Europay kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Europay

Bankkártyacsalások ellen: piacon az Aristion új generációja

A Europay és a MasterCard piacra dobták az Aristion új generációját. A bankkártyacsalások megakadályozását szolgáló terméket május 16-án mutatták be a "bankkártyacsalások konferencián", Dublinban. Itt láthattuk elsőként az új, hálózatra köthető csalásjelző kiegészítőt, a Communicatort. Ez a modul lehetővé teszi, hogy a kártyacsalásról szóló SMS vagy e-mail riasztás egyenesen a nyomozókhoz vagy a kártyabirtokoshoz fusson be.

2002. május 17. 17:51

Hamarosan megjelennek Magyarországon a chipkártyák

A Kereskedelmi és Hitelbank (K and H) legutóbbi bejelentése szerint legkésőbb július végéig saját fejlesztésű chipkártyával jelenik meg a magyarországi pénzpiacon. A bank két év alatt teljes elfogadói hálózatában lehetővé teszi a chip-bankkártyák használatát.

2002. április 7. 22:20

MasterCard- Europay: online biztonsági szabvány

A MasterCard International és a Europay International bejelentették, hogy új megoldásokat vezettek be az elektronikus és mobil kereskedelmi tranzakciók biztonságának növelése, és az online kereskedők fizetési garanciájának kiterjesztése terén.

2002. március 14. 13:09

MasterCard-Europay: globális fizetési szervezetté kíván válni

A MasterCard International és a Europay International ma bejelentette, igazgatótanácsaik megegyeztek abban az elvben, mely szerint szervezeteiket egy egységes, globális, részvényesi formában működő vállalatban egyesítik. Az egyesítés világszerte jelentősen növeli majd a tagbankok működésének hatékonyságát, valamint intenzívebb marketinget és márkaépítést tesz lehetővé.

2001. június 6. 18:24

Ki kezeli a pénztárcát?

Közös Elektronikus Pénztárca Specifikációkat (CEPS) Kezelő Konzorciumot alakított a CEPSCO Espanola, az Europay International, a Visa International és a német ZKA.

1999. augusztus 2. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás