E-voks kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: E-voks

Ingyenes alkalmazás segíti a választást

EUVOX 2014 néven ingyenes alkalmazást fejlesztett ki három választási kutatóintézet, amely segíthet az európai polgároknak a döntésben a májusi európai parlamenti (EP-) választáson - közölte az EP magyarországi tájékoztató irodája az MTI-vel.

2014. április 21. 12:38

E-petíció dönthetne a társadalmat érintő kérdésekről

Egy brit képviselő indítványa szerint online petícióval szondázhatnák meg a fajsúlyosabb kérdésekről a társadalom véleményét, ezzel az állampolgárok közvetlenebbül részt vehetnének a politikában.

2007. június 7. 07:15

Lenullázták az e-voks számlálóit

Kedd éjszaka törlődtek az e-voks szavazóoldal (www.e-voks.hu) Egyesült Ál-lamokban üzemelő szerveréről az aktuális eredményeket jelző számlálók adatait. A leadott szavazatokat azonban nem ez a szerver tárolja, így az e-voksot nem érte adatveszteség.

2001. február 7. 13:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás