Euronet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Euronet

Magyar innováció: okoskesztyű jeltolmácsnak

Siketek és hallók közti gördülékeny kommunikációhoz hamarosan elegendő lehet egy kesztyű és egy okostelefonos alkalmazás. A MTA SZTAKI kutatói és az Euronet által fejlesztett Tolmácskesztyű prototípusát - számos más innováció mellett - az Okostelefon Akadémián bárki kipróbálhatta - írja a hirado.hu.

2014. szeptember 23. 08:21

Kilép a nemzetközi piacra a Noreg kártyamenedzsment megoldása

A Noreg MARGARÉTA kártyamenedzsment rendszerét vezeti be a világ 39 országában közel 4000 embert foglalkoztató Euronet. A Noreg február végéig integrálja megoldását az elektronikus fizetéssel foglalkozó vállalat meglévő rendszereihez.

2014. február 5. 13:16

Korszerűsíti informatikai hálózatát az Euronet

Az Euronet a Cisco IDS / MARS hálózatbiztonsági megoldásával korszerűsíti informatikai hálózatát, a legújabb nemzetközi biztonsági követelmények teljesítése érdekében.

Kulcsszavak: Cisco Euronet
2006. július 5. 12:17

Új IP alapú infrastruktúra az Euronet ATM hálózatának

A közép-európai és orosz telekommunikációs és internetszolgáltató vállalat a Consolidated Communications Corporation (“3C Plc.”) bejelentette, hogy sikeresen cserélte az Euronet mintegy 300 magyarországi pénzfelvevő automatáját kiszolgáló hálózat központi hardver infrastruktúráját.

2005. november 3. 13:27

Genesys IPMX megoldás kontakt centerekhez az Euronettől

Magyarországon is elérhető már a Genesys cég új, IPMX (IP Media eXchange) softswitch megoldása, amely tisztán szoftver alapon VoIP alapú alközpontot biztosít a Genesys Express kontakt centerekhez.

Kulcsszavak: Euronet
2005. október 7. 14:09

Euronet szakemberek egy orosz mobilcég óriásprojektjében

A Genesys Professional Services az Euronet szakembereit is beválogatta egy nagy volumenű projekt megvalósításába, aminek eredményeként a Mobile TeleSystems-nél, Oroszország legnagyobb mobilszolgáltatójánál kezdi meg a Contact Center bevezetést.

Kulcsszavak: +céginfo Euronet
2005. szeptember 30. 19:55

Integrált ügyfél-kiszolgálási megoldás az Euronettől

Középvállalatok ügyfélkiszolgálását támogatja az Euronet Rt. kétkomponensű, a Microsoft CRM-re és Genesys Express kontaktcenterre épülő integrált megoldásával - jelentették be a társaság mai sajtótájékoztatóján. A hazai fejlesztésű megoldáscsomag egyben tartalmazza a fejlett CRM rendszer megvalósításának összes kellékét.

Kulcsszavak: CRM Euronet
2005. június 9. 18:08

Projekt-alapú integrált vállalaltirányítás az Euronettől

Bemutatkozott a ChaRM integrált vállalatirányítási rendszer, amely projekt-alapon tekinti át a folyamatokat, és aktuális információval látja el a cégvezetőt a vállalkozás gazdasági helyzetéről.

2004. november 3. 20:30

Euronet - IBM - Genesys: Kulcsrakész Contact Center csomag

A magyar vállalatok egy csomagban, jelentős kedvezménnyel juthatnak egy komplex, a hardvert, szoftvert, rendszerintegrációt és finanszírozási lehetőséget is magában foglaló megoldáshoz.

2003. november 11. 11:32

Megújult call center a Marketlinknél

[smallimage 1 left] A Marketlink megújult call centerében egyidejűleg akár 100 operátor és 120 automatikus csatorna bonyolíthatja le a bemenő és kimenő hívásokat az Euronet által megvalósított megoldás révén.

2003. május 16. 13:27

Kontaktcenter kis- és közepes vállalatoknak

Magyar nyelvű kontaktcentert fejlesztett ki az Euronet Rt. a kis- és középvállalatok számára. Az ECC egy helyen fogadja és menedzseli a vállalat összes ügyfél-interakcióját: a telefont, e-mailt, faxot, SMS-t és az internetes megkereséseket.

2003. február 21. 16:29

Euronet Rt. – eredmények, új vezetőség

Balogh Levente, az Euronet vezérigazgatója sajtóbeszélgetésen számolt be a cég tavalyi eredményeiről, valamint az új vezetőség által idén megvalósítandó stratégiáról és célokról.

Kulcsszavak: +céginfo Euronet
2003. február 21. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16