép-képernyő prototípusát mutatta be, amelynek vastagsága a hitelkártyáénak mindössze a fele (0,3 mm).

Kulcsszavak: pda E Ink LCD monitor
2002. június 25. 21:11

Leheletvékony PDA-kijelző

A San Joséban megrendezett Society for Information Display Symposiumon (SID) az E Ink és a Philips bemutatta közösen fejlesztett leheletvékony PDA-kijelzőik első prototípusait elektromos papír formájában.

Kulcsszavak: pda +fohir E Ink Philips
2001. június 7. 20:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás