Eduweb kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Eduweb

Lesz-e Magyarországon internetes oktatás?

Az e-learning lehetőségeiről szerveznek konferenciát Budapesten. Az esemény egyaránt érdekes a felnőttképző intézmények és a vállalati szféra számára.

2009. szeptember 24. 07:10

Online ECDL tanfolyam a NEXON-tól

Az Eduwebbel kötött együttműködésnek köszönhetően a hagyományos tanfolyamoknál gyorsabban és olcsóbban sajátíthatják el az alapvető és haladó szintű informatikai ismereteket a nexONEDU e-learning oktatóközpontjának hallgatói.

2008. július 22. 16:08

Távozott posztjáról az Eduweb Távoktatási üzletágának vezetője

Távozott a cégtől Márki László, az Eduweb Multimédia Rt. Távoktatási üzletágának korábbi vezetője. A pozíciót július 1-jétől Dr. Sajó Andrea tölti be, aki korábban a MATÁV és az ORIGO munkatársa volt, majd az utóbbi 6 évben a Nemzeti Hírközlési Hatóság információ- és tudásmenedzsment igazgatóságát irányította.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Eduweb
2006. július 13. 11:35

"A játék a legjobb tanár" - Verseny kreatív programozóknak

"Edutainment 2006 - A játék a legjobb tanár" címmel hirdetett tartalomfejlesztő versenyt a hazai e-learning piac egyik meghatározó szolgáltatója, az Eduweb Multimédia Rt., az Elektronikus Játékkultúra Magyar Egyesületével karöltve.

Kulcsszavak: verseny oktatás Eduweb
2006. március 1. 08:49

Nevet váltott és profilt bővített az Eduweb

Az Eduweb Távoktatási Rt. 2005. májusától nevet váltott. A cég jogutódjának számító EDUWEB MULTIMÉDIA Technológia és Távoktatási Rt. az Antenna Hungária Vállalatcsoport egy korábbi cégének, az Antenna Multimédia Technológia és Tartalomszolgáltató Rt.-nek az Eduweb Rt.-be történő beolvadásával jött létre.

2005. június 3. 14:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

A kiberbűnözők gyorsan kihasználták az emberek félelmét és bizonytalanságát, amely a járványhelyzet kezdeti időszakában jelentkezett: 2020 első felében közel egyharmadával nőtt a  támadások száma a G DATA adatai szerint. 

2020. július 16. 09:36
online sportfogadás