Erste Bank kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Erste Bank

A Cellum közreműködésével vadonatúj külsőt és új funkciókat kapott az Erste MobilePay

Kezelhetőség és forma szempontjából is lényegesen megújult a Erste MobilePay, az új felület egyszerűbbé, kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a használatát. Emellett az alkalmazás tudásában is bővült, még több dologra lehet használni: többek között hűségkártyákat is lehet már benne tárolni.

2018. november 8. 16:59

Több, mint 30 ezren töltötték le két hónap alatt az Erste MobilBank applikációját

Már több, mint 30 ezren letöltötték az Erste legújabb, MobilBank elnevezésű applikációját. Az alkalmazás hozzájárul az egyszerűbb banki ügyek könnyebb és gyorsabb intézéséhez: segítségével megtekinthető a számlaegyenleg, a tranzakciók részletei, de indítható utalás is. 

2016. szeptember 26. 07:42

A tudatos pénzügyi tervezést segíti az Erste új NetBank fejlesztése

Március végétől új funkció érhető el az Erste NetBank hozzáféréssel rendelkező lakossági ügyfelek számára: az ingyenes Pénzügyi monitor lehetővé teszi a kiadásaik nyomon követését, felhasználási cél szerinti csoportosítását, valamint költési limitek beállítását. A Pénzügyi monitor az Erste Bank azon digitális fejlesztései közé tartozik, amelyek a pénzügyi tudatosság növelését szolgálják.

2016. április 6. 15:37

Az Erste sorszámhúzó mobilalkalmazással rövidítené le a sorbanállást

Digitálisan fejleszti a fióki ügyfélkiszolgálást az Erste: az új sorszámhúzó alkalmazás mellett ingyenes WiFi és 480 multiszéf segíti az ügyfeleket

2015. október 19. 14:44

Egyre népszerűbb a netes bankolás, de szükség van a fiókokra is

Egyre népszerűbb az internetes bankolás a kelet-közép-európai országokban: Magyarországon a 2010-es 12 százalékról 27 százalékra nőtt az online banki megoldásokat használó ügyfelek aránya; a banki ügyfelek azonban továbbra is számítanak a fiókokra - derül ki az Erste Group legfrissebb régiós felméréséből.

Kulcsszavak: e-banking Erste Bank
2014. augusztus 19. 15:33

Pénzküldés telefonról telefonra

A Cellum fejlesztette az Erste Bank új mobilfizetési szolgáltatását, mellyel hazánkban elsőként telefonról telefonra tudunk pénzt utalni, méghozzá biztonságosan. Az Erste MobilePay névre hallgató megoldáshoz az sem szükséges, hogy a címzett rendelkezzen ehhez szükséges alkalmazással.

2014. március 13. 11:12

Ügyfélszolgálati fejlesztéssel racionalizál az Erste Bank

A magyarországi Erste Bank Hungary Zrt. a racionalizálás és az ügyfélkiszolgálás minőségének javítása érdekében modernizálta contact centerét. A pénzintézet ügyfélszolgálatának teljes korszerűsítésére az Avaya gyártói ajánlására a NET’54 Üzleti Kommunikációt kérte fel. A 2011 második felében átadott megoldás képes az olyan kiugró ügyfélforgalom gyors kezelésére is, mint amilyen például a végtörlesztés kapcsán volt tapasztalható.

2012. március 21. 09:59

Az Erste eladta Freesoft részvényeinek nagy részét

Eladta FreeSoft részvényeinek nagy részét az Erste Befektetési Zrt., s tulajdoni hányada a számítástechnikai cégben 5,16 százalékról 0,61 százalékra csökkent - közölte a FreeSoft a BÉT honlapján.

2011. december 30. 09:22

SAS kampánymenedzsment a Magyar Telekomnál és az Erste Banknál

Az üzleti analitika alkalmazása a vállalatok többlépcsős, többcsatornás marketingkommunikációs stratégiáinak megvalósítását támogatja.

2011. február 8. 08:21

Webes oktatási és információs rendszert vezetett be az Erste Befektetési Zrt.

Az Erste Befektetési Zrt. a T-Systems Virtualoso Meeting havidíjas szolgáltatásának igénybevételével, online együttműködési rendszert vezetett be az országos hálózatában dolgozó tanácsadóinak oktatására és a rendszeres napi információátadásra.

Kulcsszavak: Erste Bank oktatás
2010. július 2. 09:57

Adathalász támadás zajlik az Erste Bank ellen

Az Erste Bank közleményben értesítette felhasználóit, hogy adathalász támadás folyik ellene, senki ne közöljön e-mailben kért adatokat az interneten keresztül.

Kulcsszavak: Erste Bank pishing
2009. december 17. 16:04

Erste Bank: kedvező tapasztalatok a jogosultságkezelés terén

A Sun Microsystems a magyarországi pénzügyi szektorban először az Erste Banknál vezette be Identity Management megoldását. A 2007. novemberében átadott rendszerről az Erste kedvező tapasztalatokat szerzett az elmúlt fél év során.

2008. június 27. 13:07

Az Erste Bank a Sun Identity Management Suite csomagját vezeti be

A 2006. szeptember elején aláírt szerződés értelmében az Erste Bank a Sun Identity Management Suite csomagját vezeti be, amely a Sun teljes Identity Management termékportfólióját magában foglalja: az Access Managert, az Identity Managert, valamint a Directory Server Enterprise Editiont.

Kulcsszavak: Sun Erste Bank
2006. december 5. 16:39

Synergon: Cisco hálózati eszközök az Erste Banknak

A Synergon Cisco DWDM megoldást szállít az Erste Bank részére. Az új hálózati eszközökna régebbi hálózattal együttműködve alkotják a bank új épületének informatikai infrastruktúráját.

2006. augusztus 5. 10:15

Új, vállalati SMS-szolgáltatásokat vezet be az Erste Bank Hungary

A bank a közlemény szerint azért döntött e fejlesztés mellett, mert vállalati ügyfeleinek 95 százaléka rendelkezik elektronikus hozzáférést tartalmazó számlacsomaggal és további bővülést szeretne elérni ezen a területen.

Kulcsszavak: SMS mobilszolg Erste Bank
2005. október 18. 09:29

Megpróbálta eltitkolni IT-rendszerének összeomlását az Erste Bank

„Bizonyára ön adta meg rosszul a PIN-kódját, próbálja meg újból beütni azt!” – próbálta hárítani a felelősséget az Erste Bank telefonos ügyfélszolgálatának egyik munkatársa amiatt, hogy egy ügyfél a pénzintézet Telebank rendszerét többszöri próbálkozása ellenére sem tudta használni. A bank egy másik munkatársa egy újabb reklamáció során azonban elismerte, hogy egy héttel ezelőtt a cég informatikai rendszere összeomlott, és emiatt központilag lecserélték az ügyfelek PIN-kódjait.

2005. május 9. 09:42

Száz millió forintos HP projekt az Erste Bankban

A Hewlett Packard Magyarország egy 100 millió forintos informatikai projekt keretében call centert és telebank megoldást is magába foglaló rendszert épített ki az Erste Bank Hungary Rt. számára.

2003. május 22. 14:45

Internetes brókerrendszer Kelet-Közép-Európában

Az Erste Bank 2002-ig 2,5 milliárd schillinget ruház be az internetes üzletág fejlesztésébe, elsősorban az internetes brókerrendszer kialakításába. E kereskedési rendszer Ausztria mellett elsősorban Magyar- és Csehországra koncentrál.

2000. április 21. 20:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

Az új elektromos járművek száma 2025-re elérheti a 10 milliót, 2040-re pedig meghaladhatja majd a hagyományos járművekét, amely az e-mobilitás terén közel 2 000 milliárd dolláros üzleti lehetőséget jelent a közművállalatok számára – derül ki az Accenture új kutatásából.

2019. április 17. 11:04

Van kedvenc webáruházad?

Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj szakmai versenyt, amely a legjobb magyar online kereskedőket díjazza, objektív szempontrendszer, a vásárlók preferenciája, valamint szakértői zsűri szavazatai alapján. A nevezés után most a vásárlókon a sor, április 19-ig szavazhatnak kedvenc webáruházukra a http://www.evker.hu oldalon. A 20 legtöbb szavazatot kapó webáruház jut tovább a szakmai zsűri elé, a szavazók között pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

2019. április 9. 12:46
cloudappsportal.com