Evolve kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Evolve

EVOLVEO Audiostreamer Wifi – kiváló minőségű vezeték nélküli zenelejátszás mobilról

Az EVOLVEO a magyar piacon is bevezette az Audiostreamer Wifi eszközét, amelynek segítségével kiváló minőségben hallgathatjuk az okostelefonon vagy tableten tárolt zenéket otthoni hangrendszerünkön.

2015. március 11. 15:22

Nevet változtat az EVOLVE

Nevet változtat az EVOLVE márka, amelynek termékei mostantól EVOLVEO néven találhatók meg a boltok polcain. A cseh Abacus Electronic Ltd. által értékesített termékek forgalma az elmúlt évben megduplázódott Magyarországon.

Kulcsszavak: Evolveo Evolve
2013. április 9. 13:23

EVOLVE Gladiator RG250 – strapatelefon megfizethető áron

Az EVOLVE legújabb strapatelefonja, a Gladiator RG250 nemcsak a környezeti hatásokkal szemben ellenálló, de hosszú üzemidejének köszönhetően utazások során is jó szolgálatot tesz, mindezt rendkívül jó áron.

2013. március 4. 12:12

Két új DualCore-os okostelefon az EVOLVE-tól

Már Magyarországon is elérhetőek az EVOLVE okostelefonjai. Az új készülékek a 4.1-es androidos operációs rendszet használnak, a DualCore processzornak köszönhetően pedig rendkívül gyorsak.

Kulcsszavak: Evolve okostelefon
2013. február 8. 15:14

Gladiator RG400: Újabb strapatelefon az EVOLVE-tól

Már Magyarországon is kapható az EVOLVE által fejlesztett legújabb strapatelefon, az EVOLVE Gladiator RG400. Az új készülék azoknak ajánlott, akik tartós, strapabíró telefonra vágynak, amely nemcsak a hétköznapokban, hanem extrém körülmények között is megállja a helyét.

Kulcsszavak: mobiltelefon Evolve
2013. február 4. 16:45

EVOLVE EGO – könnyen használható telefon az idősebb korosztálynak

Elegáns, könnyen kezelhető telefont dobott piacra az EVOLVE Magyarországon. Az EGO névre keresztelt készüléket idős rokonaink is bátran használhatják, hiszen nagyon könnyen kezelhető.

Kulcsszavak: Evolve mobiltelefon
2012. december 6. 15:24

Biztonsági megfigyelő rendszer az EVOLVE-tól

Az EVOLVE a már jól ismert Sonix GSM riasztó mellett tovább bővítette biztonságtechnikai kínálatát és egy új biztonsági megfigyelő rendszert dobott piacra. Az EVOLVE Detective kiváló választás lakóházak, irodák, üzletek vagy akár gyártósorok megfigyelésére.

2012. november 14. 10:05

Nagy felbontású DVB-T USB tunerek az EVOLVE-tól

Az EVOLVE olyan nagy felbontású TV tunereket forgalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy útközben se maradjunk le kedvenc tv műsorainkról. A Mars és a Venus tunerek egyszerűen használhatóak akár asztali PC-vel akár laptoppal, és segítségükkel a földfelszíni HD adásokat is nyomon követhetjük.

2012. október 25. 14:26

Digitális dual tunnerrel is kapható már az EVOLVE 3D multimédiás lejátszója

Az Infinity TwinCorder digitális duál tunerének köszönhetően az internetes tartalmak mellett a digitális tévé adások vételére is lehetőséget biztosít. A készüléket nemcsak saját operációs rendszerével használhatjuk, hanem akár androidos felületre is válthatunk, valamint rendelkezik beépített WiFi-vel is.

2012. október 16. 14:33

Vízálló Full HD sportkamerával bővült az EVOLVE kínálata

Már Magyarországon is kapható az EVOLVE 4500 Full HD sportkamera, amely víz- és ütésállóságának köszönhetően egyaránt használható kirándulás közben, akár víz alatt is, és a kiváló minőségű videók mellett nagy felbontású, részletgazdag fényképeket is készíthetünk vele.

2012. augusztus 30. 10:21

Evolve Raptor 2.0 mobil: duál SIM és extrém körülmények

Az EVOLVE új strapatelefonja, a Raptor 2.0 azon kívül, hogy megfelel a strapatelefonoktól elvárható követelményeknek, akár két SIM kártyával is használható.

Kulcsszavak: Evolve mobiltelefon
2012. július 17. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás