E-Group kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: E-Group

Megjelent az első hazai munkaerő-jutalmazó és motivációs szoftver

Az 1993-ban alapult magyar tulajdonú E-Group bemutatta – a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és az Európai Unió támogatásával létrejött – első hazai HCRMS (Human Capital Reward Management System), azaz munkaerő-jutalmazó és motivációs szoftvert. A nemzetközi nagyvállalatoknál is bevezethető szoftver lehetővé teszi az egyéni teljesítménymérést és az ezen alapuló, lojalitást és motivációt növelő ösztönzési rendszer kialakítását és menedzselését.

2012. december 18. 10:04

Új modellen alapuló elektronikus aláírási megoldás az E-Grouptól

Az idealizált elektronikus közigazgatás részben a szűkös pénzügyi keretek, részben pedig a tájékozatlanság miatt sok önkormányzatnál még továbbra is álom marad, holott mindkettőre megvan a megoldás.

2008. június 27. 11:09

E-Group: minősített elektronikus dokumentumkezelő rendszer

Az E-Group ma arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy nagyvállalati dokumentumkezelő rendszere, az eDOX megszerezte azt a tanúsítványt, amely feltétele annak, hogy közfeladatot ellátó szervezeteknél is bevezetésre kerülhessen.

2007. május 17. 12:48

Magyar e-government jövőkép Brüsszelben

Magyar államigazgatási vezetőknek és a magyar EU képviselőknek rendezett tegnap bemutatót Brüsszelben a Microsoft Magyarország és az alkalomra meghívott üzleti partnerei. Az eseménnyel az informatika és az e-government megoldások a kormányzati reformban betöltött szerepére kívánták felhívni az államigazgatási vezetők figyelmét.

2007. május 11. 14:46

Az E-Group dokumentum-menedzsment rendszere a CeBIT-en

Az E-Group az egyik legrangosabb nemzetközi informatikai szakkiállításon, a CeBIT 2007 konferencián is bemutatta az elektronikus aláírás témakörben a Budapesti Műszaki Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatika Tanszékével közösen kialakított dokumentum-menedzsment rendszerét.

2007. április 3. 09:05

E-Group: mobilba ültetetett érintkezésmentes chipkártya funkció

A fizikai összeköttetést nem igénylő alkalmazások lényege, hogy a mobiltelefonokba ültetett chipek szinte bármilyen - az NFC technológiát támogató - elektronikus eszközzel képesek kommunikálni.

Kulcsszavak: mobilszolg E-Group
2007. február 28. 16:46

Magyar Nemzeti Stand a barcelonai 3GSM Világkongresszuson

A világ legnagyobbjai mellett az Allround, az ITware, az E-Group és a FlexiTon is kiállított a mobiliparág legnagyobb eseményén, a február 5-12. között lezajlott 3GSM World Congress-en Barcelonában.

2007. február 26. 14:47

eDOX az Office 2007 rendszeren

A Microsoft 2007. február 20-án mutatta be Magyarországon új operációs rendszerét, a Vistát, továbbá az Office programcsomag 2007-es változatát. Az E-Group elektronikus dokumentumkezelő programja, az eDOX már a bejelentéskor épít mind az új operációs rendszer, mind az irodai programok és csoportmunkarendszer 2007-es kiadásának legújabb lehetőségeire, funkcióira.

2007. február 20. 14:06

Új vezető az E-Group élén

Új vezetővel vág neki a 2007-es évnek az E-Group Services Kft. A vállalat egyik alapítóját és fő tulajdonosát, Kuthy Antalt a cég korábbi gazdasági igazgatója, Csapody Dániel váltja az ügyvezető igazgatói székben. A váltás oka a cég növekvő nemzetközi jelenléte: az alapító a dél-kelet ázsiai piac lehetőségeit kiaknázva jelenleg az E-Group hongkongi leányvállalatát, az E-Group ICT Asia-t irányítja.

Kulcsszavak: +céginfo CIO E-Group
2007. január 26. 17:04

3GSM: magyar nemzeti stand Barcelonában

A február 13-16. között Barcelonában megrendezendő 3GSM World Congress "mobilcsúcs" kiállításán, a 2-es csarnokban (Hall 2, G64) lesz található a 36 négyzetméteres magyar nemzeti stand, ahol négy cég mutatja be termékeit, megoldásait, szolgáltatásait: az Allround Kft., az E-Group Magyarország Rt., a Flexiton Kft. és az ITware.

2006. január 27. 19:39

Az E-Groupé az első minősített aláíró alkalmazás

Az E-Group Magyarország Rt. hazánkban elsőként kínál saját fejlesztésű minősített aláíró alkalmazást, mely az elektronikus aláírásról szóló törvény előírásainak megfelelő minősített elektronikus aláírás létrehozására és ellenőrzésére képes.

Kulcsszavak: e-signo E-Group
2004. április 14. 14:19

Füttyöget és gyűjtöget

Új termék és egyben világújdonság is a szoftverfejlesztést minősítő amerikai CMM 3-as szintjét, s ezzel együtt új fejlesztési megbízásokat is megszerzett E-Group palettáján a személyazonosítás új eszköze, az Európában egyedül általa disztributált AudioSmartCard.

2002. március 28. 08:49

Az E-Group Telelogic AB technológiával fejleszt

Az Inventix Kft., a Telelogic AB cég disztribútora és hazai képviselője, egy közelmúltban létrejött szerződés értelmében a vezető e-business megoldásszállító, E-Group Magyarország Rt. részére a szoftverfejlesztési projektek valamennyi fázisát átfogó szoftver technológiai eszközkészletet szállít.

2001. szeptember 25. 19:52

E-Group: minőségbiztosított szoftverfejlesztés

"Minőségbiztosítást vezetett be szoftverfejlesztési üzletágára az E-Group Magyarország Rt." - jelentette be Malcsiner Péter, a cég vezérigazgató-helyettese.

2001. szeptember 19. 16:41

Kötéltánc (2. rész)

Előző számunkban üzleti oldalról jártuk körbe a menedzsmenteszközök közül a kiegyensúlyozott teljesítménymutatókon alapuló Balanced Scorecardot. Most – korábbi ígéretünknek eleget téve – informatikai támogatottságának, illetve az informatikával való kapcsolatának néztünk utána, amit stílszerűen fogalmazva több nézőpontból is érdemes körbejárni.

2001. augusztus 7. 17:24

E-Group: a régió első PSA-konferenciája

Az E-Group rendezvényén több mint fél száz cég (IT, tanácsadó, pénzügyi intézetek, valamint egyéb szolgáltató cégek) ismerkedhetett meg az informatikai szakmában is még újként csengő kifejezéssel: PSA (Professional Services Automation), azaz a "szolgáltatásirányítási rendszerek automatizációja".

2001. június 25. 10:44

IBM Magyarország–E-Group megállapodás

Az IBM Magyarország és az E-Group Rt. együttműködési megállapodást írtak alá, amelynek értelmében az IBM a NetGen üzleti partnerei közé emeli az e-business vállalatot.

Kulcsszavak: IBM-hu +céginfo E-Group
2001. június 8. 13:19

CEBC: internet a szolgáltatóknak

Internet a Szolgáltatóknak, azaz Online Business Opportunities for Professional Services címmel rendezte meg konferenciasorozatának soron következő programját a Central European Business Centre 2001. május 3-án a KPMG székházában.

2001. május 4. 11:31

Szöget nem csavarhúzóval verünk a falba

Elsősorban vállalatvezetőknek tartott kétnapos rendezvényt menedzsment eszközök és multiprojekt irányítás témákban a Thermal Hotel Heliaban az E-Group Rt. Előadásaikban az adott feladatokhoz a megfelelő “szerszámok” kiválasztásának elvét ültették át a vállalatvezetés és az azt támogató informatikai megoldások gyakorlatára.

2001. április 5. 10:30

SMS-sel ellenőrzött fogyasztás

Az E-Group Hungary Rt. - The Business Automation Company üzembe helyezte Magyarország első olyan rendszerét, mely a vállalati benzinkártyával történő üzemanyag, vagy shop-áru vásárlásokról értesítő rekordot küld a felhasználó cégnek, így a napi fogyasztás szemmel tartható.

Kulcsszavak: E-Group ügyvitel
2001. február 14. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás