Enternet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Enternet

Tripleplay szolgáltatás az EnterNetnél is

2010. június 14-től lakossági ügyfeleinek szóló telefonszolgáltatással is megjelent az EnterNet a hazai piacon. Az ADSL és IP technológiára épülő telefonszolgáltatással egyidőben az EnterNet tripleplay csomagokat is kínál ügyfeleinek. A TV- és telefonszolgáltatást, valamint az internetet magába foglaló csomagokat az ügyfelek kedvezményes havidíj mellett maguk állíthatják össze igényeiknek megfelelően.

2010. június 24. 15:50

IPTV-vel kiváltható a digitális átállás

A magyarországi háztartások 53 százalékát érinti a 2011 végén befejeződő digitális átállás - tájékoztatott kedden az NHH. Az átállás kiváltható az interneten történő televíziózással, az IPTV-vel is.

Kulcsszavak: Enternet IPTV televízió
2010. május 7. 19:34

Externet-Enternet egyesülés: lehetséges a nyereség növelése

Elsősorban a nyereség növekedését várja a távközlési piacon 6-6 százalékos részesedéssel rendelkező Externet Nyrt. és Enternet Zrt. a későbbi összeolvadástól - közölte Bauer Róbert, az Enternet Invest Zrt. igazgatóságának elnöke.

2009. november 9. 09:43

EnterNet ADSL: Régi árért ötszörös sávszélesség

Szeptember 3-tól teljesen átalakítja ADSL portfólióját az EnterNet és négy, nagyobb sávszélességű ADSL-csomagot vezet be.

Kulcsszavak: Enternet ADSL
2009. augusztus 17. 14:02

E-számla kiegyenlítése internet utalvánnyal

Az EnterNet ügyfelei a mai naptól e-számlájukat internet utalvánnyal is kiegyenlíthetik. Az ügyintézés teljesen online, tehát akár otthonról is megoldható, nyomtató és papírfelhasználás, utazás, posta valamint egyéb járulékos költségek nélkül, ezzel is védve környezetünket.

2009. május 18. 13:48

Az EnterNet felvásárolta az Actelt

2008. május 26-án megállapodás született arról, hogy az Actel Zrt. jogszerűen  az EnterNet Invest Zrt. cégcsoportjának tagjává válik. Az EnterNet Invest Zrt. az eddig a CYTA ciprusi távközlési vállalat többségi tulajdonában lévő Actel Zrt. 100%-os tulajdonosa lesz.

2008. május 27. 12:11

Tavaszi ADSL akció az EnterNet-nél

Ingyen ADSL áprilisig az egyéni, illetve rEVOL Express számlaíró szoftver csupán 1 Ft-ért az üzleti ügyfeleknek.

Kulcsszavak: EnterNet Enternet DSL ADSL
2008. február 1. 13:17

Tovább bővítette vidéki ügyfélszolgálatainak számát az EnterNet

Ügyfélszolgálatot és számítástechnikai szaküzletet nyitott az EnterNet Nagykanizsán, a mai napon nyílt Kanizsa Centrumban. Az EnterNet most nyíló ügyfélszolgálatán a vállalat összes szolgáltatása megvásárolható, második szaküzletének kínálatában pedig a számítástechnikai termékek mellett digitális fényképezőgépek és videokamerák is megtalálhatók.

Kulcsszavak: EnterNet Enternet +céginfo
2007. december 6. 16:12

Az EnterNet megvásárolta az Unicomm távközlési társaságot

A felvásárlásnak köszönhetően az EnterNet cégcsoport egy új üzletággal, vonalas telefon-szolgáltatással bővítette szolgáltatásai körét, tekintve az Unicomm ezen piac üzleti szegmensében jelentős részesedéssel bír.

2007. november 13. 13:43

Internet és telefon egyben, már az EnterNettől is

Az EnterNet tovább bővítette szolgáltatásainak körét, az internet mellett már hangszolgáltatással is jelentkezik a vállalat. A fejlesztés első eredménye a most elinduló 2 x 2 díjcsomag, mely korlátlan internetet és telefont biztosít az ügyfelek részére.

2007. október 23. 15:44

EnterNet Dell márkabolt nyílt Budapesten

A mai napon hivatalosan is megnyílt Kelet-Közép-Európa első Dell üzlet- és bemutatóterme a WestEnd bevásárlóközpontban. A Dell és EnterNet együttműködésének köszönhetően kialakított márkaboltban a Dell mobil termékskálájának, többek között az Inspiron és XPS termékcsaládnak, valamint a monitoroknak szinte minden darabja megtekinthető, kipróbálható és megvásárolható.

2007. június 27. 17:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10