Ecolounge kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ecolounge

Fáknak küldenek e-maileket a melbourne-i lakosok

Ausztráliában, Melbourne-ben egy érdekes szokás kezd elterjedni. A helyi lakosok e-mail üzeneteket küldenek a város fáinak. A kezdeményezés célja a problémák felszínre hozása volt, azonban a dolgok más irányt vettek.

2015. február 16. 15:46

Készül a környezetbarát vonat

Nem is olyan sokára érkeznek a zöld vonatok, amelyek egyszerre rendelkeznek dízelmotorral, akkumulátorral és áramszedővel. E három segítségével állítják el az energiát működésükhöz.

2014. január 24. 08:26

Ismét kitört az Etna

Ismét kitört az Etna vulkán, amely miatt ma reggel lezárták a szicíliai légtér egy részét.

2013. december 31. 14:38

Történelemóra – az elektromos autó a kezdetektől

Az elektromos autó nem mostani találmány, csak sajnos eddig nem kapott akkora figyelmet, mint kellett volna. Már akkor is léteztek, amikor a légszennyezettség, az üvegházhatású gázkibocsátás még nem jelentett problémát.

2013. október 16. 17:05

Napelemes vonatok

A napelemes vonat, mint olyan, már létezik. Az Ecolounge-on már korábban olvashattuk a kisvasútról, mely napaenergiával száguld, most a nagytestvérek is bemutatkoznak.

2013. október 8. 11:04

„Öko” iskola épül Tel-Avivban

Még tart az építése annak az iskolának, amelyet a Tel-Avivi Egyetem területén építettek fel, és amely a LEED Platinum minősítést is elnyerte.

2013. szeptember 6. 16:04

Játék, ami természetes forrásból nyeri fényét

Egy kaliforniai cég, a Yonder Biology olyan játékot fejlesztett, amely fényét az ostoros algáknak köszönheti, vagyis teljesen természetes úton világít.

2013. augusztus 28. 15:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás