Epson-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Epson-hu

Piacon az Epson első, A3+-os, külső tintatartályos nyomtatócsaládja

Az Epson két új A3+-os készülékkel bővítette külső tintatartályos nyomtatócsaládját. Az L1300 egy négyszínes A3+-os tintasugaras nyomtató, mely akár 1 Ft-os lapköltséget biztosít az irodai felhasználóknak. Az L1800-as nyomtató hatszínű tintatartállyal szintén ultra alacsony költségű nyomtatást kínál laborminőségű nyomatok mellett a fotósok, reklámügynökségek számára.

2014. június 3. 09:12

Epson: tintatartályos nyomtatókkal a maximális költséghatékonyságért

Az Epson új stratégia alapján folytatja működését, mely a költséghatékonyság maximalizálására irányul. A cég termékportfoliójában a gazdaságos, beépített tintatartállyal szerelt készülékek kapnak nagyobb teret, a tintapatronos nyomtatók kínálata pedig jelentősen csökkeni fog.

2013. március 21. 13:38

Drasztikusan visszaesett a informatikai eszközök piaca

A kiskereskedelmi forgalom drasztikus visszaesése miatt 30-40 százalékos bevételcsökkenéssel számol az informatikai perifériákat gyártó EPSON a magyar piacon, pénzügyi évének első felében.

2009. május 28. 11:04

Full HD házimozi-kivetítő az Epsontól

Az Epson Magarország ma Budapesten bemutatta EMP-TW1000 jelű új, "HD Ready" házimozi-kivetítő készülékét. A full HD, azaz akár 1920x1080 képpont felbontást nyújtó eszköz az Epson 3LCD technológiájú Dream Six paneljét (Crystal Clear Fine echnológiáját) alkalmazza.

Kulcsszavak: Epson-hu projektor Epson
2007. január 17. 18:22

Dinamikusan fejlődik az Epson Magyarországon

Idén nyáron ünnepelte harmadik születésnapját hazánkban az Epson. Magyarországon a cég évről évre növekvő eladásokról és piaci részesedésről számolhat be.

Kulcsszavak: Epson-hu
2006. november 8. 16:14

Epson: új munkatársak a magyarországi csapatnál

Két új taggal bővült az EPSON alakuló magyarországi csapata. A két új tag egyben két új pozíciót is jelent: Fábián Miklós a terjesztésért és a kereskedelmi partnerekért, Draskóczy Árpád pedig a kiskereskedelmi piacokért felelős.

Kulcsszavak: +céginfo Epson Epson-hu
2003. augusztus 1. 14:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32