Europay kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Europay

Bankkártyacsalások ellen: piacon az Aristion új generációja

A Europay és a MasterCard piacra dobták az Aristion új generációját. A bankkártyacsalások megakadályozását szolgáló terméket május 16-án mutatták be a "bankkártyacsalások konferencián", Dublinban. Itt láthattuk elsőként az új, hálózatra köthető csalásjelző kiegészítőt, a Communicatort. Ez a modul lehetővé teszi, hogy a kártyacsalásról szóló SMS vagy e-mail riasztás egyenesen a nyomozókhoz vagy a kártyabirtokoshoz fusson be.

2002. május 17. 17:51

Hamarosan megjelennek Magyarországon a chipkártyák

A Kereskedelmi és Hitelbank (K and H) legutóbbi bejelentése szerint legkésőbb július végéig saját fejlesztésű chipkártyával jelenik meg a magyarországi pénzpiacon. A bank két év alatt teljes elfogadói hálózatában lehetővé teszi a chip-bankkártyák használatát.

2002. április 7. 22:20

MasterCard- Europay: online biztonsági szabvány

A MasterCard International és a Europay International bejelentették, hogy új megoldásokat vezettek be az elektronikus és mobil kereskedelmi tranzakciók biztonságának növelése, és az online kereskedők fizetési garanciájának kiterjesztése terén.

2002. március 14. 13:09

MasterCard-Europay: globális fizetési szervezetté kíván válni

A MasterCard International és a Europay International ma bejelentette, igazgatótanácsaik megegyeztek abban az elvben, mely szerint szervezeteiket egy egységes, globális, részvényesi formában működő vállalatban egyesítik. Az egyesítés világszerte jelentősen növeli majd a tagbankok működésének hatékonyságát, valamint intenzívebb marketinget és márkaépítést tesz lehetővé.

2001. június 6. 18:24

Ki kezeli a pénztárcát?

Közös Elektronikus Pénztárca Specifikációkat (CEPS) Kezelő Konzorciumot alakított a CEPSCO Espanola, az Europay International, a Visa International és a német ZKA.

1999. augusztus 2. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás